>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Fantasy Ekstraklasa 2011/12

Status
Zamknięty.
pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp.
Aktualizejszyn:

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Ludzie , nie ogarniam po co na sile chcecie komus wmówic aby grac ze sponsorem. Ideą tej ligi jest zabawa i gra bez sponsorów jesli chcecie np ty dawczan to nie graj w &#39; naszej&#39; lidze i po problemie.
Nikomu nic na siłę nie wmawiam tylko chcę usłyszeć argument za grą bez sponsora, i do tej pory takiego nie widzę, bo równe szanse to jest jakiś żart. Bo nie wiem w czym te równe szanse nie będą jeśli będzie sponsor. Jak będę chciał to będę grał i odwrotnie więc nie dyktuj mi serdecznie Cię proszę ;)
@baqu
Ale co to znaczy równe szanse ?? A jak będzie sponsor to szanse będą nie równe ?? Każdy będzie go mógł kupić i tyle. Więc gdzie tu są szanse nie równe to ja nie wiem. Czy te 2,46 x 3 = 7,48 zł to są jakieś kolosalne pieniądze ??
@flamaster
Uwierz mi, że nawet po kasie ze sponsorami samych Rudnevsow nie zrobisz. Gwarantuje Ci. Gram w tego typu managery od lat chyba 5. Wiadomo jest więcej kasy można mieć 1-2 lepszych graczy, ale bez przesady, że samych Rudnevsów. Nie dostajecie tam 10 mln tylko 1 czy 2 mln więc to naprawdę nie jest dużo i nie starcza na samych Rudnevsów.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma sily na Ciebie normalnie ????

Zaasady sa jasne bez sponsorów co najwyzej pomiedzy kolejkami mozna zmieniac sklad ;) Pewnie daja za to ujemne punkty? Fajnie duza ekipa sie zebrala z forum mozna porywalizowac.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Nie ma sily na Ciebie normalnie
To jest właśnie dyskusja na poziomie i na argumenty. Gratuluje.
PS: Widzę, że bardzo się orientujesz na temat tego managera, ale 1wszy zabierasz głos BukmacherzeTSW.

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
PS: Widzę, że bardzo się orientujesz na temat tego managera, ale 1wszy zabierasz głos BukmacherzeTSW.

umówiliśmy się, że gramy bez sponsora i tyle.
grając bez nich, jest więcej główkowania przy sklejaniu drużyny.
większa satysfakcja ze zdobywania pkt bez sponsora.
to jest zabawa i nikt nie ma zamiaru za nią płacić.
toćka.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Zaczynasz mnie irytowac. Jakie chcesz argumenty jeszcze jak główne juz ci z 10 userów podalo. Umowilismy sie na gre bez sponsorow bo liga liczy ponad 40 druzyn i tylko ty zglaszales chec . Jakie jeszcze potrzeba?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Jakie chcesz argumenty jeszcze jak główne juz ci z 10 userów podalo.
Jedyny argument tych 10 userów to to, że się umóiliście żeby nie grac ze sponsorami i, że szkoda kasy - 7,50 zł :] Mnie to nie przekonuje, ale spoko jak tam uważacie.

duda 380

duda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mój klub - Racing Genk. Powodzenia!

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Nikomu nic na siłę nie wmawiam tylko chcę usłyszeć argument za grą bez sponsora, i do tej pory takiego nie widzę, bo równe szanse to jest jakiś żart. Bo nie wiem w czym te równe szanse nie będą jeśli będzie sponsor. Jak będę chciał to będę grał i odwrotnie więc nie dyktuj mi serdecznie Cię proszę ;)

@baqu

Ale co to znaczy równe szanse ?? A jak będzie sponsor to szanse będą nie równe ?? Każdy będzie go mógł kupić i tyle. Więc gdzie tu są szanse nie równe to ja nie wiem. Czy te 2,46 x 3 = 7,48 zł to są jakieś kolosalne pieniądze ??

@flamaster

Uwierz mi, że nawet po kasie ze sponsorami samych Rudnevsow nie zrobisz. Gwarantuje Ci. Gram w tego typu managery od lat chyba 5. Wiadomo jest więcej kasy można mieć 1-2 lepszych graczy, ale bez przesady, że samych Rudnevsów. Nie dostajecie tam 10 mln tylko 1 czy 2 mln więc to naprawdę nie jest dużo i nie starcza na samych Rudnevsów.

Dawczan... jeżeli nie znasz języka polskiego i nie wiesz co to znaczy &quot;równe szanse&quot; to weź słownik i sprawdź :) nie masz w domu, to założę się, iż jak pójdziesz do biblioteki to Ci udostępnią.
To są zawsze pieniądze, a nikt ich nie chce oprócz Ciebie wydawać, tak zadecydowała większość i ty tych argumentów nie potrafisz zaakceptować.
Zaraz się zaczniesz pytać co to jest argument i akceptacja... proszę skończ,
gdyż i tak to nic nie zmieni, tylko zdenerwujesz swoją osobą kolejną ilość użytkowników bawiących się.

pozdr,

p.s.
usunąłem kilka wypowiedzi, bo już mało brakuje do obrażania się.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Dawczan... jeżeli nie znasz języka polskiego i nie wiesz co to znaczy &quot;równe szanse&quot; to weź słownik i sprawdź nie masz w domu, to założę się, iż jak pójdziesz do biblioteki to Ci udostępnią. To są zawsze pieniądze, a nikt ich nie chce oprócz Ciebie wydawać, tak zadecydowała większość i ty tych argumentów nie potrafisz zaakceptować. Zaraz się zaczniesz pytać co to jest argument i akceptacja... proszę skończ,
Każdy może mieć sponsora = równe szanse i tyle.
Reszta wpisu żenująca. Pozdrawiam.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
Jesteś jedyną osobą, która wyraża chęć gry ze sponsorem, czyli przy kilkudziesięciu osobach, które wyrażają chęć gry bez sponsorów, Twoja opcja została przegłosowana w demokratycznym &quot;głosowaniu&quot;, gdzie obie opcje miały równe szanse (chyba, że coś przeoczyłem i więcej osób chce grać ze sponsorami)

horus 129

horus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ech... przez te odwołanie wczorajszego spotkania Legii z Zagłębiem przez długi okres będę gdzieś daleko w tyłach klasyfikacji, bo w składzie mam aż trzech grajków Miedziowych. :?

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
Ktoś grający dłużej może się orientuje, czy jeżeli teraz w składzie mam zawodnika Legii, ale zanim będą rozgrywać zaległy mecz z Zagłębiem tego zawodnika sprzedam to będzie się on liczył do klasyfikacji jako ten, który w pierwszej kolejce był w składzie?
ciufas, sponsorzy mają wymagania, dostaniesz kasę jak będziesz miał X punktów wymaganych przez sponsora.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
No to chyba musisz coś zrobić z kontem, bo jak przed chwilą sam napisałeś, wysłałeś smsy o sponsorów, a tutaj się gra bez ;)

nevermind1916 0

nevermind1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja jestem za tym zeby grac ze sponsorem. Ale pod jednym warunkiem.
Dawczan opłaca kazdemu abonament.

alanex 432

alanex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Vancouver
Ktoś grający dłużej może się orientuje, czy jeżeli teraz w składzie mam zawodnika Legii, ale zanim będą rozgrywać zaległy mecz z Zagłębiem tego zawodnika sprzedam to będzie się on liczył do klasyfikacji jako ten, który w pierwszej kolejce był w składzie?
tak, w zeszłej edycji tak było więc w tej pewnie będzie podobnie

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Dawczan opłaca kazdemu abonament.
Może jeszcze Ci kupony będę opłacał w bukach co ?? 7,38 zł. &quot;AŻ tyle&quot; trzeba wydać na 3 smsy. Fortuna.
Dla mnie koniec tematu. Swoje zdanie wypowiedziałem - z doświadczenia z tego typu managerami wiem, że ciekawiej i lepiej gra się ze sponsorami. I jest większa szansa w klasyfikacjach generalnych coś ugrać. Ale jak tam chcecie tak będzie.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Sorrki chłopaki , ale chyba będę musiał skusić się na sponsora , po pierwszej kolejce mam dosyć dobry rezultat i po cichu liczę na jakąś ciekawą walkę w generalce ???? , jednak wiadomo że bez sponsora nie mam szans , nagrody są konkretne więc warto zainwestować to 2.5 zł żeby potem ewentualnie coś wygrać ;) . Oczywiście jeśli wam to przeszkadza to mogę zrezygnować z forumowej ligi.

Status
Zamknięty.