>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

FIFA 17

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Widzę, że tego tematu jeszcze nie ma.

W obecną wersję miałem mało okazji pograć. W Weekend za przyzwoleniem kuzyna udało mi się rozegrać kilka spotkań online dokładniej mówiąc to graliśmy w Ligę weekendową na PS4.

Jakie są wasze opinie odnośnie nowej kopanej gry ;)

Rozegraliśmy około 16-18 spotkań razem wczoraj i dzisiaj i powiem, że nie które spotkania bardzo dziwne, czasami w strzałach 20 do 3 i ten z 3 wygrywa ???? .

Dodatkowo tego kto wymyślił taktykę autobus powinno się wywalić z pracy na drugi dzień ???? . Grasz z kimś na styku, a potem ktoś mocna obrona i lipa ciężko coś zrobić. Ogólnie zbyt mało grałem, żeby coś powiedzieć, ale na pierwszy rzut oka dla mnie Fifa 16 lepsza.

Co myślicie?

I jakimi składami gracie, mam wrażenie, że Premier League jest promowane tzn wiadomo są te budowania składów z piłkarzami z Anglii, ale sama rozgrywka w moim odczuciu promuje silnych i fizycznych graczy.

Zapraszam do dyskutowania i chwalcie się składami FUT ;)

kubaks 12

kubaks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpackie
Gra jest przekozacka, ja odczuwam spora różnice pomiędzy tą wersją a poprzednią, jednak frostbite robi swoje. Póki co złożyłem nietypowo, ale Ligue 1. Atak - Balotelli i gra się elegancko ;)

K 19

krychaj5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brzeg
Ja bym chętnie pograł w UT ale zablokowali mi konto za rzekomy handel monetami, a po prostu robiłem duży profit na srebrnych/brązowych kartach potrzebnych do SBC ????
Złożyłem odwołanie, trwa to już ponad tydzień jak &quot;sprawa jest w toku&quot;, myślę że odzyskam klub bo wpakowałem około 1k~ plnów w fifa pointsy i miałem tam sporo kart już nie do zdobycia bo były w SBC..

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja na weekend kupiłem xboxa one i fife 17 wszystko ok fajnie się gra. Ale mam.problem jeden bo musiałem założyć konto.na Outlook tzw pocztą i tam mają mi przychodzić różne email z xboxa. A nie dostałem nawet emaila z potwierdzeniem mojego emaila
I nie mogę przez to założyć sobie aplikacji na telefonie. Wie ktoś może jak zrobić żebym dostał tego emaila potwierdzającego?

erev 13

erev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Poprawne wykonywanie karnych zajęło mi ponad 2 tygodnie czasu... :v

D 0

dzikidejw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie jest skok z 16 na 17 jest duży, i najważniejsze na plus ????