>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fifa 09

kubot@ 0

kubot@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przytkowice
Mam takie małe pytanko kiedy będzie premiera fify 2009 i jak podoba wam się demo.Prosze o odpowiedzi!!

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
premiera bedzie 3 Października a demo sie podoba:-D przynajmniej mi, bedzie troche zmian i mysle ze warto zwrocic na to uwage

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dzisiaj kupiłem oryginał ???? zobacze napisze coś jutro jak obczaję porządniej gre ????

K 0

kornikmw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i jak z ta fifa jest sens kupowac czy jak zawsze nic sie nie zmienilo? jak polski komentarz i jakie sa nowe tryby rozgrywek czy ktos z was juz wie moze

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i jak z ta fifa jest sens kupowac czy jak zawsze nic sie nie zmienilo? jak polski komentarz i jakie sa nowe tryby rozgrywek czy ktos z was juz wie moze

Napisze późnym wieczorem albo jutro ja kupiłem tylko czekam aż do mnie dotrze ???? Będę ją miał jeszcze dzisiaj wieczorem ale z tego co wiem to zmieniła się ale nie licz na nowy silnik:jezora:Gra jest na pewno lepsza od poprzedniej i postąpił dużo większy postęp niż gdy po 07 wchodziła 08:spokodfhgfh:

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Napisze późnym wieczorem albo jutro ja kupiłem tylko czekam aż do mnie dotrze ???? Będę ją miał jeszcze dzisiaj wieczorem ale z tego co wiem to zmieniła się ale nie licz na nowy silnik:jezora:Gra jest na pewno lepsza od poprzedniej i postąpił dużo większy postęp niż gdy po 07 wchodziła 08:spokodfhgfh:
powiem wam tyle , EA ma gleboko [wiecie gdzie ] pecetowcow , i produkuje niezle wersje ale na Xboxa ... jednak sadze ze bedzie lepiej niz bylo miedzy 07-08

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chyba ci sie tematy pomyliły xd

Zgadza sie :] Dobra teraz coś o Fifie. Na prawdę po zainstalowaniu gry jestem pod wrażeniem. W składzie przykładowo Manchesteru United jest około 40 zawodników (!). Nie wiem jak jest przy Piratach ale przy oryginale można po zarejestrowaniu gry wybrac jedną darmowa lige do której dostaję się darmowe aktualizacje co tydzień. Grafika także się poprawiła i wygląda na prawdę dobrze. Ogólnie gra bardzo fajnie ???? wIĘCEJ INFO pOŹNIEJ:d

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem po co zmienili sterowanie i teraz trzeba wszystko od nowa zmieniac na takie jak bylo we wczesniejszych wersjach

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem po co zmienili sterowanie i teraz trzeba wszystko od nowa zmieniac na takie jak bylo we wczesniejszych wersjach

Racja ja jeśli chodzi o myszkę to fajnie się nią gra ale kariere gram starym dobrym sterowaniem:jezora:Ale pobawic się czasami mozna i myszą

K 0

kornikmw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak to mozna sterowac myszka??? szkoda ze ja jeszcze nie dostalem fifki w swoje rece bo chetnie bym sobie pogral mam nadzieje ze niedlugo bede jej wlascicielem a co jest jeszcze innowacyjnego poza sterowaniem myszka

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
w fiffie 09 w ktory tryb to kariera (liga,puchary paree sezonow): tryb menadzerski? zostan gwiazda? czy sezon live adidas? czy moze jeszcze cos innego?

mozi 552

mozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w fiffie 09 w ktory tryb to kariera (liga,puchary paree sezonow): tryb menadzerski? zostan gwiazda? czy sezon live adidas? czy moze jeszcze cos innego?

juz ci odpowiedzialem menadżerski:]