>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fortuna nie ma racji?

D 0

denscard

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, dzisiaj postawiłem kupon w fortunie. Postawiłem, że MECZ wygra Galatasaray, remisują 2:2 w dogrywce mają 0:0 i w karnych wygrywają (Galatasaray) a na kuponie zalicza mi przegraną? Przecież ewidentnie postawiłem, że Galatasaray wygra MECZ.

Niestety zdjęcia nie mogę wstawić bo nie mam 10 postów.

2 0

2013tsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W regulaminowym czasie gry, tzn. po 90min był wynik 2-2, czyli remis, stąd też Twój zakład został rozliczony jako przegrany.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Witam, dzisiaj postawiłem kupon w fortunie. Postawiłem, że MECZ wygra Galatasaray, remisują 2:2 w dogrywce mają 0:0 i w karnych wygrywają (Galatasaray) a na kuponie zalicza mi przegraną? Przecież ewidentnie postawiłem, że Galatasaray wygra MECZ.

Niestety zdjęcia nie mogę wstawić bo nie mam 10 postów.

Proponuje poczytać regulamin zakładów, poczytać informacje na ten temat na różnego rodzaju forach, w przeciwnym razie bedziesz tu bardzo czesto zadawał bezsensowne pytania. Jeżeli już chcesz zaczać grę u bukmachera to musisz znać zasady. Nie rozumiem dlaczego odrazu tego nie sprawdziłeś zanim zadałeś to pytanie ? Tak ciężko ?

https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/regulamin/regulamin_zakladow_wzajemnych_1/

masz poczytaj sobie.