>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Film Piłkarski Poker

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Witam.Kolega mi załatwił film ,,piłkarski poker&quot;Mówi,że fajny o tematyce sportowej? Ogladał może ktos?

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Oglądalem min. pieciokrotnie, film stary ale napewno ciekawy, kilka kultowych scen, swietna rola Pana Gajosa. Teraz po latach wydaje sie jeszcze bardziej realistyczny niz kiedys ;-)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Wielu twierdzi, że to legenda polskiego kina...
Wystarczy zajrzeć na któryś z popularnych portali o tematyce filmowej
http://www.filmweb.pl/f8686/Pi%C5%82karski+poker,1988
Na pewno warto obejrzeć... choćby dla kilku scen czy tekstów.

ale jak można otworzyć temat z takim pytaniem? :kwasny4565:
Może jeszcze zapytasz czy ktoś jadł dziś śniadanie :jezora:?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Kuruś I chyba młody jesteś bo tak co najmniej raz do roku pokazują ten film na TVP. Film kultowy jak &quot;Vabank&quot;, &quot;Vabank 2&quot;, &quot;Miś&quot; i wiele innych...
A tak poza tym niedawno ktoś na forum pisał o filmie &quot;Two for the money&quot;/ &quot;Podwójna gra&quot;. Amerykański film z 2005 r.
Też polecam obejrzeć. Pełno pseudo znawców/ pseudo typerów co zakładają strony z płatnymi typami próbuje naśladować ten film. Jak ktoś popatrzy na te pseudo strony i obejrzy film to domyśli się skąd Ci ludzie ( w większości dzieci under 18 lat) biorą pomysły na drogę do bukmacherskiego raju...
Tylko nie zakładaj tematu dla każdego filmu...

amaruti 89

amaruti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
dokad?
&quot;Ja jestem uczciwy sędzia, zapłacili za 3-0, będzie 3-0&quot; ;)

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
znacie jeszcze jakieś fajne filmy, które waszym zdaniem warto obejrzeć?
dawać, dawać nie krępować się :jezora: jeżeli ktoś lubi biografie/ autobiografię to polecam Tupac: resurrection rewelacyjny film o Pacu... dla zainteresowanych oczywiście ;)

travism 190

travism

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
widze całkiem niezłe opwidze całkiem niezłe op[inie o filmie &#39;&#39;piłkarski poker&#39;&#39; ;) dość rzadko oglądam filmy ale na ten akurat poswiece swój czas bo po waszych opiniach myślę że warto ;)

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Z filmów o tematyce sportowej polecam &quot;Za wszelką cenę&quot;; film na którym nie trzeba wiele aby uronić łezkę; pokazuję jak bardzo trzeba się starać aby wejść na szczyt. Sportem tym jest boks.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też polecam, ale to dosyć znany film, z Hilary Swank i Clintem Eastwoodem, dostał kilka Oscarów może z 3 lata temu, tak na oko :p

kader 0

kader

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mogę polecić film &quot;Ucieczka do zwycięstwa&quot;. Dobry film, gra w nim wielu świetnych piłkarzy: Pele, Bobby Moore, Osvaldo Ardiles, Kazmierz Deyna(epizod) oraz aktorów Sylvester Stallone, Micheal Caine, Max von Sydov. Opowiada o więźniach obozów nazistowskich rozgrywających mecz piłkarski z niemieckim żołnierzami.

Inny film to &quot;Cud w Lake Placid&quot; opowiadający o amerykańskich młodych hokeistach zdobywająch złoty medal olimpijski pod wodzą trenera Herberta Brooksa

Link z innymi filmami sportowymi:
http://film.onet.pl/0,0,1501150,1,600,artykul.html

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legionowo
Wczoraj leciał na Kino PL. Oglądałem chyba trzeci raz i z każdym razem ten film wydaje się coraz bardziej realistyczny:-D:jezora:

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Kilka fajnych sportowych filmów ... większość na pewno zna
Hooligans 1
Hooligans 2 mało wspólnego ze sportem ale fajne
Football Factory (kozak film)
Gol 1 i 2 trójka ponoć dziwna
Huragan długi ale też swietny autobiograficzny film
Piszcie i wy co tam fajnego o takie tematyce jest ;)

macius 0

macius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od siebie dorzucę film &quot;Zwycięski Gol&quot; (Shot at Glory) z 2000 r.
Warto obejrzeć. :)

C 0

cannon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piłkarski Poker to klasyk nad klasykami. Biorąc pod uwag co się dzieje w naszej piłce film jest ponadczasowy!!!!

.kb 31

.kb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ten temat to sie raczej do Hyde Parku nadaje :p

Piszcie i wy co tam fajnego o takie tematyce jest ;)

jeden z najlepszych, byc moze nawet najlepszy, filmow o koszykowce jakie kiedykolwiek widzialem (a widzialem ich sporo xd): Rebound: the legend of Earl the Goat Manigault. oparty na faktach, chyba niezbyt znany a naprawde swietny, bodajze z &#39;96 roku. kazdy kto sie jara basketem musi go zobaczyc jesli jeszcze nie widzial :p

a ponadto: He Got Game (wiekszosc pewnie zna), Coach Carter (tak samo), Glory Road (ten chyba mniej znany), no i White Men Can&#39;t Jump

polecam jeszcze the Express, o futbolu amerykanskim, rowniez oparty na faktach. 2008 rok chyba.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
No tego Rebound nie widziałem, ale jak mówisz że taki dobry to chyba obczaję
He got game i Coach Carter no to raczej, że widziałem, Coach Carter wgl jest u mnie w ścisłym gronie najlepszych filmów, naprawdę mega mi się podoba, zwłaszcza niektóre sceny.
A jak już jesteśmy przy takich klimatach, że Murzyni, kosz itp., to niedaleko do tańca, jak ktoś nie widział You got served to gorąco polecam