BMW M3 (E46) Phoenix Yellow - kocham to auto ???? więc narazie obnosze się z tym własnie poprzez taki sposób, czyli nadanie mojej drużynie nazwy BMW M3 Team ???? :mrgreen:
ps. nie wiecie czy istnieje wiecej takich fantasy leagues? oczywiscie znam polska edycje, ale poza tym, szczegolnie interesuje mnie francuska liga, chociaz kazda inna tez bedzie dobra, macie jakies info? pzdr
Przypominam o lekkiej aktualizacij składów , niektórzy chyba zapomnieli o czymś takim ????
Zaczeło sie Fantasy Cup czyli puchar , pod Latest Points to sie pojawia , niektórzy już awansowali dalej.
Prowadzi Mat Zet z drużyną Teletubisi
No właśnie...niektórzy zapomnieli...np. ja... Zupełnie zapomniałem że się zapisałem...aż wstyd... Aczkolwiek po niewchodzeniu kilkumiesięcznym widze że źle nie wybrałem składu na początku sezonu. Myślałem że grzeje doły a tu proszę...nie jest tak źle
Witam ???? rowniez dolaczylem - nazwa teamu: "ziomki" ???? . Jest to moj pierwszy sezon ???? w ta gre ale mam nadzieje ze dobrze mi pojdzie ???? .
Ja nie bardzo rozumiem, jezeli w sobote gra (np. mecz ManU - Liverpool,a w niedziele Chelsea - Hull) i w sobote przed meczem kupie ludzi z MU to oni odrazu po meczu dostaja punkty?? A w niedziele bede mogl sobie kupic ludzi z Chelsea i tez dostana punkty?? Czy jak to jest??