ELITA - > 3.10 poniedziałek 20:00Ustawiłem wstępnie draft na 3 października, tj. poniedziałek godz. 20:00.
1 Dywizja -> 3.10 poniedziałek 21:00Po pierwsze przypomnę, DRAFT Dywizji I odbędzie się dnia 3.10 (PONIEDZIAŁEK) godzina 21.
ELITA - > 3.10 poniedziałek 20:00
1 Dywizja -> 3.10 poniedziałek 21:00
21:30 to jeszcze ewentualnie, ale nie kazcie nam siedziec po nocach ... niektorzy z nas 6 rano wstaja do roboty![]()
Niestety, tak jak napisałem na początku tematu nigdy się nie uda dogodzić wszystkim. Zdecydowana większość opowiada się za poniedziałkiem 3.10. Kolega botshek prosi o przesunięcie na 21:30, co rozważymy bo 30 minut nikogo nie zbawi.Co do tego 3.10 to mi nie pasuje, akurat tak się składa, że gram mecz amatorski w hokeja wieczorem tego dniaAle nie chcę jeden sam innym krzyżować planów, jeżeli wszyscy chcecie tego dnia to nie będę robił utrudniał.
Dajcie na 21, bo nie zdaze dojechac do domu, a z auta nie da sie draftować :razz:ELITA - > 3.10 poniedziałek 20:00
Nie no meczu nie przełożę, ale spoko. I tak wygram to fantasy co mi robi drużyna hahaha:razz:Niestety, tak jak napisałem na początku tematu nigdy się nie uda dogodzić wszystkim. Zdecydowana większość opowiada się za poniedziałkiem 3.10. Kolega botshek prosi o przesunięcie na 21:30, co rozważymy bo 30 minut nikogo nie zbawi.
matthias spróbuj jakoś pozałatwiać sprawy no a jak nie to trudno, zagrasz "wylosowanym" zespołem.
Ustawienia już uaktualnione.Czy mi sie tylko wydaje, czy obecnie draft 1.Dywizji ustawiony jest na 23:00? ????
TERMIN DRAFTU - ELITY - 3.10 (PONIEDZIAŁEK) godzina 21:00 !!!
Przypominam że wypada być kilka lub kilkanaście minut przed wyznaczonym czasem, bo system równo z podaną godziną rozpoczyna draft ! BEZ SPÓŹNIEŃ !TERMIN DRAFTU - DYWIZJA 1. - 3.10 (PONIEDZIAŁEK) godzina 21:30 !
Wchodzi w ligę i teraz będziesz miał w aktualnościach na tabelą "Your league is drafting now. Click here to Enter Live Draft." klikasz i wchodzisz do centrali :grin:Wystarczy być zalogowanym czy trzeba gdzieś wejść?
Zaskakująco dobrze to poszło. Oby tak do końcaU nas godzinka więc nieźle biorąc pod uwagę że niektórzy pierwszy raz wybierali...