>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Filmy, które polecacie.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogladal ktos nowe Paranomal Activity?
czuje żenue, powielany temat do granic i robione na siłe. O ile jedynkę można było obejrzeć to potem było już tylko śmiesznie.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
nie znam nikogo, kto oglądał (elita) i sam również nie zamierzam, choćby przez wiele mówiąca ocene na RT.
Ted - całkiem zabawne, ale jednak CZEGOŚ mi tu zabrakło. Niewątpliwie Mila Kunis sprawiała, że chciało się dalej oglądać i liczyło na COŚ więcej, a tu jednak nic. Trochę za dużo patosu też się pojawiło O RANY NIE DAŁ MI PIERŚCIONKA czy OJEJ MISIO UMARŁ !!!111. Takie 6/10.
Bitwa Pod Wiedniem - haha. Nie wydawajcie na to nawet złotówki ziomki. Lepsze sceny animowane potrafią stworzyć twórcy reklam Tesco, niż ludzie odpowiedzialni za ten film. Jeśli byłby to film studentów 2 roku szkoły filmowej, OK, propsy, ALE TAK TO WEŹ. 3/10, bo jednak Islam przegrał.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
przykro mi, muszę zdublować.
Lawless - piękny klimat ma ten film, podobny do &quot;Boardwalk Empire&quot;, czasy totalnego bezprawia i napinania muskułów. Męskość, brutalność, charyzma, ten film cieknie tymi określeniami. Tom Hardy coraz wyżej na aktorskim piedestale, oby tak dalej. 7.5/10
The Dark Knight Rises - trylogia zrobiona przez Nolana podoba mi się, bo pomimo ekranizowania komiksu pachnie realizmem. Typowo Nolanowski sznyt, że nawet przy walkach Bane i Batmana wygląda to jak na nowojorskiej ulicy, a nie gali KSW, c&#39;nie. Ostatni z tej serii film IMO słabszy od &quot;Mrocznego Rycerza&quot;, ale również bardzo dobry. 8/10.
Get The Gringo - typowo &#39;hollyłódzkie&#39; kino akcji, w którym występuję Mel Gibson. Dla całkiem zabawnych dialogów i niezłych scen zabijania ludzi, polecam jak Iza Małysz. 6/10

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spadaj, tato - ostatnio chciałem sobie obejrzeć komedię i wybrałem ten film. Całkiem przyjemnie się oglądało i szło się pośmiać w niektórych momentach. Mimo, że czasami żart trochę prymitywny to mi się podobał. Adam Sandler w głównej roli chyba nie trzeba nikomu przedstawiać. Jeśli ktoś lubi tego aktora to polecam film.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lawless - piękny klimat ma ten film, podobny do &quot;Boardwalk Empire&quot;, czasy totalnego bezprawia i napinania muskułów. Męskość, brutalność, charyzma, ten film cieknie tymi określeniami. Tom Hardy coraz wyżej na aktorskim piedestale, oby tak dalej. 7.5/10
Duży plus za postać graną przez Hardego &lt;3 mam słabość do tego aktora. Dobry, męski, brutalny nieskomplikowany film. Choć Shia mnie irytował w tym filmie ale być może tak miało to wyglądać.

The Expartriate- Były agent CIA przeprowadza sie do Belgii aby poprawić swoje relacje z córką. Zostaje zatrudniony w miedzynarodowej korporacji. Pewnego dnia wszystko zaczyna sie psuć. Okazuje sie , że jego miejsce pracy nie istnieje, wszyscy z którymi pracował nie żyją albo zagineli w tajemniczych okolicznościach. Film to taka mieszanka Bourna albo Szpiega ale jednak jakby czegoś mu brakowało. Takie 6.5 ale mozna obejrzeć.

The Divide- Film , który początkowo dawał nadzieje na dobre kino. Wizja końca świata całkowicie odmienna od wielu hoolywodzkich produkcji. Mamy doczynienia nie z atakiem zielonych stworów a z końcem i wyniszczeniem w wyniku wojny nuklearnej. Film jak sadze miał na celu ukazanie granic ludzkiej psychiki w wyniku sytuacji niemal bez wyjścia( pewne grupa obcych sobie osób zamknieta w piwnicy apartamentowca po wybuchu). Jednak wydaje się , że reżyser zagalopował sie w zoobrazowaniu brutalności człowieka i niemal każdy istotny moment filmu jest poprzez właśnie brutalność i zezwierzęcenie ukazany. Troche przesadzony - 4.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Ogladal ktos nowe Paranomal Activity?

czuje żenue, powielany temat do granic i robione na siłe. O ile jedynkę można było obejrzeć to potem było już tylko śmiesznie.

Kumpel był w kinie z dziewczyną. Jej się podobało. Jest blondynką...

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Moonrise Kingdom - mocna obsada, ciekawy i oryginalny scenariusz, sprawnie nakręcone, ładny film o dzieciństwie i PIERWSZEJ MIŁOŚCI &lt;3. 8/10
The Amazing Spider-Man - miałem nawet nie tracić na to limitu, ale po dobrych pomidorach na RT, sprawdziłem i się nie zawiodłem. Ludzki Spider, piękna Emma, BYM. 7/10

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Bóg zemsty(2011) - fajna produkcja z Cage, opowiada historię, w której jego żona zostaje zgwałcona - jakaś nieznana agencja proponuje mu to, że zabiją gwałciciela za pewną przysługę - bohater się godzi, ale potem popada w tarapaty i sam staje się wrogiem agencji, która to ma członków w policji, wśród normalnych obywateli.Trzyma w napięciu, takie kino na wieczór, noc dobre.
Po raz kolejny dobre opinie o Lawless, nie tylko tutaj także skuszę się w najbliższym czasie.

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Insidious - fajny thriller o duchowości i rzeczywistości astralnej + zaskakujące zakończenie

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
October Baby (2011) - o dziewczynie, która w wieku 19 lat dowiaduje się że jest adoptowaną ofiarą nieudanej aborcji. Niszowi aktorzy dali radę, ale jednak za mało dramatu w dramacie, choć rozterki głównej bohaterki dają do myślenia. Na plus jak najbardziej soundtrack. Za próbę obrony życia poczętego dam 6,5/10, ciekaw jestem opinii kogoś bardziej neutralnego wobec zagadnienia aborcji.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
End of Watch- Jestem można rzec na gorąco po obejrzeniu napisze tylko , że dla wielu ( być moze i dla mnie ?) film roku...POLECAM

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Nie podniecałbym się, aż tak jak BukmacherTSW (najlepsze filmy to dopiero nadejdą ???? ), ale faktycznie ciekawy film, pomimo zgranego motywu -ziomków policjantów - nakręcony w niezły sposób (choć męczy trochę oko) i wbrew pozorom na szczęście nie przesiąknięty patosem. Takie 8/10, może trochę przesadzone.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie 8/10, może trochę przesadzone.
To sie zdecyduj.
8 lub 9 nawet na 10.
Poczatkowo musiałem przyzwyczaić się do sposobu pokazania filmu, który przez pierwsze minuty mnie drażnił. Jak wyżej: bez patosu, dużo mięcha, prawdziwych historii, jest przyjaźń jest miłość . Dobre kino.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli ktoś lubi dokumenty to polecam na temat Ayrtona Senny, jeśli ktoś ma c+ to myślę że jest do złapania na dniach ;) akurat mi się udało dzisiaj włączyć na początku i już do końca czyli dobre 1,5 h nie myślałem o zmianie programu.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
End of Watch- Jestem można rzec na gorąco po obejrzeniu napisze tylko , że dla wielu ( być moze i dla mnie ?) film roku...POLECAM

Obejrzałem i nie popadłem w zachwyt.Typowe kino policyjne,mamy policjantów brutali,mamy policjantów pipki.Mamy bandziorów,mamy strzelaniny,pościgi.Mi tu czegoś jednak zabrakło,nie wiem do końca czego.Chyba jednak scenariusz nie powala,nie lubię filmów gdy po obejrzeniu jakichś 30 % całości wiem jak to się skończy.No i najbardziej denerwujący sposób kręcenia,czyli &quot;z ręki&quot;.I co najśmieszniejsze kamerkami bawią się nie tylko policjanci,ale też gangsterzy;)

Ode mnie 7/10 bo jednak obejrzałem w całości i gdybym nie oczekiwał zbyt wiele to film wybroniłby się.Ale nie nazwałbym tego &quot;filmem roku&quot;.Teraz jak pomyślę,który film mógłbym tym mianem określić to nic mi nie przychodzi do głowy.Albo z wiekiem robię się wybredny albo kino mainstream&#39;owe się stacza.

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Filmem roku....zdecydowanie Operacja Argo...End Watch może temu filmowi buty czyścić..świetne kino szpiegowskie, kapitalny klimat przede wszystkim, fabuła i zakończenie..

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Filmem roku....zdecydowanie Operacja Argo...End Watch może temu filmowi buty czyścić..świetne kino szpiegowskie, kapitalny klimat przede wszystkim, fabuła i zakończenie..
gdzie to ogladales?:grin:
Premiera jutro w PL ????

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
La piel que habito (Skóra w której żyję) (2011) - MINDFUCK, czyli to co tygryski lubią najbardziej ✅ Pod względem fabuły rewelacja (po części zapożyczona z jakiejś książki z tego co mi wiadomo). Na ⛔ na pewno wątpliwy momentami realizm, sporo scen seksualnych przedstawiających nic więcej niż płytkie, jałowe ruchanie, a i odniosłem wrażenie że można było zagrać lepiej niż zrobił to Banderas. Dam 8/10, bo moja psychika już nigdy nie będzie taka sama.