>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fantasy Yahoo NBA 2012/2013

Status
Zamknięty.
hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
No i w II lidze jeszcze tylko ostatni tydzień zmagań... Zleciało ;)

Początek sezonu miałem nie bardzo udany, lecz prawdziwego fantasy playera poznaje się po tym jak kończy. ;) Trzymałem Dirka i warto było, gdyż to dzięki niemu m.in dobrze play-offy poszły. Myślę, że finał to max na co mnie stać, bo z Toudim raczej ciężko będzie wygrać, choć oczywiście nie składam broni. Cieszy również awans( jeżeli wchodzą 2 drużyny jak co roku) po roku banicji i to w sportowy sposób, nie przy zielonym stoliku niczym pasiaste damy.
Życzę powodzenia w ostatnim już niestety tygodniu...
P.S. Szkoda, że Soprano&#39;s podwinął Irving&#39;a ????

host3234 85

host3234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja jestem nieźle wkurzony tym, w jaki sposób przegrałem z Toudim... 5-5 w półfinale, zabrakło 1 bloku lub 1 ofensywnej zbiórki lub 1 straty mniej [Monroe i Okafor - jesteście u mnie na czarnej liście za wczoraj :&gt;] W przyapdku remisu Toudi miał tiebreakera, bo...w sezonie regularnym też między nami było 5:5 [ i wtedy zabrakło 1...rzuconego punktu!], a Toudi miał lepszy bilans na koniec sezonu.
Jeszcze się policzmy T. ... [ ???? ]
Ale dzięki za fantastyczny match-up, który rozstrzygnął się dopiero w ostatnich chwilach. Mam nadzieję, że w I lidze znajdzie się więcej miejsc dla awansujących niż tylko pierwsze 2. Życie powodzenia w finale Toudiemu i Hajdukowi.
PS: Irving to moja nagroda za nocne czuwanie :]

backrus 48

backrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znam ten ból, też przegrałem półfinał tiebreakerem (1 steal w rs)/niewystawieniem bodajże w środę Landry&#39;ego (cały roster grał, niestety postawiłem na złego konia - f**k you Kosta Koufos)/wczorajszym żartem Erika z LBJem na ławce. Nie ma się co załamywać - Vsyuks walczą jeszcze o pudło (po 3 latach w końcu wyszedłem za 1 rundę PO ???? )!

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow

no ja tez niezle dowalilem, widzialem, ze lukas nie wystawil skladu, zachcialo mi sie kombinowac, i jak zwykle sie nie oplacilo, bo wystwaiajac wszystkich byl bym w finale, nie spodziewalem sie ze krzysiek bosh walnie trzy trojki postawilem na walke w FG, braklo .002 ale tak bywa, jak kolega mayo???? razem z jimmym buttlerem w sobote razem uzbieraja 2/21 z gry, szkoda bo final byl na wyciagniecie reki, a wczesniej co rok byl postep, w tym roku w najlepszym wypadku wyrownanie wyniku z zeszlego sezonu.
Gratulacje dla Hajduka za szybki powrot do elity;)

H 0

hrycek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
a nie jest przypadkiem tak, że do 1 ligi awansują 2 najlepsze ekipy po sezonie regularnym?? 2 lata temu wygrałem II ligę ale Baqu mnie nie awansował bo w sezonie regularnym byłem bodajże 6ty...

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Ja mam pierwszy sezon za sobą, jako nowicjusz to uważam, że całkiem nieźle.Cały czas kręciłem się wokół 3-4 miejsca, ale pod koniec trochę moi zawodnicy poceglili - Randy Foye zaliczał staty na poziomie 0%, Melo rzucał od cholery i nie trafiał, a Parkera na dłużej wykluczyła kontuzja.Dostałem bęcki od Hajduka w pierwszej rundzie, ale i tak mogę być zadowolony.W przyszłym roku będę podchodzić do draftu jeszcze bardziej świadomy potrzeb tej gry bo w tym roku nie zwracałem konfiguracji na niektóre istotne aspekty więc przeważnie mocno wygrywałem w ilości punktów, a byłem mega słaby w zbiórkach.Generalnie fajna zabawa, czekam na następny sezon.
Btw. pytanie - dalej gram matchupy, na czym to teraz polega, po co je się gra, to są jakieś rodzaje PO czy jak ?

backrus 48

backrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@hrycek14
Dokładnie, 2 najlepsze po rs (w ten sposób 2 lata temu awansowałem, choć w po byłem 7).
@Qozi
Tak, gramy dalej, żeby ustalić ostateczną kolejność.

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow
a nie jest przypadkiem tak, że do 1 ligi awansują 2 najlepsze ekipy po sezonie regularnym?? 2 lata temu wygrałem II ligę ale Baqu mnie nie awansował bo w sezonie regularnym byłem bodajże 6ty...
moim zdaniem to bez sensu, moze najlepiej jak by awans dostawal mistrz RS i zwyciezca PO, bo to sie wkoncu najbardziej liczy i troche glupio by bylo, zeby mistrz ligi nie mial awansu

backrus 48

backrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Akurat format h2h jest bardzo losowy (nigdy nie wiadomo, kto wystrzeli z formą w danym tygodniu), a awansując 2 osoby po regularnym nagradzana jest powtarzalność, czyli de facto wybór najmocniejszych składów. Różnice między pierwszym a drugim są często minimalne - w tym roku roku przegrałem rs 1 punktem, 2 lata temu też było jakoś na styk - i można się nieco zdenerwować po całorocznym wysiłku.
Ogólnie sprawa awansów jest drażliwa. Zawsze było po regularnym i myślę że ewentualne zmiany powinny być wprowadzone od nowego sezonu. Oczywiście, mistrz całej ligi powinien mieć pierwszeństwo w przypadku nieparzystej liczby zespołów/braku kontaktu z graczem w wyższej lidze. Niech wypowiedzą się komisarze i może uda się nam coś wspólnie ustalić.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To chyba oczywiste, że skoro nie poinformowałem o zmianach regulaminowych to będzie tak jak było w poprzednich sezonach. Niemniej do startu nowego sezonu mamy jeszcze dużo czasu. Chętnych do gry jest coraz więcej i kto wie czy liga się nie powiększy lub nie zostaną dokonane inne zmiany lub formaty gry. Napewno zaproponuję parę innych rozwiązań, bo jesteśmy coraz bardziej &quot;ogarniającym&quot; gronem graczy ;) Wszystko jest do przedyskutowania, ale na to będzie jeszcze czas.
Póki co dograjmy ten sezon, a o sprawach dotyczących lig proszę wypowiadać się na forum yahoo, bo tam jest miejsce na to.

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow

Gratulacje dla gorala, trzeba przyznac, ze zasluzona wygrana, dobry draft (broda, jeff green w 15 rundzie:browar565 ???? do tego przechwyty przed PO (jonas V, tobias harris), gratki tez dla lukasa za 2 miejsce w pierwszym sezonie w pierwszej lidze, mi zostalo podobnie jak w tamtym roku 3 miejsce, howard ponizej oczekiwan do tego 6 z 7 ostatnich wyborow w drafcie okazalo sie niewypalami:-?, za rok wroce mocniejszy. Co ciekawe wyglada na to, ze z liga pozegna sie zeszloroczny zwyciesca ted. Spadnie tez Olo, ktory jednak przejal sklad baqu, ktorego nie bylo na drafcie, wiec to raczej nie jest niespodzianka.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Do końca tygodnia założę temat i wyślę zaproszenia stałych użytkownikom. Nowi będą się zgłaszać w nowym temacie. Być może będziemy musieli pograć na aż 3 ligi :O
Już teraz natomiast proszę wszystkich o zastanowienie się czy zmieniamy lub udoskonalamy jakoś formułę rozgrywek itd. Musimy dopracować w tym roku na tip top żeby nie było sytuacji że potem są jakieś niesnaski np. przy trejdach.
Ja np. chętnie założyłbym też dodatkowo ligę roto z rozwiniętym formatem draftu. Być może nie pod patronatem forum koniecznie, ale jeśli ktoś byłby chętny to pisać.
Kolejna sprawa, to kwestia terminu draftu. W tym roku może uda nam się to wcześniej ogarnąć ????

Status
Zamknięty.