>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

S 1

sissoko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałem informacje,że z okazji urodzin dostaje 10 złotych na zakład bez ryzyka,konto niestetty jest puste,gdzie kliknąć aby aktywować bon?

sw4 13

sw4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musisz wpłacić swoje pieniądze. I jak nie wejdzie Ci kupon dostaniesz zwrot 10zł postawionej stawki. Nie dostałeś kasy, tylko możliwość zwrotu pieniędzy z przegranego zakładu. Bonus jeżeli nie jest aktywowany, możesz go włączyć na sowim koncie z zakładce bonusy.

crisoo 248

crisoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Sobota: 8:30 - 17:30
Niedziela: Nieczynne
Poniedziałek: 9:30 - 14:30

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
pre i live nie mają nawet rzutów rożnych ???? ?
Zalezy jakie ligi na Angielska, Hiszpańską, Niemiecką i Włoską mają na pewno widziałem i pare razy zagrałem natomiast na resztę chyba sporadycznie

M 171

marcios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zalezy jakie ligi na Angielska, Hiszpańską, Niemiecką i Włoską mają na pewno widziałem i pare razy zagrałem natomiast na resztę chyba sporadycznie
Nie mają, mieli kiedyś od paru miesięcy nie ma na te ligi. Rożne są jedynie na Ligę Polską i tylko jedna linia 10,5 więc lipa, tak to tylko na LM jeszcze dają.

K 0

kadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma żadnych haczyków przy tym zakładzie bez ryzyka dla nowych? Można od razu wypłacić po wygraniu/przegraniu, bez obrotu itp ?

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
niby sponsor 1. Ligi a oferta dno.. gdybym prześledził ofertę buków, to po ilości zakładów i zakładow specjalnych dałbym się pokroić, że sponsorem jest forbet...

G 0

guciomd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niby sponsor 1. Ligi a oferta dno.. gdybym prześledził ofertę buków, to po ilości zakładów i zakładow specjalnych dałbym się pokroić, że sponsorem jest forbet...
nie ma to jak reklamować swojego pracodawcę.....;)

P 73

parfek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ile trwała mniej więcej u Was weryfikacja konta? Czekam od wczoraj i nadal nic, a u innych trwało to przeważnie kilka sekund

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
kilka godzin, dodając, że jest weekend to możliwe, że poczekasz do poniedziałku...

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ten bukmacher po nowelizacji ustawy robi sobie jaja z klientów. Życzę im bankructwa! Żenada, na maile nie odpisują, telefonów nie odbierają, na czacie złapać ich nie można. Kupony źle rozliczają, bonusów nie dopisują, wkład na wyższe ligi max 400 PLN.