>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

miasekk 106

miasekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, że to temat opinie, ale mam pytanie, a nie chcę tworzyć nowego tematu.
Czy mogę konto w fortunie zrobić na siebie, a konto bankowe podać mamy?
@ down
nie jesteś zbytnio przekonywujący.

F 0

filemon123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Nie moge nigdzie znaleźć odpowiedzi ,ile wynosi minimalna stawka na zakład systemem 4z8 ? Z góry dzięki za odp.

D 6

duomo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właściwie gram tylko w Fortunie (zarówno przez neta, jak i stacjonarnie) i nie zawiodłem się jeszcze. Sama rejestracja przeszła bezproblemowo. Jakiś czas temu były problemy ze stroną, ale teraz przeszła ona lifting i wszystko śmiga..

K 0

kesu1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z doskoku
Witam orientuje się ktoś ile czasu mam na odebranie pieniędzy od ostatniego wygranego meczu na kuponie (chodzi oczywiście o kupon zawarty w punkcie stacjonarnym).
pzdr

bender7 91

bender7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Far Far Away
Zawierający zakład może odebrać wygraną w terminie 30 dni kalendarzowych, które zaczynają upływać od dnia ogłoszenia oficjalnego wyniku (...). Po upływie tego terminu grający traci prawo do wygranej.

rg13 63

rg13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Czy ma ktoś problem z zalogowaniem się? Po wklepaniu loginu i hasła wyskakuje &quot;błąd połączenia&quot;. Próbowałem zalogować się przez telefon i to samo wyskakuje.
Jakieś prace na stronie prowadzą?
Edit: Już się udało. Post można usunąć.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę że warto zostawić i dodać że częśto trzeba czyścić Cookies itd. by się zalogować sam miałem kilka razy problem.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Już ogarnięte, Ostatnio coś wieczorami problemy mają podobno zmieniają jakiś silnik ... tylko czy to prawda..

scyth 98

scyth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester
Całkiem miłym dodatkiem do gry w Fortunie są bonusy od wpłaty, które &quot;kupuje się&quot; za uzyskane punkty (1 pkt = 2 zł postawione).
Bonus 50 % od wpłaty:
- do 200 zł ( koszt 1500 pktów)
- do 50 zł ( koszt 375 pktów)
Trzeba obrócić 4 razy depozyt po kursie 1,90 (3 zdarzenia na kuponie) i dopisują kwotę bonusu. Nie jest to może jakoś szalenie korzystna oferta ale jak ktoś obstawia w Fortunie to na pewno jest to dobry dodatek, zwłaszcza w odniesieniu do poprzedniego roku gdzie takiego bonusu nie było.

mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest ktoś dobrze poinformowany i wie czy będzie oferta na WTA w Paryżu? Kwalifikacje były, więc nie wiem dlaczego nie ma turnieju głównego, proszę o pomoc!

oski1929 853

oski1929

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Jutro sie pojawi. Zawsze dodają oferte w poniedziałki.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mad3rs +1 Punkty
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jest ktoś dobrze poinformowany i wie czy będzie oferta na WTA w Paryżu? Kwalifikacje były, więc nie wiem dlaczego nie ma turnieju głównego, proszę o pomoc!
Oferty pojawiają się nad ranem niestety nie pracują 24 na dobę więc oferty pojawiają się o poranku najczęściej.

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
Orientuje się ktoś jak długo trwa wypłata na konto?
Różnie to bywa ja najdłużej czekałem 24 godz , ale bywało tak że za 3 godz były pieniądze na koncie , najlepiej zlecić wypłatę rano to tak po 12 w południe kasa jest , jak zlecisz dziś na wieczór to dopiero jutro też koło południa powinna być , ja mam konto w ING nie wiem jak do innych banków.