Mecz to Mecz wiadomo wygra lepszy ale teraz co ci postawili na argentyne to widzę wielcy kozacy mecz się nie skończył a ty mobilny to już w ogóle pojechałeś wyzywasz nie wiem ile ty masz lat ale poziomem nic nie prezentujesz a ty Napoleni stawiałeś na inne drużyny wczesniej pamiętam przegrywałeś a teraz widzę tutaj cwaniaczek śmieszne he z fartem.
Generalnie debilom nie odpisuje, ale dla Twojej wiadomości na tym mundialu napisałem że
Argentyna wygra z Belgią (tak też się stało mimo opinii większości forum), że
Francja wygra z Niemcami (co się nie stało), a mecze
Brazylia-
Niemcy i finał odradzałem do gry.
Kozacze? Skądże, bo drużyna która bardziej mi się podobała ostatecznie przegrała. Przed mundialem stawiałem finał
Francja-
Argentyna, pomyliłem się. Jedyne co wyśmiewam to ludzi którzy przewidywali pogrom na Argentynie, którzy wychwalali Niemców. Dla mnie to jest totalnie Januszostwo, cebulactwo i kibicowanie tym którzy są na fali.
Niemcy byli lepsi, bo zdobyli o jedną bramkę w finale więcej, ale mecz był bardzo zacięty i mógł iść w obie strony.
Gratulacje dla wszystkich którzy na mundialu coś zarobili, dzięki tym którzy poświęcili chwile na napisane merytorycznej analizy, z którymi można było kulturalnie posprzeczać się na argumenty. Za błędy przepraszam, czasem brały mnie emocje gdy ktoś nie potrafił zrozumieć jasno napisanego zdania. Do zobaczenia w analizach o sportach walki, do których gorąco zapraszam. Pozdrowienia dla wszystkich