a odnosnie wyplat na mb dzis zlecilem pierwsza wyplate z mojego konta o 12 wiec kolo ktorej moge sie spodziewac kasy na kncie w mb dodam ze tylko adresy mb sie zgadzaja ale dane sa rozne ale Vader mowil ze bez przypału;pp
Jutro powinna być kasa. Jeśli do wypłaty wpisałeś taki mail jaki masz w expekcie to na 99,9999999% nie będzie przypału. Chyba że expert_ expekt przeczytał to i dał cynk kolegom...a odnosnie wyplat na mb dzis zlecilem pierwsza wyplate z mojego konta o 12 wiec kolo ktorej moge sie spodziewac kasy na kncie w mb dodam ze tylko adresy mb sie zgadzaja ale dane sa rozne ale Vader mowil ze bez przypału;pp
Chodzi Ci pewnie o ten post co napisałeśnaprawde nikt nie wie jak mi pomuc ?
Tylko nie wiem o co chodzi z tym zdjęciem... poza tym nie bardzo rozumiem Twój problem...witam wszytskich i mam pytanko :0
Jak przelac z moneybookers pieniądze na przelewy24 aby tam uzyskac dostep do rejestracji gdyz w moneybookers nie mam formularza do wpisania numeru rachynku taki jaki podaje przelewy24 tylko jest tak jak na zdjeciu http://img353.imageshack.us/img353/9076/tatuanaplecyrv0.jpg .Jak mam przelac im te pieniadze prubowalem wypelnic jak podaja czyli meilem i nic zero odpowiedzi ????
help
pzdr
W oknie wyplaty na konto bankowe w polu adres mam wpisac?? adres banku czy moj zamieszkania?
weekend byl, wiec czas wyplata moze sie przedluzyc. Expekt wyplacalny, nie ma o co sie martwic.
mówię o wpłacie