>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher forBET - opinie

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Napisałem handicapów gemowych, a nie jednego handicapu. Czytaj ze zrozumieniem. Podobna rzecz jeśli idzie o ilości gemów w meczu, super - jedna linia, tyle to nawet firmy-krzaki oferują. I tak dalej, ilości gemów w secie itp. Długo by wymieniać jeśli chodzi tylko o sam tenis. No i czemu mnie nie dziwi odpowiedź akurat z z Twojej strony (ew. kolegi abc...) ...
https://prnt.sc/iuejk4
1 handicap ????

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Fajnie że dumnie wkleiłeś screen z oferty z Live, ale mi chodziło o pre-game i te wszystkie handi gemowe, ilości gemów w meczu, secie itd. z oferty przedmeczowej, ale tam już nie miałbyś co wkleić...
Tutaj racja, ale nigdzie nie pisałeś że chodzi o pre więc sugerowanie innym, że nie mają tego w ofercie jest nie na miejscu i wprowadza graczy w błąd.

R 0

rowdy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdyby mi chodziło o Live, to bym zaznaczył. To raczej logiczne.Z ofertą na Live to jest tak, że jest ona podobna w wielu firmach, nie tylko polskich oczywiście i zależy od ilości pakietów wykupionych od zewnętrznych dostawców itp. Natomiast tenis pre-game jest na słabiutkim poziomie pod względem ilości i dostępności rynków do gry i o tym pisałem. I to na najważniejszych turniejach, ba, nawet na wielkich szlemach było równie słabo.

pitcairn 263

pitcairn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam nadzieję, że jakoś zrekompensują to użytkownikom bo taka awaria w takim dniuu, gdy jest tyle zdarzeń do gry, to są jaja.

yaros 260

yaros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Wątpię. Gdy się dowiadywałem na czacie to twierdzą że mają chwilową awarię i wszystko &quot;powinno&quot; być ok.

S 1,1K

slawek1302

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta chwilowa awaria trwa mniej wiecej od 13 bo wtedy pierwsze zakończone mecze przestały być rozliczane. Sorki ale juz jest po 20.....troche dluga ta chwila

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mija 18 godzin od zakończenia meczu i dalej bez rozliczenia...

baba 134

baba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mają. I bardzo dobrze. Chciałbyś ich oglądać idąc ulicą? ????

S 28

shalir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przestań pisać bzdury. Nie ma takiej opcji (PAYSAFECARD) w forbet. TYLKO PRZELEW.
Co do bzdur, to może pora się dokształcić, czyt. doinformować? Fakt, iż Ty nie potrafisz, nie oznacza, że nie ma takiej opcji. ????

Czy można wpłacać za pośrednictwem PAYSAFECARD?
Wybierz opcję Dotpay, tam znajdziesz możliwość wpłaty przez PSC.

baba 134

baba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadza się. Wprowadzili taką opcję. Mój błąd. Przepraszam.

M 0

mariolka17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założyłam sobie konto jakies 2 lata temu na forbecie ale na nim nie grałam postanowiłam skorzystać z bonusu za piątkowe ako. Okazało się oczywiscie przegrane dzisiaj pisze do nich abym otrzymała ten bonus a gościu na czacie pisze do mnie że zostałam wykluczona z wszelkich bonusów. Ten bukmacher to jakaś kompletna porażka jak zapytałam o powód to stwierdził gościu na czacie ze dział promocji znalazł jakieś nieścisłości. Dla mnie ten bukmacher to kompletna porażka na ten moment i nie polecam !!

C 165

cowboy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
omijac szerokiem lukiem, pazerni jak malo kto. reklamowali mailowo promocyjny zaklad na ostatnia kolejke ekstraklasy , szczegoly widac na screenie. jakby ktos nie wiedzial, jaga wygrala, legia prowadzila 2:0 w 80 minucie po czym mecz zostal przerwany. jak iforbet rozliczyl zaklady? ano, oczywiscie pokazujac palucha swoim klientom, rozliczyl go w tej sposob:

niezly cyrk, ja im podziekuje po takiej akcji, bo kursy lepsze i tak chociazby w etoto czy fortunie

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Też nie pałam jakąś wielką sympatią do Forbetu, ale chłopie jaki cyrk? Wszędzie zakłady z tego meczu zostały rozliczone po kursie 1,0. W niektórych bukmacherach zapewne te zakłady, które już przed przerwaniem meczu były rozstrzygnięte, jak np. Legia over 1,5, czy Legia będzie prowadzić do przerwy, zostały normalnie rozliczone, a takie jak np. ilość kartek, bramek, czy właśnie wynik końcowy, to wszystko ze zwrotem. Bo co z tego, że Legia prowadziła 2:0, skoro Lech teoretycznie miał szansę te 2 bramki strzelić i doprowadzić do remisu? Walkower też nie jest tłumaczeniem, bo zapewne mają w regulaminie zapis, że liczy się wynik uzyskany na boisku, a nie poprzez walkower.