A
220
No ja już bym się obawiał co do Argentyny. Dziwny ten 2 set był, argentynczycy oddali nam mnóstwo punktów.Widac że grają na pełnym luzie, nie zależy im i nei ma sie co dziwić. Argentyna nie bedzie chciała grac 5 setów więc pewne jest to, że zwycięzca 3 seta wygra mecz, wiec wynik 3-1 pewnie bedzie, i oby dla polaków bo taki miałem kuponna samym poczatku byl kurs 2,75 na live na argentyne , i czekalem czekalem az zlapalem 1,60...........
a zdecydowanie smialo mozna bylo grac ten 2,75 za gruba $$$
ehhhhhhhhh
No właśnie, nie rozumiem co zrobili ARG. Tak bardzo chcą grać i wygrać? Oddawali punkty w 4 secie i nie mogli oddać do końca? Widać nie, bo oni są szkoleni do wygrywania, a zmęczenie ... zobaczą dopiero jutro to się może zastanowią.Argentyna nie bedzie chciała grac 5 setów więc pewne jest to, że zwycięzca 3 seta wygra mecz, wiec wynik 3-1 pewnie bedzie, i oby dla polaków bo taki miałem kupon![]()
Nie mylisz się.Jutro szykuje się pogrom, obym się mylił...
Słaby atak? Bez niego trzy sety i pod prysznic, pewnie z 20 by nasi nie wyszli. Co do jego zagrywki to mu dzisiaj specjalnie liczyłem i miał 11/17 w grze w tym 2 asy. Rzucają się jego błędy w oczy, bo często są to samoloty, ale jak przypatrzeć się z bliska to wcale nie wygląda to tragicznie. 4. set pokaz frajerstwa na całej linii, w tb trzy bloki z rzędu Nowakowskiego + Kurek i udało się wygrać z Argentyną, z rezerwami Argentyny... O krok od kompromitacji mimo ogromnej pomocy sędziów.w 4 secie mało pkt z bloku,gdzie był możdzonek?! argentyna ciągle po skosie atakowała i nie było komu blokować ???? sędziowie dziś OK dla nas ???? kurek słaby atak oprócz końcówki 5 seta.szlak mnie zawsze trafia jak psuje swój serwis,tyle pkt oddaje.w 4 secie bez wejścia gruszki skończyło by się 15-25 pewnie. na co komu bartman? P O L S K A !!!
Fekus ja miałem limity na Rosję 254,95, a na -1,5 seta Rosja po kursie 2.10 141,13. Oba typy zagrane i jeżeli coś i tak zawsze 3 stówki do przodu, jeżeli tylko Rosja wygra 3:2 to na czysto. Ale warto grać, szkoda limitów bo już okrągły 1000 na Rosję szedł...Coolmen - kursy złapałem od razu jak napisałeś!! to jest promocja!!
1.55 na Rosje miałem limit 191zł, a handi -1.5 142,13zł co faktu nie zmienia, że to jest peffka, 10/10 !!!!! grać póki Tobet nie myśli!! ????