A tak trudno Ci wejść na stronę fortuny i poczytać regulamin.Witam, proszę o jakieś opinie na temat stawiania online, są jakieś problemy z wypłatami? Jestem świeży w zakładach, czy są jakieś limity na stawianie kuponów za najniższą stawkę albo coś podobnego?
@ A czy w fortunie można wysłać skan dowodu zamiast potwierdzać wiek w punktach naziemnych?
Zalogować się mogłem, wybrać mecze mogłem ale jak chciałem zagrać dubelka z NHL za śmieszne 30 zł to autoryzacja trwała chyba z 20 minut. Jak chciałem odświeżyć kartę to oczywiście błąd połączenia i o zalogowaniu się przez kilka minut można było pomarzyć.panowie mozecie sie zalogowac na konto w fortunie ??
W tej chwili przez neta można tylko zamawiać darmowe zakłady , a produkty z katalogu można zamawiać w punktach stacjonarnych . W ubiegłym roku pod koniec dodali opcję że przez nata można było zamawiać plecaki i coś tam jeszcze ale były to inne od tych z katalogu -przez neta nie było możliwości zamówienia wszystkich produktów które były w katalogu.Troche nie rozumiem jednej rzeczy...
Za zgromadzone punkty mozna wymienic na nagrody z katalogu (torby , plecaki , zegarki itp...)
Zeby tego dokonac grajac przez neta mozna wymienic punkty w e-shop ale jak to zrobic skoro tam znajduja sie tylko darmowe zaklady za 5, 10 zl a gdzie sa te produkty ktore zawarte sa w katalogu ?????
Wymienial ktos moze juz tak punkty na nagrody rzeczowe ??
No to troche bezsensu ... ale jesli gram przez neta to moge podejsc do dowolnego punktu stacjonarnego i tam poprosic o dana nagrode rzeczowa ???
Zakłady o wartości 5 zł, 10 zł i 15 zł, a także oferta kursowa, informację sms i Tygodnik Fortuna, dostępne są od razu w każdym Punkcie Przyjmowania Zakładów. Dystrybucja nagród rzeczowych trwa do 60 dni. Sprzedaż i odliczenie punktów dokonuje się w momencie złożenia zamówienia.wie ktos moze ??
Pytałem się na livechacie, ale zapytam jeszcze tutaj... Czy zadne wygrane itd nie idą do Urzędu Skarbowego lub innego ?
Chodzi o to, że mam sytuację, w której nie mogę przekroczyć pewnego dochodu na rodzinę.