rooni
Forum VIP
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Ja się spodziewam tego, że Alonso odbierze Puchar za najlepszego kierowcę w 2006 r.
Ja sadze ze team Schumiego opracuje taka taktyke zeby Schumi wygral obecny sezon F1.Ja sadze ze Massa bedzie musial sie poswiecic i rozwalic bolid Alonso tak zeby Schumi dostal +10 ptk a Alonso 0ptk wtedy beda miec po tyle samo punktów i wygra Schumi bo czesciej stawal na najwyszym podium !!A co do Kubicy to nie jestem za bardzo przekonany ze zdobedzie punkty w GP Brazili dobrze bedzie jak przyjedzie do mety z calym bolidem a juz super bedei jak bedzie w pierwszej 10 kierowców !!
Juz wygrał sporo wystarczy mu lepiej zeby wygrał Alonso :dfytysdfh:Ja sadze ze team Schumiego opracuje taka taktyke zeby Schumi wygral obecny sezon F1.Ja sadze ze Massa bedzie musial sie poswiecic i rozwalic bolid Alonso tak zeby Schumi dostal +10 ptk a Alonso 0ptk wtedy beda miec po tyle samo punktów i wygra Schumi bo czesciej stawal na najwyszym podium !!A co do Kubicy to nie jestem za bardzo przekonany ze zdobedzie punkty w GP Brazili dobrze bedzie jak przyjedzie do mety z calym bolidem a juz super bedei jak bedzie w pierwszej 10 kierowców !!
obby tak bylo!! szumiemu sie na koniec kariery nalezy triumf!!!
Wiślak napisał/a:
duntrix napisał/a:
Ja sadze ze team Schumiego opracuje taka taktyke zeby Schumi wygral obecny sezon F1.Ja sadze ze Massa bedzie musial sie poswiecic i rozwalic bolid Alonso tak zeby Schumi dostal +10 ptk a Alonso 0ptk wtedy beda miec po tyle samo punktów i wygra Schumi bo czesciej stawal na najwyszym podium !!A co do Kubicy to nie jestem za bardzo przekonany ze zdobedzie punkty w GP Brazili dobrze bedzie jak przyjedzie do mety z calym bolidem a juz super bedei jak bedzie w pierwszej 10 kierowców !!
obby tak bylo!! szumiemu sie na koniec kariery nalezy triumf!!!
Juz wygrał sporo wystarczy mu lepiej zeby wygrał Alonso