Fenerbahce - Chelsea FC
1- 3.65
X- 3.10
2- 2.05
Zapraszam wszystkich do komentowania tego spotkania. :gool:
1- 3.65
X- 3.10
2- 2.05
Zapraszam wszystkich do komentowania tego spotkania. :gool:
Hehe. O mistrzostwie to może Chelsea zapomnieć. Jeśli chodzi o ich pojedynek z Fenerbahce to powinni pokazac Turkom jak się gra w Anglii i bez problemu ich wyeliminować.Wg mnie Cheslea zremisuje w Turcji, a u siebie wygra. Ma realne szanse na mistrzostwo do prowadzącego Manchesteru traci tylko 3 punkty. Ja czekam na potknięcia Machesteru, bo Arsenal napewno wyprzedzą:-D
A co ma liga wspolnego z LM ?? Powidz mi , bo jakos niewidze duzo , rpocz pierwszego zdania an teamt LM reszta nie ma nic wpolnego.chelsea znowu super wylosowala i na pewno tego nie zmarnuje, scenariusz moze byc podobny do 2-meczu z olympiakosem. nie wiem jak mozna mowic ze chelsea gra slabo, 1/2 FA CUP to byl wypadek, mysle ze tak jak predzej liverpool troche nie docenili rywala. w walce o mistrza chelsea miala sie nie liczyc a tym czasam urosla do glownego rywala united, jednak mam nadzieje ze na WHL spurs ugraja chociaz remis i fenomenalnie by bylo gdyby w nastepny weekend padl remis na SB. manchester ma ten komfort ze nawet jesli przegra z chelsea to jesli wygra pozostale mecze nie musi sie ogladac na rywali, chyba ze chelsea nadrobi stosunek bramek ale to byloby naprawde ciezkie zadanie
Kibice kibicami - spójrz na staty meczów u siebie Chelsea i Fenerbahce.. Nie dość, że CFC ma za rywali lepsze ekipy to ich cyferki prezentują się znacznie lepiej.. To tak przeciw tym, którzy przykładają megauwagę atmosferze na stadionie w Stambule..
Nie, nie, ja wcale nie mówię o statystykach jako o czymś, co miałoby decydować o awansie tej czy innej ekipy.. I nieważne, czy są to statystyki ligowe czy UEFA. Mi chodzi jedynie o to, by nie wynosić na ołtarze tureckich kibiców, bo i na Stamford gra się megatrudno.Tylko że liga to nie liga mistrzów. Takich statystyk nie da sie porównać. Ostatni przykład miałeś z Liverpoolem. LM to inna bajka, tak dla piłkarzy jak i dla kibiców.