>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fantasy Yahoo NBA 2009/10

Status
Zamknięty.
olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
U mnie nie grał Gasol póki co, a to zawsze gwarancja zbiórek i punktów, no i ma niezłą skuteczność generalnie.
Wkurzył mnie Westbrook ogromną ilością strat, to samo ma Lopez tylko że fauli, Randolph też wczoraj 6 fauli. Generalnie dużo tracę i fauluję.
Ale teraz Russela oddałem także może się coś zmieni

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Jak na razie jest good,nie gra kontuzjowany Josh Howard,wydraftowani przez kompa grajkowie doznali kontuzji(Dunleavy,Garcia)ściągnięci z waiversów Ryan Anderson,Jason Williams,Ilyasowa,Budinger i Teague dają radę.Kevin Martin wczoraj 48 oczek rzucił,wkurza tylko Baron Davis(33% z gry)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Slabo zbiorki, wrecz fatalnie. Ktos chenty na trade?Czekam jeszcze na Lewisa i bedize gitara;]

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No to Shen co za problem ja Barona jako jednego z moich ulubionych grajków przygarnę ????

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
No to Shen co za problem ja Barona jako jednego z moich ulubionych grajków przygarnę ????
Bez przesady,te wczorajsze trady to jakieś takie nie za bardzo przemyślane były:-D.Za Westbrooka lub Kidda mogę wymienić Barona

Edit by J

No to pisałem przecież Ty zaproponuj to cisza jak makiem zasiał ???? Baron teraz nisko stoi a moje oferty były dobre :p Nie patrz na nazwiska. Kidd (bez jaj to TOP 10 tej gry) ale z Westbrookiem możemy pomyśleć ale wtedy trzeba by też zbliansować wymianą jeszcze jakieś dwójki (2+2)
edit
Ok Westbrooka za Davisa można wymienić,można dodać kilku ogórków do tego tradu i będzie Good

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Week 2

drugi tydzien zmagań fantasy w najlepszej lidze koszykarskiej świata:

✅ ciekawe co nadal mysli Shen o swojej ekipie =) jak widać najlepszym rozwiązaniem jest nie pojawienie się na drafcie = pierwsze miejsce w tabeli w 2 kolejkach :jezora:

✅ oprócz zdeklasowania druzyny Easy przez wspomnianego Shena jedynie Marian, Hajduk i Kukla wygrali większą ilością punktów niż dwa, reszta spotkań bardzo wyrównana.

✅ w tym tygodniu moim zdaniem ciekawy mój pojedynek z KBteam, który pokaze czy będę mógl walczyć o lepsze pozycje czy raczej musze szukac zmian w składzie. Mamy również dwa arcyciekawe i arcyróżne pojedynki w dole i na czele tabeli czyli spotkanie Easy vs Julez oraz Shen vs Marian. Pierwszy z nich powinien ukazać outsidera ligi, drugi natomiast możliwe, że wyłoni najlepszego gracza po trzech kolejkach fantasy eague. let the battle begin !

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mnie teraz kukla rozjechał jak chciał ... skąd ten skubaniec wytrzasną taki roster ...
ja mimo wszytko mam ostry dyżur w teamie ???? ... jednak nie wyrzucam nikogo ;) Na razi niech Hamilton i Redd wrócą to będzie dobrze .. ale z tym też będę musiał poczekać :/

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ma jak wtopa w FG o 0,02 ???? jeszcze do tego Biedrins mi się połamał, że o Iversonie już nie wspomnę ???? na szczęście szaleją Nash i Smith no i Evans się rozegrał, także powinienem się przesuwać w górę :spokodfhgfh:

gall 0

gall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
STW
Rozwazam wystawienie jednego z sfow na transferek ???? Marvin Williams albo Larry Hughes jakby ktos byl chetny to czekam na propozycje ????

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Week 3

trzeci tydzien zmagań fantasy w najlepszej lidze koszykarskiej świata:

✅ ulala ! co Marian zrobił z ekipą Shena ! przysłowiowa jesień średniowiecza ! Shen wygrał jedynie w stratach i faulach ! dominacja Mariana w grze na parkiecie była bezdyskusyjna i tym samym został on samotnym liderem ligi. Czy Julez postawi mu w tym tygodniu twarde warunki ?

✅ gratulacje dla Jaquesa, Górala i Lechii, Ci managerowie w tej kolejce uzyskali najlepsze wyniki pokonując przeciwników 8:3.

✅ sam jestem zadowolony z wyniku przeciwko KB, oczywiscie wolałbym wygrać minimum dwoma punktami, aczkolwiek jeden też nie jest zly ;)

✅ w tym tygodniu chyba najciekawszym pojedynkiem będzie walka pomiędzy KB a Goralem, obaj są na czołowych lokatach, a duza przegrana jednego z nich moze spowodować duzy spadek, gdyż liga jest bardzo wyrównania i liga może się solidnie przetasować nawet w jednej kolejce, dlatego tak ważnym jest utrzymywać solidną formę !

let the battle begin !

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Bagu sam jesteś jesień średnowiecza :-D.Sam wiesz ze trudno wygrać jak 5 grajków jest kontuzjowanych,u mnie w tym tygodniu wylecieli Kevin Martin,Tim Duncan,Josh Howard,i Ryan Andersen,do tego posadziłem na ławce Dragica i Ilyasowe,a obaj mieli mecze sezonu :kwasny4565:.Mam pytanie czemu tylko 6 zespołów awansuje do PO?

Vader// Pewnie dlatego 6 bo skopiował ustawienia z innej ligi z poprzedniego roku. A wszędzie taki system awans 6 (czyli bye w 1 rundzie PO mają zespoły z miejsc 1,2) jest promowany przez Lupusa :p
Edytowałem bo nie chciałem pisać tutaj posta ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No w końcu udało się wygrać. Duża zasługa zmian jakie poczyniłem. Osłabiłem się straszliwie w swoich do tej pory koronnych specjalnościach ale nowe nabytki poprawiły pozostałe i teraz jestem w stanie rywalizować w każdej specjalności choć wciąż zespół daleki jest od optymalnej formy. Ledwie 39 % z gry, mało punktów. Kontuzja Troya Murphy (było nie było 2 runda draftu) słaba gra Duhona, Salmonsa, Harringtona a nawet Kidd czy Granger grają poniżej swoich możliwości. Teraz pojedynek z Shenem i już się obawiam, bo jak Jennings utrzyma taką formę to będzie ciężko :jezora:
Ogólnie liga strasznie wyrównana. Między drugą a 15 pozycją tylko 4 pkt różnicy ...

.kb 31

.kb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅ sam jestem zadowolony z wyniku przeciwko KB, oczywiscie wolałbym wygrać minimum dwoma punktami, aczkolwiek jeden też nie jest zly ;)
na wlasne zyczenie to przegralem, mialem nikogo nie wystawiac w ten ostatni dzien, oddac ofensywne zbiorki, ale wygrac w TO. niestety w ostatnim momencie zmienilem zdanie i Scola swoimi stratami zapewnil mi przegrana ???? no i u Ciebie Wallace zrobil swoje na atakowanej tablicy, 6 zbiorek ????
Jacques, Jennings jest u mnie ????
przygarne kazdego blokujacego zawodnika, oprocz LBJ, Lee, Jenningsa i Hibberta chyba wszyscy do oddania.
btw. ma ktos jakas instrukcje obslugi do Anthonego Randolpha? ???? albo raczej do Dona Nelsona ???? W jednym meczu daje mu 20 min, w drugim 4, w nastepnym w ogole nie gra...
Teraz pojedynek z KB, a u niego liderzy z LBJ na czele grają po 4 mecze, ale trzeba utrzymać pozycję w tabeli :-D
tak? nawet tego nie sprwadzalem, ale moge napisac jedno: w koncu ????

t_goral 18

t_goral

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma to jak mieć wyczucie Belinelli wzięty z FA w sobotę wczoraj 3 trójki i dzięki temu zwycięstwo o jedną :spokodfhgfh: Ładne zwycięstwo bez Biedrinsa i częściowo bez Derona. Teraz pojedynek z KB, a u niego liderzy z LBJ na czele grają po 4 mecze, ale trzeba utrzymać pozycję w tabeli :-D
@ KB
ale u mnie Josh Smith gra 4 mecze więc w blokach możesz mieć małą masakrę ????

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Potrzebny mi asystent jakiś, z dobrą skutecznością.
Oddam Rafera Alstona, bo mnie już denerwuje.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
idzie dostać na łeb ... znowu dubel Redd + Bogut poszedł w odstawkę ;/ co za lamusy ...3/4 poprzedniego sezonu byli out i teraz pewnie będzie to samo ;|

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Week 4

czwarty tydzien zmagań fantasy w najlepszej lidze koszykarskiej świata:

✅ popatrzcie na tabele Baqu na czele ! ( i niech tak pozostanie do końca sezonu ???? ) srogie lanie dostał Marian od Julez, czyzby po zakontraktowaniu Polskiego Młota był on kontenderem do mistrzowskiego pierścienia ?

✅ solidne spotkanie między dwoma bardzo solidnymi zawodnikami tj. KB i Goralem. KB gra teraz w domu z outsiderem ligi więc po ciezkim terminarzu powinien trochę odrobic punktów do czołowych lokat. Goral natomiast walczy ze słabym Gallem więc po tej kolejce moze okazać się iż zostanie liderem ?

✅ brawa oczywiscie dla mnie :&gt; liczylem na 10:1 ale źle obliczyłem TO i wyszło na 9:2 nie będę narzekał :-D teraz czas na Lechię powinno być równie łatwo, aczkolwiek zawodnicy solidnie trenuja na treningach i nie olewają przeciwnika.

✅ w tym tygodniu chyba najciekawszym pojedynkiem będzie walka pomiędzy Marianem a Hajdukiem, oraz Julez i Jacques. Wszyscy zajmują czołowe lokaty i zapewne kazdy z nich chce wyjść z podniesioną głową z tych pojedynkó!.

let the battle begin !

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no już Baquś przestań ... nie podniecaj się tak :p ... Ja ze swojego pojedynku z Olo jestem zadowolony- 7:4 to mimo wszystko z kilkoma ważnymi absencjami jest świetnym wynikiem. Sam co najwyżej liczyłem na 6:5 bądź 6:4:1 ale się udało lepiej ;) .. Olo zawaliło Detroit , które z PHX zagrało kaszankę, a miał w obwodzie kilku liderów vs. Framer ... teraz walczę z Alvarez&#39;em; akurat CP3 i Manu ma out co trochę mi pomoże, ale z drugiej strony mam Redda, Boguta i Hamiltona w odstawce :/ pojedynek powinien być zacięty. Pozdro.

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Week 5

czwarty tydzien zmagań fantasy w najlepszej lidze koszykarskiej świata:

✅ popatrzcie na tabele Baqu nadal na czele !
chociaż z drugiej strony nie ma się co cieszyć zbytnio po tym co pokazał były lider ligi czyli Marian. 2:9 z Hajdukiem Wielkim... łał ! to aż nie przystoi byłemu liderowi !

let the battle begin !

Status
Zamknięty.