>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Expekt - Wpłaty i wypłaty

mariantsw 0

mariantsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KrK
Spytałem ponieważ, gdzieś na tym forum ktoś zadał podobne pytanie i zobaczyłem odpowiedz ze kasa przez poczte idzie do 14 dni :O i chciałem się upewnić. THX za odpowiedź

B 0

b_abel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie.Czy można zawierać zakłady na Expekt przez telefon np.[ logując się przez przeglądarkę internetowa zainstalowaną w telefonie &quot;operemini&quot; lub inną]. I czy potem były by problemy z wypłatą kasy.

X 0

xsior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Czy jak wpłaciłem 50 złotych w zeszły poniedziałek (19.01) i jeszcze nie ma kasy u mnie w depozycie to sie powinienem już zaczac martwic?

mariantsw 0

mariantsw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KrK
Witam,
Czy jak wpłaciłem 50 złotych w zeszły poniedziałek (19.01) i jeszcze nie ma kasy u mnie w depozycie to sie powinienem już zaczac martwic?

Jak robiłeś przelew bankowy (nie to co idziesz do banku czy na poczte, wypełniasz blankiet i wpłacasz) tylko przelew w domu przez internet to powinienes sie martwic, bo podobno idzie do 5dni max.
A jezeli wpłacałes w banku lub na poczcie to podobno kasa idzie do 14 dni....
Też o to spytałem kilka postów wyżej ale otrzymałem inną odpowiedź, błędną jak sie okazało i okazuje...

S 0

sportele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam

Mam ogromne problemy z wypłatą moich pieniędzy z konta expekt.Support prosi mnie o wysłanie skanu dowodu osobistego .Wysyłałam już skan dowodu wielokrotnie na adresy supportu polskiego i angielskiego i nic w kółku odpowiadają że dokumenty nie doszły.
Nadmieniam ,iż wysyłam dokumenty z różnych kont pocztowych i nie przekraczają one wymaganej wielkości podanej przez support expekta.Czy ktoś ma podobne problemy z tym bukmacherem?
Mam dokładnie ten sam problem. Wygrałem troszkę kasy na zakładach sportowych i chciałem wypłacić.
Expekt żąda przesłania skanu dokumentów, a kiedy im wysyłasz to rżną głupa, że nic nie doszło, plik jest uszkodzony, żeby sprawdzić, czy nie ma powyżej 5mb (a nie ma nawet 500kB), wysłać z innego maila, spróbować na support angielski, itp. Support angielski jest tak samo głupi, wsadzasz im w końcu pliki na rapidshare, to Ci odpisują, że link nie działa, a licznik rs pokazuje, że było ściągnięcie. Nie mają nawet telefonu, żeby zadzwonić i wyjaśnić sprawę, tylko czekasz 2h na mail, w którym Piotr Chojnacki, Małgorzata Radecka i Marcin Wilk słodko pierdzą i przepraszają za czas oczekiwania.

xael 83

xael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
mam pytanie , czy przy każdej wypłacie trzeba okazac skan dowodu ? czy tylko przy pierwszej ?

prosze o szybką odpowiedż , z góry dziękuje

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie , czy przy każdej wypłacie trzeba okazac skan dowodu ? czy tylko przy pierwszej ?

prosze o szybką odpowiedż , z góry dziękuje

Przy pierwszej tylko.

X 41

xradzix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I to nie zawsze nawet przy pierwszej.
Z reszta kazdy buchmacher ma prawo od CIebie zarzadac sanu dowodu obojetnie czy jest to pierwsza czy sto pierwsza wyplata ????

L 0

lukasz.wr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem dziś na expekta 800zł za pomocą przelewy 24.Pieniądze zostały przelane z banku ale nie ma ich ma koncie expekta (zawsze pojawiały sie w chwili transakcji). Wysłalem pismo do suporta pl i do przelewów 24 z potwierdzeniami transakcji (narazie bez odpowiedzi)
Czy jest jakakolwiek szansa na odzyskanie pieniędzy?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
Wpłaciłem dziś na expekta 800zł za pomocą przelewy 24.Pieniądze zostały przelane z banku ale nie ma ich ma koncie expekta (zawsze pojawiały sie w chwili transakcji). Wysłalem pismo do suporta pl i do przelewów 24 z potwierdzeniami transakcji (narazie bez odpowiedzi)
Czy jest jakakolwiek szansa na odzyskanie pieniędzy?
tez tak raz mialem, pieniadze utknely na drodze przekazywania do odbiorcy, napisalem do obu stron zeby bylo szybciej i pieniadze doszly i dostalem odpowiedz od przelewow24 tak samo ????

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam dokładnie ten sam problem. Wygrałem troszkę kasy na zakładach sportowych i chciałem wypłacić.
Expekt żąda przesłania skanu dokumentów, a kiedy im wysyłasz to rżną głupa, że nic nie doszło, plik jest uszkodzony, żeby sprawdzić, czy nie ma powyżej 5mb (a nie ma nawet 500kB), wysłać z innego maila, spróbować na support angielski, itp. Support angielski jest tak samo głupi, wsadzasz im w końcu pliki na rapidshare, to Ci odpisują, że link nie działa, a licznik rs pokazuje, że było ściągnięcie. Nie mają nawet telefonu, żeby zadzwonić i wyjaśnić sprawę, tylko czekasz 2h na mail, w którym Piotr Chojnacki, Małgorzata Radecka i Marcin Wilk słodko pierdzą i przepraszają za czas oczekiwania.
ta firma schodzi na psy.zablkowali mi konto bez dania przyczyny na kolejne emaile juz nie odpisywali dałem sobie spokuj z taką żenadą.podobną oferte ma unibet i scandicbokmaher polecam sie tam przenieść a tego pseudo bukmahera olać może jak straća klijentów to sie opamietają

M 0

macio317

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam w poniedziałek założyłem sobie konto na Expekt.com mam pytanie w tytule przelewu napisałem tylko nr.Referencyjny bez usługi buchmacherskie!!!!. Czy piniądze dojdą normalnie PROSZĘ O ODP

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ile czasu idzie pierwsza wyplata na karte kredytowa?
pytam w rzeczywistosci, nie o cyferki wypisane w faq.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak długo zajmuje Expektowi wypłata na Mb???
Z góry dzięki

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Witam. Chcę przelać pieniądze do Expekta poprzez przelew bankowy internetowy. Wpisuje numer konta, tytuł, kwotę i nazwę odbiorcy, ale nie za bardzo wiem co wpisać pod &quot; ulica, miejscowość, kod pocztowy&quot; Proszę o pomoc. Jakie dokładnie dane mają się tam znaleźć

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nic tam nie wpisujesz, zostawiasz puste. Milion pięćset sto dziewięćset razy było o tym pisane na forum
Używać opcji szukaj na forum!

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Też mi się tak wydawało, ale nie mogę wykonać przelewu... Pisze wyraźnie, że muszę wpisać coś pod &quot;ulica&quot; Konto mam w Banku Zachodnim WBK