Wpłaty można dokonywać od 15 zł czyli jak najbardziej ???? wypłacać można od kwoty 30 złCzy mogę w expect wpłacić na depozyt paysafecard 20zł ?
i od jakiej sumy mogę wypłacać ewentualną wygraną po wpłaceniu paysafecard?
PRoszę o odpowiedź ????
Wpłaty można dokonywać od 15 zł czyli jak najbardziej ???? wypłacać można od kwoty 30 złCzy mogę w expect wpłacić na depozyt paysafecard 20zł ?
i od jakiej sumy mogę wypłacać ewentualną wygraną po wpłaceniu paysafecard?
PRoszę o odpowiedź ????
Witam.Wyslalem zdjecie do weryfikacji danych ale przy rejestracji podałem tylko miejscowosc ale bez ulicy i numeru domu. Czy w tej sytuacji status bedzie zrealizowany ??Reszta danych jest taka sama jak na dowodzie.Czy ktoś już był w takiej sytuacji ?? Proszę o pomoc
Witam dnia 13 wrzesnia wpłaciłem do nich 400 zł, z racji promocji cashback, zakład wygralem, wyszło prawie 1000 zł , kase wypłaciłem 18 wrzesnia.
Dzisiaj napisalem do kobiety na czacie ze minelo 11 dni roboczych, a ja nie mam pieniedzy, po dluzszej rozmowie okazało sie iz nr konta ktory rzekomo podalem nie jest moj, ze niby zle podalem nr konta, calkowicie inne liczby.
To nie jest mozliwe, mam jedno konto, moglem pomylic cyferki, jakos poprzestawiac, ale nie podac calkowicie inny numer konta.
Pani poprosila o skan wyciagu z konta z moimi danymi, oraz z widoczna wplata do nich i ze sie odezwa, oraz ze kase mozna odzyskac, bedzie to kosztowało 25 euro i trwało 3-6 tygodni.
Czy ktos mial podobna sytulacje???
Co mam zrobic???? Jak odzyskac uczciwie wygrana kase???
Tak, dostarczyć wymagane dokumenty i szybko dostaniesz kasę.Czy ma ktoś jakiś skuteczny i szybki sposób na rozwiązywanie tego typu problemów?
Podaj login na priv to sprawdzę jak sprawa wygląda.Panie Marcin-Odra okej a co z moim problemem??
Witam dnia 13 wrzesnia wpłaciłem do nich 400 zł, z racji promocji cashback, zakład wygralem, wyszło prawie 1000 zł , kase wypłaciłem 18 wrzesnia.
Dzisiaj napisalem do kobiety na czacie ze minelo 11 dni roboczych, a ja nie mam pieniedzy, po dluzszej rozmowie okazało sie iz nr konta ktory rzekomo podalem nie jest moj, ze niby zle podalem nr konta, calkowicie inne liczby.
To nie jest mozliwe, mam jedno konto, moglem pomylic cyferki, jakos poprzestawiac, ale nie podac calkowicie inny numer konta.
Pani poprosila o skan wyciagu z konta z moimi danymi, oraz z widoczna wplata do nich i ze sie odezwa, oraz ze kase mozna odzyskac, bedzie to kosztowało 25 euro i trwało 3-6 tygodni.
Czy ktos mial podobna sytulacje???
Co mam zrobic???? Jak odzyskac uczciwie wygrana kase???
Witam,
Mój problem wygląda następująco,
8 października założyłem konto na expekt.pl, tego samego dnia wysłałem pieniądze przekazem pocztowym za pośrednictwem strony przelewy24.pl, do dnia dzisiejszego kwota jeszcze nie wpłynęła na konto w expekt. Czy to jest normalne że tyle to trwa? Dziś mija 8 dzień od wpłaty na poczcie i nic.
Dodam że machnąłem się w nazwie odbiorcy, zamiast ul. Kanclerska wpisałem ul. Kancelarska, ale to chyba nie ma większego znaczenia gdyż priorytetem jest nr rachunku odbiorcy i w tytule przelewu podanie nr transakcji.