>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
Przyjrzałem się dokładniej i potwierdzam, że na tym materiale który poprzednio wrzuciłem - teraz w rozdzielczości 480 i trybie slow motion 0.5 - udało mi się stop klatkę ustawić na 74:59 i jednak widać wtedy piłkę już w bramce, zanim zegar wskaże 75:00

https://youtu.be/M3DvSAwJ72I?t=3m29s

tego akurat nikt nie będzie sprawdzał, a co jeżeli telewizja włączyła zegar odmierzający czas sekundę wcześniej/później ??

powtarzam, liczy się wynik podany w oficjalnym źródle u organizatora rozgrywek, ten pokazuje wyraźnie 75 minuta

w świetle tego co pisałem wcześniej wygrana nie ulega wątpliwościom

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
no ale 74:59 to jest właśnie nic innego jak 75 minuta właśnie.
sam zobacz
0:59 to 1 minuta
10:59 to 11 minuta
74:59 to 75 minuta

więc zgodnie z tym co napisałem zakład wygrany
Wobec tego próbowałbym interwencji w dziale reklamacji. Jestem ciekaw ich stanowiska.

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bukmacher celowo oferuje takie zakłady, które stwarzają pole do różnych interpretacji, by dymać graczy w razie wątpliwości i sytuacji &quot;na dwoje babka wróżyła&quot;. Zawsze bukmacher będzie na wierzchu.
Zamiast grać takie gówniane zakłady trzeba grać &quot;normalnie&quot; 1x2, overy, undery, handicapy.

columbo 17

columbo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chcę specjalnie zakładać nowego tematu, więc spytam tutaj. Fortuna oferuje zwrot do 100zł dla nowych kont i czy jak wplace 100 i kupon nie wejdzie to czy tą stowke mogę od razu wypłacić czy trzeba jakoś obrócić? Słyszałem że sts w swoim bonusie do 200 wymaga obrotu nawet własnymi pieniędzmi.

H 182

hallik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chcę specjalnie zakładać nowego tematu, więc spytam tutaj. Fortuna oferuje zwrot do 100zł dla nowych kont i czy jak wplace 100 i kupon nie wejdzie to czy tą stowke mogę od razu wypłacić czy trzeba jakoś obrócić? Słyszałem że sts w swoim bonusie do 200 wymaga obrotu nawet własnymi pieniędzmi.
II.6.
Otrzymany bonus na zasadach niniejszej Promocji, Klient może przeznaczyć jedynie na zawarcie zakładów wzajemnych u Organizatora.
II.7.
Bonus nie może zostać wypłacony przez Klienta i nie podlega wymianie na równowartość pieniężną.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sobota rano ???? Sporo spotkań a niestety strona Fortuny odmówiła posłuszeństwa. Dziwna sytuacja tym bardziej że dzisiaj masa spotkań, ciekawe w jakim czasie uporają sie z tym problemem.

P 0

poloziom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Witam, panowie jak to jest ze dwa razy mi zabieraja podatek?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Od wygranych powyżej 2280 zł (przypadających na jeden kupon) pobierany jest zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty, przekazywany do Urzędu Skarbowego - zgodnie z ustawą o podatku dochodowy
Pamiętaj, aby pisać w odpowiednich tematach, ponieważ to temat o opiniach.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
@PoloZiom&gt;&gt; należało po 1. zaznajomić się z Regulaminem a wtedy grać tę kwotę rozbitą na 3 lub 4 oddzielnych kuponach, co pozwoliłoby Ci uniknąć pobrania 10% podatku od wygranych ponad 2280zł

S 1

sissoko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy bonus do 100 zł jest bez żadnych ukrytych punktów?Wolna wola klienta,bez obrotu,i kursów?Wejdzie to wejdzie,nie wejdzie to zwracają mi 88zł tak?
Czy drugi bonus do 100% wkładu jest kompatybilny z pierwszym bonusem,czy muszę włożyć na konto kolejną kwotę?Chyba aż tak łatwo to nie ma,że wpłacam 100 zł i mam 100 na koncie bonusowym plus mogę raz zagrać bez ryzyka,no chyba że się mylę

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekaw jestem jak oni jeszcze utrzymują te punkty skoro wszyscy już prawie w necie grają zostały tam tylko leśne dziadki.
Posiadasz odpowiednie statystyki ?, ostatnio na którymś z portali ukazały się wyniki punktów Fortuny które wskazywały że jednak posiadają jakiś klientów w punktach naziemnych.

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystkie punkty, które znam w okolicy i w moim rodzinnym mieście zamykają. Ewidentnie im się już naziemne punkty nie kręcą.

S 1

sissoko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jesli wpłacę 100 zeta na fortune i pierwszy raz zakładam tam konto to otrzymam obydwa bonusy? pierwszy zakład bez ryzyka i bonus 100% wkładu tak ? ten bonus ile razy muszę obrócić? np stawiam bonus po kursie 3,wygrywam 300 zeta i kiedy mogę je wypłacić ?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekaw jestem jak oni jeszcze utrzymują te punkty skoro wszyscy już prawie w necie grają zostały tam tylko leśne dziadki.
Widać, że jednak interes się kręci:

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie Edi widziałem kilka już takich punktów w których mają swoich zwolenników i tak będzie zawsze &#39;&#39;niektórzy lubią czuć papier&#39;&#39;. I gdyby Fortuna odpuściła ziemie to STS przejął by ich klientów.

S 1

sissoko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile trwa ta mityczna &quot;weryfikacja&quot; rodem z PRL ? Wysłałem wszystkie dane o 9,do 20 się wyrobią ?