>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Film, czyli co ogląda prawdziwy bukmacher

Status
Zamknięty.
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
jak dla mnie najlepsze:
&quot;Psy&quot;, &quot;Miś&quot;, &quot;Pulp Fiction&quot;, &quot;Piłkarski Poker&quot;, &quot;Football Factory&quot;, &quot;Jeszcze dalej niż północ&quot;, &quot;Zielona Mila&quot;, &quot;Kiler&quot;.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
pisałem na support do bukmachera i nie odpowiadają na tego typu pytaia ????

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K1
Ulubiony film &quot; Czasem słońce, czasem deszcz &quot; jeden z lepszych filmów bollywoodu.
American histroy X - też bardzo dobry film ????
z ostatnio oglądanych to SIEDEM DUSZ, polecam ????
Będę dziś oglądał, mam nadzieje na dobre kino.

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie film a serial, ale najwyższych lotów: Ekipa/Entourage
&quot;Ekipy się nie ogląda, nią się żyje.&quot;

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
dziewczyna z sąsiedztwa, oglądałem 12 razy i jeszcze mi się nie znudziło, można oglądać i oglądać:spokodfhgfh:

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1-Terminator &amp; 2 &amp; 3
2-Atak na posterunek
3-Saw . . . 3
4-Pulp Fiction
5 Psy &amp; 2

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Siema mam możliwośc ściągnięcia filmu &quot;Zabić sędziego&quot; bardzo kontrowersyjny film:

Jak krytyczne momenty meczu mogą zmienić życie całej rodziny? Jak się czuja “faceci w czerni”, kiedy są atakowani przez kibiców? „Zabić sędziego” odsłania życie kilku zawodowych arbitrów z Mistrzostw Europy EURO 2008. Jest wśród nich angielski sędzia Howard Webb, który wywołał wielkie kontrowersje, gdy zarządził rzut karny tuz przed końcem meczu Polska-Austria, oraz Roberto Rosetti, który sędziował w finale. Film powstawał „na gorąco” podczas turnieju. Dzięki mikrofonom przypiętym do ubrania słyszymy komentarze wypowiadane przez sędziów w trakcie meczów. Belgijski producent Jean Libon, inicjator tego projektu, otrzymał specjalne zezwolenie i miał wstęp „za kulisy” dzięki wstawiennictwu prezesa UEFA, Michela Platiniego. Zadziwiający świat zawodowych arbitrów może zrobić ogromne wrażenie nie tylko na kibicach!
Jakby ktoś umiał się posługiwać programem Yglow i chciał ściągnąć to zapraszam na PM gdyż tutaj nie chcę wrzucać linków
Jakby ktoś umiał się posługiwać programem Yglow i chciał ściągnąć to zapraszam na PM gdyż tutaj nie chcę wrzucać linków [ponieważ film jest z płatnego serwisu warezowego.

Status
Zamknięty.