>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fantasy Yahoo NHL 2010/11

Status
Zamknięty.
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W mojej ocenie draft wypadł całkiem dobrze, a zarazem bardzo ciekawie. Myślę że zwiększenie liczby drużyn w tym wypadku okazało się strzałem w dziesiątkę ponieważ żadna z drużyn nie wydaję się być poza zasięgiem co na pewno będzie miało swoje odbicie podczas sezonu. Zapowiada się długa i ciężka walka o awans do PO. :razz:

Odisio, nie śmiej się z Maritosa bo możliwe że jego ekipa stanie się czarnym koniem :grin:

http://www.youtube.com/watch?v=9rijwJANJ9g&amp;feature=related

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Największy wczorajszy &quot;pech&quot; przy wyborze zawodnika ?
The team announced Sunday that Mark Streit, the team&#39;s No. 1 defenseman, will be out indefinitely with a left shoulder injury suffered when he crashed into the boards during a scrimmage at Nassau Veterans Memorial Coliseum on Saturday morning. Newsday is reporting Streit will miss six months after suffering a torn rotator cuff and labrum.
Źródło : nhl.com
Sam wpakowałem się w dwóch przypadkach biorąc zawodników na chwilę obecną lekko kontuzjowanych i mogących opuścić początek sezonu ...

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Draft nawet jako taki uważam za dobry,szczególnie ze mnie na nim nie było,tylko bramkarze(LaBarbera,Mike Brodeur,Chad Johnson)bardzo kiepscy a bez dobrego goalie w fantasy nic się nie ugra.Jak ktoś ma dobrego goalie na wymianę to możemy się dogadać,mogę wymienić Alfredssona,Staala lub Stamkosa za jakiegoś porządnego pierwszego bramkarza.Peace

sekular 47

sekular

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWa
Hehe...
O ile pamietam sezon temu takze Cie nie bylo ???? ?
Co do draftu, to powiem tak.... jak dla mnie whu*** ciezko sie wybieralo bo zespolow nam przybylo i zawodnicy rozchodzili sie jak swieze pieczywo... Jesli chodzi o moja druzyne to nawet w 50% nie zrealizowalem tego co chcialem ????

maritos 4

maritos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dolnyslask
ehhh u mnie też nie najlepsze wieści. Jedyny mój w miarę przyzwoity bramkarz będzie out do końca października ????
&quot;Michael Leighton has a bulging disc in his lower back and will be out until the end of October. &quot;

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Leighton... Streit, a dzisiaj Okposo ( wróci około grudnia )...

dobrze, ze mamy 2x IR - zapewne u kilku osób może być już zapełnone przed początkiem sezonu regularnego ;)

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Leighton... Streit, a dzisiaj Okposo ( wróci około grudnia )...
dobrze, ze mamy 2x IR - zapewne u kilku osób może być już zapełnone przed początkiem sezonu regularnego ;)
I po co pisałeś o Leightonie? :|
H ello, Sorry, but the waiver request you made in Forum Bukmacherskie.com has been denied.
Player Dropped: Morrison, Brendan
Player Added : Boucher, Brian
This happened for the following reason:
There was another manager with a higher waiver priority requesting the player.

Chciałem obłowić się w jeszcze jednego G... :?
Ktoś wyłapie bana :p

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
A ja muszę powiedzieć, że jestem zadowolony ze swojego teamu. Całkiem solidna ekpia na play-off. A tam już może się wszystko zdarzyć... ????

maritos 4

maritos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dolnyslask
Ja wykonałem 3 zmiany w składzie :] i teraz musze przyznać, że skład bardzo mnie zadowala xD
Craig Rivet za drop Johnny Boychuk
Todd White za drop Al Montoya
Marc-Edouard Vlasic za drop Brent Burns
Najbardziej mnie cieszy, że dorwałem Todd White&#39;a xD który to myślę w brawach Rangers w pełni wykorzysta swój talent i będzie mi ostro punktował :]

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Dobra, bo ja już nie mogę się doczekać... Porzucajmy może kostkami i zrobimy takie małe symulacje meczów ????

botshek 360

botshek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw/Lubin
btw

działa wam stattracker ?? mi się zawiesza tak na 3/4 paska ładowania ????

/ też mi się wiesza :| - Odisio
mam to samo - Baqu

botshek 360

botshek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw/Lubin
jak źle pisze to prosze o wyprowadzenie mnie z błegu... jeżeli przez tydzien 2 bramkarzy nie zaliczy pełnego wystepu wtedy druzyna przegrywa w całości te statystyki ??

nie musi być to &quot;pełny&quot; występ - bramkarz po prostu musi dwa razy zagrać
Baqu

sekular 47

sekular

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWa
Straaaaaaaaaaaaaasznie dluga kolejka... wydaje mi sie, ze krotkie sa znacznie lepsze... ????
W tak dlugim tygodniu, to zdazyc sie moglo wszystko,..

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Ja zacząłem tydzień od mega wtopy. Z biegiem czasu walczyłem żeby wyciągnąć wynik. W sezonie tak chyba jest 1-2 razy. Jeszcze pewnie przy ASG będzie.
Nagana się należy dla Karna. Od 9 dni nie zmienił składu ????

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
gratuluje Thomasa Vader w poprzednim tygodniu, wyciągnął Ci odemnie pare punktów, za to moi goalie się nie popisywali formą... in plus w tym godniu z moich zawodników to:
Marian Hossa
Alex Ovechkin
Danny Briere
Saku Koivu
in minus to jak juz pisalem kazdy z bramkarzy oraz:
Olli Jokinen
Guillaume Latendresse
Jiri Hudler

w tym tygodniu Karn, powinno być na +, ale jak będzie o tym przekonam sie niedlugo ????

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
gratuluje Thomasa Vader w poprzednim tygodniu, wyciągnął Ci odemnie pare punktów, za to moi goalie się nie popisywali formą...
U bramkarzy póki co różnie z formą. Podobnie jak u całych zespołów.
Mnie rozwalił w tej kolejce mecz w jednej lidze. Wtopa po całości w statach bramkarskich mając Backstroma, Kiprusoffa i na doczepkę Bouchera.
Rywal miał Vokouna to fakt. Ale reszta to średnio...
&gt; Klik &lt;
Ja mu zrobiłem miazgę w ataku. Ten mi zrobił miazgę na bramce.
Więc generalnie bywa to różnie :]

Status
Zamknięty.