>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fantasy Yahoo NHL 2013/14

Status
Zamknięty.
vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Ustawiłem przed chwilą draft tak jak pisałem wcześniej -&gt; poniedziałek, godzinę 22:30!
Dats13 zaginął w akcji i jeśli nie pojawi się to czasu draftu to &quot;gościnnie&quot; zagra z nami Odi. Trzeba mieć parzystą liczbę graczy aby wystartować.
W związku z tym wypada chyba też ustalić zasady awansu/spadku z Elity.
Wydaje mi się najbardziej sprawiedliwe będzie, że powinna ostatnia ekipa spadać do ligi niżej i bez względu na wynik spadek notuje Odi - jako gość.
Tym samym dwie najlepsze ekipy z I Dywizji awansują.

T 52

thedon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przesunmy draft na godz 22:45 chociaz. Wtedy mniej wiecej spadne na chate, a kwadrans nikogo nie zbawi chyba...
V/ ok, ustawiłem na 22:45. Mnie nie zbawi ale wiem, że niektórzy muszą rano następnego dnia wstać do pracy.

alanex 432

alanex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Vancouver
Vader, może by tak zwiększyć liczbę transakcji? 36 na cały sezon to trochę mało, w zeszłym skróconym prawie o polowe sezonie w I dywizji był limit 25 i część osób wykorzystała prawie wszystkie. Jak z tym było w Elicie?

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
36 na cały sezon to trochę mało
Ja ustawiłem w I Dywizji 40. Moim zdaniem funkcja dobra można podwyższyć ewentualnie właśnie do granicy 40-45. W ligach w których gram są czasem nawet większe limity i ligi fajnie żyją, są trady zmusza to do pewnej kalkulacji i życia społecznościowego w rozgrywkach bo w ligach gdzie limitów nie ma bądź są nierealne to jest tylko hurtem wymienianie składu ;)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
I Dywizja DZISIAJ draft o 21:30 :!:

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No i ch. Panowie wyszła krzywa akcja rodzinno-szpitalna. Nie będę się tłumaczył po prostu muszę jechać. Postaram się zdażyć aczkolwiek nic nie jest pewne. Przyjmuje na siebie pełne konsekwencje i przepraszam
EDYTA - ZDĄŻYŁEM JESTEM !

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
anzelmo +2 Punkty (zycie oby nic powaznego powodzenia)
michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Przyłączam się do wcześniejszego apelu o dodanie IR. Vader, da radę coś z tym zrobić teraz ?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Przyłączam się do wcześniejszego apelu o dodanie IR. Vader, da radę coś z tym zrobić teraz ?
Przed startem nikt nie zgłaszał propozycji żeby było IR. Ustawienia skopiowałem z poprzedniego sezonu.
Już dodałem jedno IR. Zdaje się, że kiedyś nie można było już po starcie zmieniać zasad gry. W każdym razie IR już jest ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
michael-ellis +6 Punkty (dzieki za szybką reakcję.)
chvast 396

chvast

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Interesuje mnie jedno w Fantasy: Lethonen jest kontuzjowany, nie mam już więcej ruchów w tym tygodniu więc nie mogę dobrać sobie bramkarza z FA. Trzymam go na IR i w składzie mam dwóch bramkarzy. Dostane walkower w statystykach bramkarskich ?

backrus 48

backrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby uniknąć walkowera, twoi bramkarze muszą wystartować w ciągu tygodnia 3 razy, nie ma znaczenia czy masz ich 4, czy jednego.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Fantasy wprowadziło IR+, może dodalibyście taką pozycję? Przy 2 ruchach na tydzień i 1 IR ciężko coś sensownego ugrać kiedy wypada np 5 graczy w ciągu kolejki...

backrus 48

backrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogólnie ograniczenie 40 ruchów w sezonie i 2 w tygodniu jest trochę restrykcyjne, szczególnie że tygodnie nr 23-25 to playoffy. Przy większej ilości kontuzji ma się tydzień/po w plecy.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Te ustawienia można zmieniać w trakcie sezonu. Komisarz może ten limit zwiększyść z kilku powodów, jeśli jest plaga kontuzji uniemożliwiająca zdrową rywalizację np. Ale wgląd w historie ruchów jest i jak ktoś po prostu sobie zmienia wymienia no to ma problem bo po to są limity by wprowadzić trochę rozumu i taktyki do tej rozgrywki.
Poza tym nie uważacie że przy ewentualnym drafcie także należy zwracać uwagę i wiedzieć który zawodnik jest podatny/kontuzyjny? Sytuacje gdzie wypada 5 graczy na kontuzje w tygodniu są marginalne, poza tym macie ławki jeszcze ...

snice 457

snice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
teoretycznie jedynym wyjsciem jest chyba jak ktoś wyleci z ligi za nieaktywność i wstawienie w to miejsce nowej osoby ale o tym z Odim musiał byś pogadać , takie coś zdaje mi się było w tamtym roku na zapleczu naszej &quot;ekstraklasy&quot; ????

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Korzystając z przerwy w NHL...
Ile miejsc jest premiowanych awansem do Elity z rundy zasadniczej? ????

Status
Zamknięty.