>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

FIFA 07 - newsy....

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford ;)
zdecydowanie poprawli gameplay w tej wersji, ruchy są płynniejsze, bliżej im do PESowej wersji, nie ma już takich kołków :p
wreszcie można przeprowadzać niejednostajne akcje i wypracować sobie sytuacje do na prawde ladnych bramek ;)

minus jaki zauwazylem (babol): Widzew do czerwonej koszulki i spodenek ma getry w kolorze niebieskim :p

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
I tak całkiem na marginesie mam pytanie czy słyszał ktoś coś o tym że w PES 6 na PC ma komentować Borek i Kołtoń?

Ja słyszałem ???? Oby to nie była taka kicha jak w przypadku FIFY

fudi 0

fudi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chojnice
A mi się ten komentarz fify nawet podobał chociaż to nie to co w tv, ale zawsze coś a w PESie na 100% nie będzie polskiego ???? Tak myśle no chyba, ze to już macie potwierdzone ????

drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niektórzy moi znajomi (3) ma FIFE 07 angielska wersje... może ktoś by napisał co i jak? Komentarz akcje i tak dalej... nie moge doczekac sie piatku... ????

Pzdr. Drago

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ale Polski komentarz miedzy FF 06 o World Cupem polepszył sie bo w FF 06 to bylo nieporozumienie, a w World Cupie mozna bylo posluchac tego komentarza ???? Zobaczymy jak to bedzie w FF 07 ;)

drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ty jeden ????

Ja tam wola szpaqa niż innych POLSKA MUSI BYC WYżEJ niz ktos inny ???? ehhh szkoda ze polityka tego nie potwierdza :/

Pzdr. Drago

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
A ma pytanie jeszce jedno , jak klikam 8.4.2.6.5 to pojawia mi sie tabliczka w rogu ekranu z jakimis skrótami , może mi powiedzić ktoś co one oznaczają ??? ,

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Eno Fifa 07 wymiata ???? Bardzo fajna jest, a najlepsza GRA W SIECI ????

Piszcie tutaj rozne bahery nt fify jak juz znacie ;)

drago 108

drago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O widze nowe minki ???? )
Do tematu

Mam ją od dnia wydania w Polsce (od jutra)
i co neico wiem... gralem mecz FC Barcelona vs. Espanyol i komentator mówił przed emczem kto gra (obie druzyny) bardzo fanie

Strasznei podobna gra do FIFA 06 grafika... ta sama piłkarze tacy sami... zmieniają troche nowa ,,trawa&quot;, a także to ze GAMEPLAY jest wyrapbisty ???? ... pozatym byłaby :34tger5y:

Komentatorzy juz po dwóch meczach powtarzają kwestje i już odechciewa sie ich słuchac...

Genialne strzały z daleka mogą być już strzeliłą na EASO wyrąbistą Ronaldinho mneij więcej z 30m walnął podkręconą i tak podkręciła omineła bramkarza (wysunięty był stąd ten strzał) leciała koło prawego słupka a po minięci skręciła na lewy i odpiła się prosto w róg siatki bramki z prawej strony... kurde zapomnialem zapisac :[ :zy3ou:

Potem dodam jak już mój staż będzie większy... jestem w trakcie tworzenia mojego klubu... szkoda że tak mało miejsca na znaki :/ wesżło mi tylko PKSD. a nazwa to PKS Drago T. ... Polski Klub Sportiwy ????

No to jutro dodam wiecej infa... ;))

Pzdr. Drago