>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Formatowanie dysku i instalowanie systemu

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
A jak zmienic to na txt bo nie kumam ????
ta
ja nie kumam co chcesz zmieniać na txt ??
jeśli rozszerzenie to musisz na początku włączyć widok :Rozszerzenia znanych typów plików&quot;

Dobra stanęło na tym że wysłałem Plik użytkownikowi na e-maila
&quot;ta Vista &quot; miałem kilka godzin by sie pobawić i &quot; ona więcej ma ograniczeń, zakazów niż nie jedno forum katolickie :p

vdv 66

vdv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Podpinam się pod temat, żeby nowego nie zakładać.

Panowie, jak zrobić Acronisem obraz ISO systemu. Bo jest podobno taka opcja, że robię sobie ISO systemu z zainstalowanymi w nim programami, instaluję Windę z tego obrazu i mam tam wszystko ładnie tak jak na Windowsie podczas tworzenia ISO.
I teraz moje pytanie, jakoż to uczynić? Pomóżcie w trwodze ;)

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie znam tego programu ale robiłem coś podobnego programem nLite, który naprawdę polecam.
Tutaj masz poradnik krok po kroku jak to robić a samą instalkę znajdziesz w necie bez problemów. ????

EDIT.
A może same sterowniki am sobie dodawałem do obrazi systemu.. Nie pamiętam dokładnie. ;)

Tak poza tym to zawsze możesz zainstalować system od nowa, poinstalować wszystko co Ci jest niezbędne i wtedy zrobić sobie obraz na przyszłość, w takiej sytuacji polecam program Norton Ghost.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Nie znam tego programu ale robiłem coś podobnego programem nLite, który naprawdę polecam.

Tutaj masz poradnik krok po kroku jak to robić a samą instalkę znajdziesz w necie bez problemów. ????

EDIT.
A może same sterowniki am sobie dodawałem do obrazi systemu.. Nie pamiętam dokładnie. ;)

Tak poza tym to zawsze możesz zainstalować system od nowa, poinstalować wszystko co Ci jest niezbędne i wtedy zrobić sobie obraz na przyszłość, w takiej sytuacji polecam program Norton Ghost.

Dokładnie o to chodziło ;) Spróbuje tym Nortonem Ghost, ale Acronis tez ma właśnie taką funkcję.
Dzięki za szybką odpowiedź porky ;)

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, luzik. ????
Tutaj masz instrukcję &quot;dla zielonych&quot; jak obsługiwać ten program. ;)