>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Football Manager 2007

samadi 2

samadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jerozolima
lepeij moze popykac w fifa mangaer 2008 bo jest po polsku gra i mysle ze najlepszy manger piłkarski ;) Kto jest za ?

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja jestem za ???? Fajnie się gra, ulepszona o wiele od 07 ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Fifa manager nie dorasta dopięt FM&#39;owi.
Dla mnie EA Sports powinno się lepiej zająć NHL, NBA, FIFĄ itd. a nie managerami.

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam. Chcę sobie pograć w FM 08 w wakacje, jestem graczem początkującym. Macie jakieś ciekawe dodatki do gry, patche, aby ulepszyć grę ? ;&gt;

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Patch 8.0.2 już ściągam ???? a takie dodatki np. jak herby klubów itd ? ;&gt;

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja bym się pisał na ligę. ???? Oczywiscie mam nadzieje ze w Football Managera 08. ;)

taa tylko zainstaluje fm-a bo ostatnio windka też musialem instalowac. Jaką ligą bysmy grali?

E 0

expert0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja się mogę dopisać ;) Ostatnio gram w Skandynawii i jest przyjemnie ???? Obecnie zaczynam 3 sezon GAIS w 1 sezonie 13 miejsce w drugim 5, a teraz?? ????

showtime 0

showtime

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Mnie tam pasowała by nasza polska kopana. ???? No to najpierw muszę jeszcze znaleźć tego fmka i mozna by troche luda zebrac ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja się mogę dopisać ;) Ostatnio gram w Skandynawii i jest przyjemnie ???? Obecnie zaczynam 3 sezon GAIS w 1 sezonie 13 miejsce w drugim 5, a teraz?? ????

teraz pewnie mistrz ????
Osobiście grałem Arsenalem ( 2 sezony - 2 razy mistrz), Lechem ( 2 sezony raz mistrz raz 2).

E 0

expert0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie lubie grać mocnymi zespołami. Na początku gram zawsze Lechem w 2k8 wygrałem nimi LM w 2014 roku. Mistrza Polskie zazwyczaj miałem już po 1 rundzie ???? Teraz gram słabszymi klubami i sprawia mi to frajdę ????

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grałem w grudniu ubiegłego roku przy świętach i najdłużej wytrwałem manu (chyba 2 sezony) ale w wakacje z chęcią bym pograł sobie znów ;p

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie lubie grać mocnymi zespołami. Na początku gram zawsze Lechem w 2k8 wygrałem nimi LM w 2014 roku. Mistrza Polskie zazwyczaj miałem już po 1 rundzie ???? Teraz gram słabszymi klubami i sprawia mi to frajdę ????
rzeczywiście, zwycięstwo założmy Wigan, będzie ciekawsze niż Chelsea ????
Najważniejsze w graniu słabszym zespołem(moim zdaniem ???? ), jest znalezienie talentów ( chyba każdy wie na jakiej stronce) no i wygranie nimi ligę (a potem sprzedać, i dalej kupować młodych). Ja tak robię w Lechu. Ważna jest też taktyka, bo nie zawsze te młode knapki się sprawdzą.

E 0

expert0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A macie jakieś talenty fajne?

Ja osobiście polecam Luisa Ramireza chłopak gra w moim GAIS genialnie. Gdy grałem TPS Turku to Aaritalo, Lomski i Hamalainen wymiatali.

showtime 0

showtime

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ja gram zawsze Widzewem, doprowadzam go kilkakrotnie do wygrania LM po czym... wychodzi kolejny FM i wszystko od poczatku ????

E 0

expert0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do łatki to gram na najnowszym updacie FM Poland. A taktykę mam 1-3-1-4-2