>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fifa 08

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
fajny pomysl :p ja poczekam na turniej fifa 09 ???? mam nadzieje ze jak skonczycie ten to zagramy turniej Fifa 09 ????

G 0

gangster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
fajny pomysl :p ja poczekam na turniej fifa 09 ???? mam nadzieje ze jak skonczycie ten to zagramy turniej Fifa 09 ???? fajny pomysl :p ja poczekam na turniej fifa 09 ???? mam nadzieje ze jak skonczycie ten to zagramy turniej Fifa 09 ???? [/QUOTE

ja cie zachęcam do wzięcia udzialu w turnieju FIFA 08 ???? Bo do fify 09 to jeszcze troche czasu mamy a teraz mozemy sie dobrze bawic przy fifief 08 ???? Serdecznie zachęcam ???? Wszystkich chętnych zapraszam do wpisania swojego udzialu w drugim temacie ????

G 0

gangster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I co z turniejem??? znajdą się jeszcze jacyś chętni do wzięcia udzialu??

G 0

gangster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widze że do turnieju nie ma chętnych (no szkoda) Moze jest to przyczyną że chcemy zrobić turniej z nagrodami i trzeba wpłacić po 10 albo 20zł.

Wiec ja proponuje zrobić darmowy turniej bez żadnych nagrud, tak zeby tylko pograć sobie dla przyjemności ???? Co wy na to?? pisze sie ktoś na takie coś?

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pisze sie na platny / lub darmowy.
moze zrobimy platny ? ludzie 10-20 zl odlozyc to nie tak duzo ????

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za kilka dni wyjdzie FIFA 09 z chęcią zagram w turnieju z wpisowym,FIFY 08 nie mam juz na dysku

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Za kilka dni wyjdzie FIFA 09 z chęcią zagram w turnieju z wpisowym,FIFY 08 nie mam juz na dysku
tez dobra mysl , tylko bedzie trzeba troszke czasu poswiecic i ogarnac ????

losu 0

losu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czestochowa
Ja z checia sie pisze tylko ze nie wiem czy pojdzie mi fifa 09 xD bo wymagania ma kosmiczne jak dla mnie ale coz jak pojdzie to pogram nawet moge sie zrzucic, jak cos to 2 08 moge z checia grac ;]

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
osobiscie mysle ze warto poczekac na Fife09 bo obecnie zainteresowanie jest mizerne:/ a jak wyjdzie nowa gra to kazdemu bedzie sie chciało zagrac przez neta i mam nadzieje ze przez to bedzie wiecej chetnych. Co wiecej szanse sie wyrownaja bo gre poznaje sie przez jakis czas i kazdy byłby na etapie poznawczym:-D
Pozdro

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
kiedy premiera ??? , bo ja ją jak zwykle zasse i mogę grać ... jak oglądałem dopiero trailery to gra wygląda bardziej realnie niż 08 z tego co widzę to ruchy są bardziej swobodne, i bramkarzyna się lepiej rzuca heh ????