Ja gram dziś leciutko under Duranta @1.90, 33 pkty w sezonie przeciwko Spurs przekroczył tylko 2 razy i tylko o 3 pkty, poza tym uważam, że obrona w playoffach będzie bardziej intensywna ze strony Spurs i linii nie przekroczy.

Jakby bukmacherzy zareagowali na jego nieobecność to pewnie linia by się zrobiła -7 tylko wtedy niektórzy by się od razu połapali o co chodzi i zaczeli grać. Skoro linia jest stała to mają w tym jakiś swój plan ;]
Chociaż to Ibaka jest bardziej znany jako świetny defensor to tu się zgodzę, że Perk może o wiele bardziej napsuć zdrowia Duncanowi. Zresztą Kendrick przy obecnej formie i roli w zespole nadaje się tylko do stopowania najlepszych podkoszowych zawodników rywali. Duncan w high post jeszcze sobie poradzi, ale w low post może mieć problem. Do tego zresztą gracz który wystąpi na pozycji nr 4 będzie musiał być mobilny, aby w razie czego 'gonić' Splittera i udzielać pomocy podczas penetracji Parkera. Podczas sezonu regularnego Timmy na Ibace zagrał 8/18 a na Perku 5/18 - wymowne.Duncanowi znacznie gorzej grało się przeciwko Perkinsowi niż przeciwko Ibace. Dlatego po stronie defensywnej wg mnie nie będzie miało to aż tak dużego znaczenia.
Jasne tu sprawa wydaje się prosta, bo Ibaka dzięki przyzwoitemu rzutowi z kilkunastu stóp robił miejsce na wjazd dla Russa i KD. Zobaczymy jak rozwiąże to Brooks. Myślę, że jeśli uda mu się ogarnąć to, nie zobaczymy w ofensywie braku Ibaki. Collison to niezły zawodnik i przy dobrej ilości minut spokojnie da kilka pkt/zb Oklahomie.Po stronie ofensywnej może mieć bo Ibaka ze swoim dystansowym mogł rozciągać grę
PO są od tego, żeby ktoś odpalił i czasem dzięki temu, że ktoś w meczu będzie x-factorem drużyna wygra. Dla mnie Jones będzie nadal pomijany w rotacji i szczerze mówiac nie spodziewam się, że dostanie jakiekolwiek minuty. Prędzej Brooks zawęzi rotacje i pogra 9~~ zawodnikami.Poza tym w takich meczach gdy ktoś wypada z reguły, drużyna jest bardziej zmobilizowana i często znajduje się ktoś kto "odpala
Wszystko pięknie tylko ze Spursi mieli matchupy łatwiejsze od OKC.Teraz dla Spurs prawdziwy test bo trafił im sie najbardziej niewygodny rywal i daje sobie rękę uciąć ze tak łatwo nie bedzie.Troche dziwie sie ze piszesz ze Parker nie bedzie krył Westbrooka to kogo?I tu przechodzimy do meritum sprawy sam piszesz ze bedzie oszczędzal siły tak bedzie tak samo jak Duncan bo prawda jest taka ze SAS to dziadki i w tej serii polegna przez brak tych sił.Z jednym sie zgodzę Durant bedzie miał problem z Leonardem pewnie bedzie podwajanie przez wysokiego+Leonard także ja bym uderzał w under Duranta dzisiaj.
przy całym szacunku do Ciebie..Manu chyba z respiratorem i zestawem do podtrzymywania oddychania musiałby latać za Westbrookiem, z Greena to taki obrońca że jak w NBA byłaby nagroda dla najgorszego defensora ligi to Green bylby nominowany w trzech kategoriach. Bellinelli nie jest w stanie ogarnąć Westbrooka. Jedynie Mills coś tam może. A tak na serio, to po przeczytaniu tego posta, doszedłem do wniosku że Scott Brooks nie jest taki zły ???? pół żartem pół serioPop ma kogo rzucic na Westbrooka. Manu,Green,Belinelli,Mills,
Tak dla sprostowania to Durant w tych meczach tylko raz przekroczył 33 pkt. (36 w przed ostatnim meczu tych ekip)Ja gram dziś leciutko under Duranta @1.90, 33 pkty w sezonie przeciwko Spurs przekroczył tylko 2 razy i tylko o 3 pkty...
Jeśli faktycznie będzie linia 34 na Duranta to ja znowu wchodzę w under, przecież on miał niesamowitą skuteczność rzutów za 3 pkty, jeszcze w pierwszej połowie to chyba było 6/7 a i tak over nie wszedł, wątpię żeby powtórzył taką skuteczność.Z tego co widzę sporo kasy poszło w ciągu dnia na over Duranta. Jeszcze w południe na marathonbet over Kevina stał po 1,95 (na lini 33.5). Teraz jest to 1,82 ale już na lini 34
Sprawdź zanim napiszesz...bo niektórzy to czytają i możesz wprowadzić kogoś w błąd....miał skuteczność przeciętną 10 z 19 rzutów w tym 4 z 7 za 3pkt z czego dwa w pierwszej połowie....więc szału nie było. Generalnie jak na niego to oddał mało rzutów. Przespał czwarta kwartę bo mecz był rozstrzygnięty, przewaga Spurs wynosiła 15-20 pkt, gdyby było na styku myślę że spokojnie rzuciłby grubo ponad 30pkt. Ja osobiście zagrałem over 32,5 i że będzie miał więcej zbiórek od Duncana po kursie 1,90. Linia 34 raczej nie do gry, chociaż zakładanie czegokolwiek przy tak świetnym naturalnym strzelcu jak Durant to ryzykowna zabawa.Jeśli faktycznie będzie linia 34 na Duranta to ja znowu wchodzę w under, przecież on miał niesamowitą skuteczność rzutów za 3 pkty, jeszcze w pierwszej połowie to chyba było 6/7 a i tak over nie wszedł, wątpię żeby powtórzył taką skuteczność.
Przepraszam, masz rację, coś mi się musiało pochrzanić.Sprawdź zanim napiszesz...bo niektórzy to czytają i możesz wprowadzić kogoś w błąd....miał skuteczność przeciętną 10 z 19 rzutów w tym 4 z 7 za 3pkt z czego dwa w pierwszej połowie....więc szału nie było. Generalnie jak na niego to oddał mało rzutów. Przespał czwarta kwartę bo mecz był rozstrzygnięty, przewaga Spurs wynosiła 15-20 pkt, gdyby było na styku myślę że spokojnie rzuciłby grubo ponad 30pkt. Ja osobiście zagrałem over 32,5 i że będzie miał więcej zbiórek od Duncana po kursie 1,90. Linia 34 raczej nie do gry, chociaż zakładanie czegokolwiek przy tak świetnym naturalnym strzelcu jak Durant to ryzykowna zabawa.