Kolega matex jest jakiś dziwny...
Pisze do mnie czy zagram mecz... mówie tak... pytam się czy umie się łączyć. Każe mi dać IP... grzecznie mówie, że nie mam... zdziwiony... i pyta się:
6850784 17:04:23
jaką nazwe masz w fifie ??
Ktoś wie o co mu chodzi? Bo za grosz nie rozumiem jego logiki. No i ja sobie ide na chwile do wc... i on mi pisze ze mam byc po 21:00pytam sie o co mu chodzi to on mi wmawia, że czytaC nie umiem... Ni stąd ni zowąd pisze mi że nie ma mojego ip... jakbym nie wiedział... to mu pisze:
D R A G O 17:07:42
No i nie dostaniesz
A ten wyskakuję:
6850784 17:08:00
gram mecze z/w
Jak to kuź...a kraj może być dobry jak ludzie są tępi? No jak można się nie wkurzyć?
W/o dla mnie ze śledzikiem. Pisałem do niego codziennie od momentu ukazania się terminarza na forum. Raz odpowiedział, umówiliśmy się na 21.00 danego dnia. Oczywiście czekałem jak idiota - śledzik olał, więc teraz ja olewam te kilka dni do dnia terminu.
W weekend grać nie mogę, jutro wracam ok. 20.00, więc odpada. Piątek również zawalony do późna.
Po pierwsze: nie śmieć w temacie z wynikami. Od tego jest Cafe.O ile dobrze wiem, to termin jest do 20.. Więc nie może być w/o, bo Ty piszesz, że nie mozesz poźniej rozegrac.. A moze on nie może teraz rozegrac ?? Ja sie odezwe do Śledzika, bo to mój kumpel i mu powiem co i jak, bo nie wiem czy ma teraz dostep do neta.. Jak nie ma to najwyzej jutro zagra u mnie..
Pzdr
Moja sytuacja w grupie nie powinna Cię zbytnio obchodzić... Martw się o siebie!po 1. wisi mi to co Ty do mnie gadasz :|..
po 2. Nie jestes pewien czy wyjdziesz z grupy to probujesz wpisac sobie walkowera, co by dalo Ci bez zadnej walki 3 pkt i to jest fair tak ? A wg mnie jak zagrasz ze Sledzikiem on Cie pocisnie i nie wyjdziesz z grupy, a pozniej bedziesz płakal :].. Cya ???? ..
Pa- mowia tylko pedaly :|