>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Finlandia - sezon 2006/2007

Status
Zamknięty.
fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Sytuacja po 7 kolejkach

1. Jokerit Helsinki 7 6 1 0 0 0 31 : 15 20
2. Lahti Pelicans 7 4 1 0 0 2 26 : 15 14
3. Kärpät 7 4 0 0 1 2 25 : 17 13
4. IFK Helsinki 7 4 0 0 1 2 27 : 27 13
5. Jyp Jyväskylä 7 3 1 0 0 3 22 : 14 11
6. Blues Espoo 7 2 2 0 1 2 22 : 21 11
7. Hämeenlinna 7 2 2 0 1 2 22 : 25 11
8. Tappara Tampere 7 3 0 0 1 3 19 : 20 10
9. Ilves Tampere 7 2 1 0 1 3 13 : 16 9
10. Assat Pori 7 3 0 0 0 4 21 : 26 9
11. Lukko Rauma 7 2 0 0 2 3 25 : 25 8
12. Saipa 7 1 2 0 1 3 25 : 32 8
13. TPS Turku 7 2 0 0 0 5 19 : 24 6
14. Kalpa Kuopio 7 1 0 0 1 5 11 : 31 4

8 kolejka

IFK Helsinki - Jyp Jyväskylä 30.09.2006 - 16:00
Saipa - Hämeenlinna 30.09.2006 - 16:00
Kalpa Kuopio - Jokerit Helsinki 30.09.2006 - 16:00
Tappara Tampere - Assat Pori 30.09.2006 - 16:00
Lukko Rauma - TPS Turku 30.09.2006 - 16:00
Lahti Pelicans - Ilves Tampere 30.09.2006 - 16:00
Blues Espoo - Kärpät 02.10.2006 - 17:30

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
11 kolejka

16:00 Assat - Ilves 2.20 4.15 2.20 1.44 1.44

16:00 Blues - KalPa 1.40 4.70 4.50 1.10 2.30

16:00 Jokerit - SaiPa 1.40 4.70 4.50 1.10 2.30

16:00 Karpat - JYP 1.45 4.60 4.20 1.10 2.20

16:00 Lukko - HPK 2.20 4.15 2.20 1.44 1.44

16:00 Tappara - Lahti 2.00 4.20 2.40 1.35 1.53

16:00 TPS Turku - HIFK 2.15 4.15 2.25 1.42 1.46

TPS Turku - HIFK

typ x2

kurs 1.46

TPS w ostatniej kolejce wygrali z Kalpa po raz pierwszy od 6 spotkan.Nie ma niestety powodow do zachwytu bo Kalpa to rownie slaba druzyna.Natomiast duzym zaskoczeniem byly dla mnie rozmiary porazki HIFK z Karpat, gdzie goscie dzisiejszego spotkania przegrali az 2-8.

HIFK pokazali juz w tym sezonie ze sa naprawde dobra ekipa, jednak grajaca bardzo nierowno.Wyjazdowe zwyciestwa z Jokerit i Tappara napewno o czyms swiadcza.Do tego sa oni pod wzgledem gier wyjazdowych na 2 miejscu z bilnasem 3-0-0-2, zreszta takim samym jak Turku u siebie.

Tappara Tampere - Pelikans Lahti

typ Under 5.5

kurs 1.90 GB

Tappara w ostatnich 2 spotkaniach 2 porazki.Natomiast Lahti idzie jak burza i wygrywa mecz za meczem.Ich passa 5 zwyciestw z rzedu jest imponujaca jak na typowego sredniaka.

Jesli chodzi o zdobycze bramkowe to Lahti na wyjazdach strzela i traci malo bramek.W 7 meczach tego sezonu Lahti zanotowalo az 6 Underow.Do tego w zeszlym sezonie pomiedzy dzisiaj grajacymi druzynami w 4 meczach doszlo do 3 underow.Takze widac ze i dzis wynik bramkowy ponizej 6 jest wielce prawdopodbny.

Do tego gram jeszcze Assat 1x i uklada sie calkiem niezly kuponik.

stauciak 0

stauciak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(L)
Polecam zagrać dzisiaj Jokerit i Karpat. Brylują u siebie w lidze Finlandzkiej i nie powinny mieć dzis problemu z pokonaniem słabszych przeciwników. Jak dla mnie pewnie 1 :mrgreen:

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Espoo Blues - HIFK Hockey 02-11-06 17:30
HPK Hämeenlinna - Ilves Tampere 02-11-06 17:30
Jokerit Helsinki - JYP Jyväskylä 02-11-06 17:30
Kalpa Hockey - Kärpät Oulu 02-11-06 17:30
Saipa Lappeenranta - Pelicans Lahti 02-11-06 17:30
Tappara Tampere - Rauma Lukko 02-11-06 17:30
Ässät Pori - Turku PS 02-11-06 17:30

Mój typ dnia

[center:6490584ab9] HPK Hämeenlinna - Ilves Tampere typ 1 [/center:6490584ab9] wynik 3-1 ✅

Rewelacyjna forma HPK 5 ostatnich meczy 5 WIN.Zajmują 2 miejsce w tabeli z 1 punktem straty do Kärpät .W drużynie z Tampere plaga kontuzji nie bedzie grał podstawowy bramkarz oraz 4 innych hokeistów.Ilves potrafi sprawić sensację ,ale nie sadzę,żeby dziś udało im sie zdobyć choć jeden punkt na tafli w Helsinkach.Mój typ 1 ✅

maxley 0

maxley

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Tappara Tampere - Rauma Lukko

Typ: Tappara Tampere

Tappara Tampere w ostatniej kolejce niespodziewanie pokonała lidera 2:3 na wyjeździe. Można powiedzieć że jest na fali wznoszącej.
Rauma Lukko to drużyna która ostatnie trzy spotkania zremisowała (regulaminowy czas gry).
Tappara radzi sobie ostatnio w lidze bardzo dobrze i wydaje mi się że będzie to chciała potwierdzić przed własna publicznością.
Co się tyczy Raumy to liczę że przerwią passę i...przegrają w regulaminowym czasie.
[center:1cc9a688cb] 7-1 [/center:1cc9a688cb]

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Dzisiejsze mecze

Pelicans Lahti - Ilves Tampere 14-11-06 17:30
Turku PS - Rauma Lukko 14-11-06 17:30

Mój typ dnia

[center:58f96bdabc]
17:30[/center:58f96bdabc] wynik 3-4 ⛔

W zespole Tampere plaga kontuzji ,nie zagra ,aż 6 zawodników.W tym sezonie już obie druzyny sie spotkały 2006-09-30 wynik brzmiał 4-1 dla Lahti.Bilans Tampere na wyjeździe jest fatalny 3 WIN ,2 DRAW ,7 LOS.Mój typ 1 ⛔

diegomaradona 0

diegomaradona

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brodnica
Dzisiaj w finladni dwa mecze &quot;na szczycie&quot; a mianowicie :

Hämeenlinna - Kärpät under 5.5
kurs: 1.85
⛔ 1-5
w do trzeciej tercji szlo wszystko dobrze ale te dwie bramki dla Karpat zepsuly, a było tak blisko

Jokerit Helsinki - IFK Helsinki under 5.5
kurs: 2.2
✅ 4-1 tutaj spokojniej bylo choc w trzeciej tercji w 20 min po bramce Wilma zacząłem sie denerwowac troche, ogulnie myslalem ze HIFK wiecej strzeli bo bramkarz Jokerit był kontuzjowany.

Czesto w takich meczach padaja undery i mysle ze i w tym wypadku tez tak bedzie przynajmniej w jednym. Te cztery zespoly zajumja aktualnie 1,2,3,5 miejsce w tabeli i zaden sie raczej nie rzuci do strzelanai niewiadomo jakiej ilosci bramek (nawet bardzo mozliwy remis w jednym z tych meczy)
Ale ja sie zdecydowalem na under 5.5 .

maxley 0

maxley

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Kalpa Kuopio - Jyp Jyväskylä

Typ: Kalpa Kuopio

Analiza:
Bukmacherzy w tym spotkaniu stawiają na zwycięstwo Jyp Jyväskylä ale ja mam odmienne zdanie. Fakt faktem że w ostatnich dwóch kolejkach obie te drużyny grały z czołówką tabeli i trudno jest powiedzieć kto wygra bo inaczej gra drużyna która gra ze słabsza (obciążenie psychiczne) a co innego gdy gra z silniejszą (luz bo nikt sie nie spodziewa że wygrają).
To co skłania bukmacherów na zwycięstwo Jyp to pewnie to że w ostatnich spotkaniach ,,miedzy sobą&quot; góra byli Jyp Jyväskylä.
Ja uważam że dzisiaj wygra Kalpa ale sam dałem ich z remisem dla bezpieczeństwa ;)
[center:a81b4b9362]4-4[/center:a81b4b9362]

diegomaradona 0

diegomaradona

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brodnica
Jyp Jyväskylä - IFK Helsinki | 2
kurs: 2.20

⛔ 6-4

HIFK po ostatnich batach od Jokeritu zajmuje obecnie slabe 6 miejsce w tabeli, powinni troche odrobic a Jyp to nie jest jakis wymagajacy przeciwnik. U siebie Jyp na 11 meczy tylko dwa wygrane w regulaminowym czasie gry, HIFK na wyjezdzie tez sie nie spisuje najlepiej ale chcac dogonic czolowke musza i na wyjezdzie dobrze grac. Pozatym w druzynie z Helsinek nie zabraknie zadnego z kluczowych graczy, a Jyp zagra bez podstawowego zawodnika Tuomasa Vänttinena.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
[center:267ebfec82]
Espoo Blues - HPK Hämeenlinna

typ 2

kurs 2.40 BAH ✅ 1-4

[/center:267ebfec82]

Mecz druzyn z czolowki z finskiej Sm-liigi.Espoo wygralo ostatnie 2 wyjazdowe mecze z bardzo silnymi druzynami - Jokerit (5-4) i Karpat (2-1 OT).Jest to druzyna, ktora w tym sezonie spisuje sie dość dobrze w meczach wyjazdowych, natomiast u siebie gra bardzo przecietnie : 5-2-0-1-2.

Natomiast z druzyna z Helsinek jest zupelnie odwrotnie, w statystyce meczy granych na wyjezdzie zajmuja 2. miejsce z bilansem : 6-2-0-2-2.Ostatnio gościom dzisiejszego spotkania nie układało się najlepiej, 2 przegrane u siebie z Karpat i Saipa napewno nie napawaja optymizmem. Jednak ważne jest to, ze w tym sezonie hokeisci HPK nie przegrali jeszcze 2 meczy z rzedy a sytuacja opisywana wczesniej napewno podziala na nich motywujaco.

Kolejnym argumentem na to zeby postawic na HPK jest fakt, ze w ostatnich 9 spotkaniach ulegli druzynie Blues tylko raz i do tego na wlasnym lodzie.Takze HPK nie przegralo z Blues na ich terenie od 4 meczy.

Jednak waznym jest takze fakt, ze mecze pomiedzy tymi druzynami od dawna sa bardzo zaciete i rzadko sie zdarza aby jedna z druzyn wygrala roznica conajmniej 2 bramek.Tak wiec szykuje nam sie bardzo zaciete i trudne widowisko z ktorego bardzo trudno wybrac faworyta, ja jednak jestem przekonany ze Hokeisci z Helsinek po 2 porazkach z rzedu na wlasnym lodzie podejda do tego spotkania bardzo zdeterminowani i uda im sie wygrac ten mecz.[/b]

diegomaradona 0

diegomaradona

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brodnica
ja na dzis kolejny under typuje :

Tappara Tampere Jokerit Helsinki under 5.5
kurs : 1.95

Graja ze soba najlepiej spisujaca sie druzyna na wyjazdch tego sezonu i wicelider klasyfikacji meczy u siebie, w tabeli ogolnej 5 i 3 miejsce. Ogólnie patrzac to Jokerit jest lepszym zespolem ale maja ogromne problemy z kluczowymi graczami nie zagraja : bramkarz RIKSMAN Juuso , obronca LEPISTÖ Sami oraz skrzydłowi VIRTA Tony i LOUHI Jyrki. takze Jokerit nie zaatakuje jakos otwarcie bo po pierwsze nie maja kim a po drugie mogliby wtedy stracic glupie gole grajac rezerwowymi. Z tego co wyczytalem to Tappara w pelnym skladzie ale grajac przeciwko Jokeritowi beda grali ostroznie i minimalne zwyciestwo im wystarczy.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Saipa Lappeenranta - Jokerit Helsinki

typ 2

kurs 1.80 BAH :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: 5-3

Jokerit w ostatniej kolejce przegrali wyjazdowe spotkanie z Tappara, natomiast Saipa takza przegrala ale po dogrywce z bardzo slabym w tym sezonie Assat.

Saipa ktora zajmuje obecnie 9. miejsce u siebie gra przecietnie : 3-2-0-2-5, tak wiec 3 wygrane w 12 meczach to nie jest nic szczegolnego.

Za to wyniki Jokerit na wyjezdzie sa juz duzo lepsze.Jest to 2 wynik SM-Ligii : 7-2-0-0-3, tak wiec Jokerit gra nawet troche lepiej w meczach wyjazdowych.

Obie druzyny spotkaly sie raz w tym sezonie i Jokerit wygralo 2-0.W zeszlym sezonie Saipa wygrala 3 z 4 spotkan, jednak nie mozna za bardzo przywiazywac uwagi do tamtych wynikow.Teraz Jokerit jest zupelnie inna druzyna, ktora bedzie walczyc o mistrzostwo.

Jokerit bardzo czesto w tym sezonie po przegranym meczu, wygrywaja nastepny i cos czuje ze dzisiaj tez tak bedzie.

Jokerit mnie poprostu zadziwilo, wygrywali po pierwszej tercji 2-0 i wszystko bylo w jak najlepszym porzadku.I nagle zrobilo sie 2-2.Pozniej udalo im sie jeszcze strzelic na 3-2 i zakonczylo sie tak jak sie skonczylo.Jakos nie wierze w to ze Jokerit gralo pozniej na max swoich mozliwosci.Ciekawe ile ludzi w Finlandii stawialo 2 OT 1FT.

k@jtek 0

k@jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jokerit mnie poprostu zadziwilo, wygrywali po pierwszej tercji 2-0 i wszystko bylo w jak najlepszym porzadku.I nagle zrobilo sie 2-2.Pozniej udalo im sie jeszcze strzelic na 3-2 i zakonczylo sie tak jak sie skonczylo.Jakos nie wierze w to ze Jokerit gralo pozniej na max swoich mozliwosci.Ciekawe ile ludzi w Finlandii stawialo 2 OT 1FT.[/quote]

NO WLASNIE JA TEGO NIE ROZUMIEM !! JAK TAK MOZNA I TO NIE PIERWSZA DRUZYNA KTORA WYGRYWA W PIERSZEJ TERCJI A POTEM DOSTAJE LUB REMISUJE STAWIALEM TYLE RAZY I TYLE RAZY SIE ZAWIODLEM I TYLKO CHYBA RAZ BYLO TO NA MOJA KOZYSC A NAWET NIE WIEM CZY TEN RAZ BYL :zy3ou: NIE WIEM MOZE TZREBA STAWIA ZAWSZE NA ODWROT NA DRUZYNE KTORA NIE JEST FAWORYTEM ! MNIE TO JUZ DOPRPWADZA DO SZJABY ;P BO JUZ CHYBA 3 CZY 4 TYP POD RZAD TAK PRZEJEBALEM :zy3ou: :przeklina: :przeklina: :przeklina: MOZE JAKIS ZLOTY SRODEK ;P;P;P

O 0

outlet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak dzis, wygra Jokerit z Lukko? a moze jakies inne mecze sa ktore warto obstawic w tej kolejce?

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No wlasnie dobre pytanie kolego. Ja mysle ze wygra dzisiaj Jokerit, po 2 porazkach ktore mowiac delikatnie zdenerwowaly mnie z lekka mowic delikatnie.

Jokerit - Lukko

typ 1

kurs 1.60 ✅ 4-0

Niedawno typowalem mecz Blues z Hpk, gdzie HPK byli po 2 porazkach u siebie i sprawdzilo sie, nie przegrali 3 spotkania a wrecz przeciwnie- wygrali bardzo wyraznie.

Dlatego tez dzisiaj sadze ze Jokerit jest w stanie wygrac bez wiekszych problem, juz w ostatnim spotkaniu byli w stanie wygrac, prowadzac po pierwszej tercji 2-0 jednak z nieznanej mi przyczyny nagle staneli i mecz zakonczyl sie tak jak sie zakonczyl.

Dzis taki blad nie moze sie powtorzyc, Lukko - dzisiejszy przeciwnik Jokerit to druzyna na poziomi ostatniego przeciwnika Jokerit czyli Saipy.Lukko ostatnimi czasy spisuje sie calkiem niezle, wygrali ostatnie wyjazdowe spotkanie z HPK 5-4 prowadzac w pewnym momencie gry 5-1.Ogolnie graja calkiem niezle na wyjezdzie wiec moze to przysporzyc troche trudnu Jokerit, ale ja jednak bede sie upieral przy tym ze Jokerit nie przegra, ani nie zremisuje 3 spotkania z rzedu i wygra dosc pewnie to spotkanie.

A kurs calkiem niezly na to spotkanie bo 1.60 w BAH.

Do pozostalych spotkan tylko krotki opis :

Tappara - JYP

Kurs na gospodarzy w stosunku do tego jakie jest ryzyko co do tego spotkania jest za maly.Tappara to nie jest rowna druzyna, a od spotkan wygrywaja dlatego tym bardziej nie bede ruszal tego spotkania.Jesli mialbym zagrac to raczej x2 za mala stawke.

moj typ x2 ✅ 1-3

HPK - HIFK

Derby Helsinek, mecz na szczycie.Niby faworytem jest HPK ale przegrali ostatnie 3 spotkania u siebie, w tym ostatni z Lukko.HIFK wczoraj grali u siebie i przegrali 2-3 z Turku po dogrywce.Odpuszczam ten mecz bo jednak derby to derby, al w ostatecznosci 1x.

moj typ 1x ✅ 3-2

Karpat - Lahti

Mecz lidera tabeli ze sredniakiem.Powinnno byc pewne zwyciestwo KArpat, ale ostatni troche gorzej im sie wiedzie, graja w kratke, ale u siebie graja wciaz bardzo dobrze i raczej tutaj niespodzianki nie bedzie.

mój typ 1 ✅ 4-2

Turku - Ilves

Turku od 6 meczy bez porazki, co wiecej ostatnie 6 meczy wygrali czy to w regulaminowym czasie gry czy w dogrywce.Ilves troche gorzej, ostatnio dosc niespodziewanie wysoka porazka u siebie z Assat.Nie ruszam tego spotkania bo naprawde moze byc tu kazdy wynik.

No BET

Assat - Kalpa

Spotykaja sie 2 ostatnie druzyny SM-ligii.Obie jakby ostatnio zlapaly drugi oddech.Assat w ostatniej kolejce bardzo ladne zwyciestwo 5-1 na wyjezdzie, kalpa troche slabiej ale wczesniej tez wygrywala m.in. z JYP, Lukko czy Ilves.Mecz pomiedzy druzynami na rownym poziomie tak wiec ciezki do wytypowania.

No BET

Nareszcie dobry dzien w hokeju.Mam nadzieje ze ktos skorzystal.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Blues - Assat

Typ 1

Kurs 1.55 BAH

Blues po wspanialym rozpoczeciu sezonu ostatnio troche spuścili z tonu i graja srednio.Po 2 wygranych ostatnio przegrali dwukrotnie.W tym dosc niespodziewanie u siebie z Lahti 2-3.Czas w konuc na zwyciestwo a sytuacja ku temu jest calkiem niezla.Blues gra w kratke u siebie i na wlasnym lodzie nie jest napewno monolitem : w 13 meczach u siebie 6 wygranych 3 remisy i 4 porazki.Jednak waznym faktem jest to ze hokeisci Espoo graja bardzo dobrze gdy przegrywaja poprzednie spotkania, zreszta jak wiele druzyn z ligii finskiej.

Jesli chodzi o Assat to na poczatku sezonu dostawali oni pozadny łomot od kazdej druzyny.Teraz graja troche lepiej, ostatnio 2 wygrane z Kalpa i Ilves i nieznaczna porazka 3-4 z obecnie najlepsza druzyna - Karpat.W wyjazdowych spotkaniach graja slabo, w 12 meczach tylko 3 zwyciestwa, 2 remisy i 7 porazek.Jednak patrzac na dotychczasowe ich mecze wyjazdowe, to wyraznie widac ze nie pokonali zadnej z druzyn z pierwszej szóstki.Pokonywali Lukko, Kalpe, Ilves ale juz z lepszymi druzynami dostawali baty i to roznica 3-4 bramek.

Mysle ze jesli Blues podejdzie do tego spotkanie dosc powaznie to nie bedzie wiekszego problemu ze zwyciestwem.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
[center:fe4463976f]
Ilves - Hifk
[/center:fe4463976f]

Typ 2

Kurs 2.40 BAH

Hifk gra ostatnio beznadziejnie, 3 porazki z rzedu to napewno nie jest powod do dumy.Nie wiem czemu tala sytuacja ma miejsce, przeciez w ostatnich sezonach plasowali sie w czolowce tabeli, a teraz jedynie 8 miejsce.Mam nadzieje ze to jest tylko chwilowa niemoc i juz niedlugo hokeisci z Helsinek beda grac duzo lepiej. Mam nadzieje takze ze juz od dzisiejszego dnia beda grac lepiej. Jest dzis duza szansa dla HIFK na wskoczenie na 6 miejsce poniewaz Lahti i TPS graja miedzy soba a w tym meczu bardzo prawdopodbny jest remis. Tak wiec mysle ze HIFK po 3 porazkach wreszcie sie odrodzi i dosc pewnie wygra to spotkanie.Czego sobie i wam zycze.

maxley 0

maxley

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Saipa - Lukko Rauma

Typ: Saipa
Kurs: ~ 2,1

Ja z reguły nie podaje typów z kursem poniżej 1,6 i tak jest i tym razem ;)
Spotykają sie dwie druzyny na mniej wiecej jednakowym poziomie sportowo-finansowym.
Zajmuja miejsca poniżej środka tabeli odpowiednio Saipa - 9 a Lukko - 11.
Ostatnio w lidze lepiej się ,,wiedzie&quot; ekipie Raumy która na 10 ostatnich spotkań wygrała 5 spotkań (w tym 1 po dogrywce) zdobywając 14ptk.
Saipa na 10 ostatnich spotkań wygrała zaledwie 4 (w tym również 1 po dogrywce) zdobywając 12ptk.
W ostatniej kolejce Saipa grała z Lahti Pelicans drużyna o podobnym poziome i zremisowała w regulaminowym czasie 3-3 a Lukko grało z wiceliderem Tapparą Tappere i również zremisowało 3-3.
W obecnym sezonie Lukko i Saipa grały juz ze soba dwa razy i lepiej z tego pojedynku ,,wyszła&quot; Rauma wygrywając ,,u siebie&quot; 9-4 i remisując ,,na wyjeździe&quot; 6-6.
Jak dla mnie Saipa dzisiaj ,,pojedzie&quot; Lukko i na własnym lodowisku poprawi swoją zdobycz punktową.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Hifk - Kalpa ✅ 3-2

typ 1

kurs 1.35 BaH

Hifk nie wygrali od 8 spotkan a ich gra jest poprostu beznadziejna, no ale z kims musza w koncu wygrac.No a najlepsza sytuacja na przelamanie bardzo zlej passy jest mecz z najslabsza druzyna Sm-liigi, ktora w 14 meczach wyjazdowych wygrala tylko 2 razy.HIFK to bardzo dobry druzyna, ktora jest teraz w dolku jednak mysle ze dzis uda im sie przelamac zla passe.

Kärpät - Saipa ✅ 4-0

typ 1

kurs 1.35 BAH

Karpat przegrali w ostatniej kolejce wyjazdowe spotkanie z Jokerit.Saipa rowniez nie popisala sie w ostatnim spotkaniu ( ku zaskoczeniu wielu ???? ) z bardzo slabym Assat.Jednak Karpat to lider zarowno ogolnej tabeli jak i tabeli meczy u siebie.Na wlasnym lodzie przegrali tylko raz w 16 meczach, natomiast Saipa na wyjazdach gra takze calkiem niezle i pod tym wzgledem zajmuje 4. miejsce.Wazne takze jest to ze Karpat nie przegrywa 2 meczy z rzedu i pomimo tego ze Saipa bedzie bardzo chciala sie dzisiaj zrewanzowac za ostatnia przegrana w ostatnim spotkaniu.

Status
Zamknięty.