>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fantasy Yahoo NHL 2012/13

Status
Zamknięty.
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ustawiona jest niedziela godzina 22 draft - obecność obowiązkowa. Kogo nie będzie to obiecuje, że mu uprzykrzę maksymalnie życie jako komisarz ???? Zapisujecie się do zabawy więc się bawmy od początku do końca.
Mamy w tej chwili 10 osób w Dywizji I i to chyba będzie komplet (musi być liczba parzysta), jeśli się coś zmieni w tej kwestii poinformuje chętnych na PW.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
michael-ellis +6 Punkty
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś jest przeciwko poniedziałkowi (godz 22)?

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Nie wiem, czy to ważne, ale w Elicie mamy ustawiony draft w poniedziałek na 16.00.... ????

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi w sumie każda data pasuje, nawet bardziej poniedziałek. Tylko muszę nastawić zegarek bo na Draft w NBA przysnąłem 15 minut przez NFL ????

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
:!: DRAFT - DYWIZJA I - PONIEDZIAŁEK GODZINA 22 - OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA :!:

lipex 349

lipex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
To ja dołączam i jest tak jak pisaliśmy Odi. Jest nas 12.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzi mi o to, że draft w poniedziałek o 16.00 jest całkowicie bez sensu.

Zgadzam się w 100% na 16 ciężka misja ;) już lepiej zrobić jutro wieczorem, myślę że każdemu przypasuje.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Piszcie w tej sprawie PW do Vadera, nie mam dostępu do ustawień Elity.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Spokojnie ;)
Ja ustawiłem byle co na ten draft.
Możemy to wszystko zmienić.
Wstępnie ustawiłem teraz godzinę 21:00 w poniedziałek. Ale możemy także zmienić na inny dzień.
Problem jest inny. Póki co jest 9 osób w lidze. Brakuje 3 graczy, w tym tego co awansował @Dats i @Seku(l)ara.
W 9 grać nie będziemy więc przesuniemy draft jak nie będzie nas 10/12 albo dokoptuje się kogoś z I Dywizji.
Czy są jakieś uwagi/propozycje?

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co się przed chwilą dowiedziałem Dats powinien grać
Niech odbierze zapro, które jak mniemam poszło na e-mail yahoo. Bądź niech napisze tutaj jasno czy gra czy nie. Gracz widmo nie jest nam potrzebny już lepiej rzeczywiście zrobić jakiś &quot;przerzut&quot; między ligami ...

alanex 432

alanex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Vancouver
Czy SHP naprawdę są warte punktowania? W całym okrojonym sezonie takich punktów będzie max 20 na cały roster, więc tylko kilka na tydzień i za to ma być 1 punkt, równoznaczny z 1 punktem za kilkanaście/kilkadziesiąt asyst, goli czy innych &quot;liczniejszych&quot; kategorii.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy SHP naprawdę są warte punktowania? W całym okrojonym sezonie takich punktów będzie max 20 na cały roster, więc tylko kilka na tydzień i za to ma być 1 punkt, równoznaczny z 1 punktem za kilkanaście/kilkadziesiąt asyst, goli czy innych &quot;liczniejszych&quot; kategorii.
Oj są warte uwierz. Co z tego że w tej statystyce pojedynki pomiędzy drużynami kończą się zazwyczaj 0:0, 0:1 , 2:1. Nie sprawia to przecież że jest to stats gorszy niż PPG ? Tym bardziej przy drafcie należy zwrócić uwagę na zawodników dobrze pykających w SH Units.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany grą w jeszcze jednej lidze to zapraszam po informację na PW. Maks 10 zespołów, wpisowe po 20 zł. Zwycięzca bierze 80 % puli. Osoby raczej związane z forum przez dłuższy okres czasu, nie nowicjusze.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Draftujemy dziś godzina 22. (DYWIZJA 1) Dla nieobecnych przewidziane kary ???? Jeśli ktoś będzie miał wieczorem jakieś problemy techniczne bądź pytania itp można pisać do mnie na gg 1453859 - przedstawcie się.

Status
Zamknięty.