>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Expekt - Wpłaty i wypłaty

P 0

pawcioss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Witam. Mam taką sprawę. Otóż zaczynam właśnie zabawę z Expektem (i ogólnie zakładami online), lecz jestem także obecnie w trakcie zakładania nowego konta bankowego (w mbanku, co potrwa zapewne kilkanaście dni) i zastanawiam się teraz nad opcją depozytu pieniędzy na konto w Expekcie. No ale po pierwsze: czy jest w ogóle możliwość rozpoczęcia zabawy bez wcześniejszej weryfikacji danych (skany dowodu itd.), a weryfikacja potrzebna jest dopiero do wypłaty? W mailu powitalnym od Expekta zamieszczona jest taka informacja: &quot;Jak tylko środki będą dostępne na Twoim koncie - możesz zacząć zawierać zakłady bądź też grać w innych produktach.&quot;, co sugeruje, że nie trzeba weryfikować danych, no ale kto pyta, nie błądzi. A także drugie pytanie: czy mogę bez problemu wpłacić pieniądze przez Moneybookers z konta bankowego mojej siostry (bzw bk), a później (gdy już moje będzie aktywne) swobodnie wypłacać ponownie przez Moneybookers już na swoje?
W regulaminie Expekta znalazłem tylko taką informację:
&quot;Wypłata z konta klienta będzie dokonana na konto bankowe użytkownika, lub na kartę kredytową która była użyta dla depozytu (tylko karty VISA).&quot;
Jeśli odpowiedzi na powyższe pytanie okazałyby się pozytywne, to po prostu zrobiłbym tak:
- wpłacam pieniądze chociażby dziś, a korzystam z konta bankowego mojej siostry;
- pieniądze lądują na moim koncie w Expekt, a dzięki temu rozpoczynam zabawę;
- &quot;bawię się&quot;, a po tych kilkunastu dniach (gdy aktywują moje konto w banku) wysyłam im skany wszystkich dokumentów które są potrzebne;
- wypłacam pieniądze na swojego konto bankowe, oraz oczywiście gram dalej;
Pozdrawiam.

I 0

infirmus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Expekcie weryfikacja dowodu potrzebna jest dopiero przy wypłacie - trwa góra 48h od wysłania im skanu dowodu - grać możesz bez weryfikacji.
Co do MB - zmiana przypisanego do niego konta bankowego z Siostry na Twoje może się wiązać z ponowną weryfikacją na MB, czyli około miesięcznym czekaniem na list weryfikacyjny... Lepiej poczekaj na aktywowanie Twojego własnego konta w mbanku, co powinno potrwać max 7 dni... Do tego czasu potypuj &quot;na sucho&quot;, by sprawdzić skuteczność ????

P 0

pawcioss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
W Expekcie weryfikacja dowodu potrzebna jest dopiero przy wypłacie - trwa góra 48h od wysłania im skanu dowodu - grać możesz bez weryfikacji.
Co do MB - zmiana przypisanego do niego konta bankowego z Siostry na Twoje może się wiązać z ponowną weryfikacją na MB, czyli około miesięcznym czekaniem na list weryfikacyjny... Lepiej poczekaj na aktywowanie Twojego własnego konta w mbanku, co powinno potrwać max 7 dni... Do tego czasu potypuj &quot;na sucho&quot;, by sprawdzić skuteczność ????
Etap typowania &quot;na sucho&quot; już przerabiam, wczoraj &quot;wygrałem&quot; 457 zł ???? A jeśli wyślę im pieniądze za pomocą &quot;Przelewy24&quot; z konta siostry, a później będę chciał wypłacać przez Moneybookers (z kontem w mbanku), będą z tym jakieś problemy?
Edit: już wszystko wiem. Mail od Expekta: &quot;Uprzejmie informuje, ze wplaty moze dokonac Pan w dowolny sposob , poprzez dowolne konto bankowe czy inne. Natomiast wyplate moze Pan dokonac tylko i wylacznie na imienne swoje konto bankowe lub na imienne Moneybookers. &quot;

B 0

baat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dzis zalozylem konto na Expekt i mam pytanie co do wypłaty. trzeba wysłać skan dowodu osobistego i jeszcze kilka informacji. czy wszystkie te informacje są potrzebne czy tylko wystarczy dowod osobisty??
Prosze o szybkie odpisanie na moj post:-|
Pozdrawiam ;]

Proszę dodaj swoje dokumenty
Ze względu na wymogi regulaminowe i bezpieczeństwo Twojego konta gracza, prosimy o przedstawienie nam wymaganych poniżej informacji.
1, Identyfikacja danych personalnych – rządowy dokument ze zdjęciema, którym może być:
  • Paszport
  • Dowód osobisty
  • Prawo jazdy [Akceptowane są dokumenty zawierające zdjęcie oraz potwierdzenie nazwiska i wieku]

2. Potwierdzenie metody płatności – jedno z poniższych:
  • Kopia karty kredytowe/debetowej zarejestrowanej w expekt.com (przód)
  • Zrzut ekranu z konta bankowego, pokazujący depozyt do expekt.com [Dodatkowe dokumenty mogą być wymagane, jeśli wpłata nie jest dokonywana za pomocą karty]

3, Potwierdzenie adresu – jedno z poniższych:
  • Rachunek
  • Wyciąg bankowy [Potwierdzenie adresu nie powinno być starsze niż 3 miesiące i powinno zawierać nazwisko oraz zarejestrowany adresu]

właśnie do tych 3 podpunktów mam zapytania.
i mam tez jescze jedno pytanie czy z dwóch innych kont na Expekcie ( np z mojego konta i z konta mojego kolegi) mozna zrobić wypłatę na te same konto bankowe (czyli moje?)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
1. Używaj opcji edytuj i stosuj się do zasad.
2. Wszystko masz wyraźnie opisane. Musisz wysłac skan dowodu, zrzut z ekranu i rachunek. Pamiętam, że kiedyś akceptowali po wysłaniu dwóch pierwszy. Wcześniej z tego co wiem, wystarczał nawet dowód... Teraz jednak mogą zażądać więcej.
3. Pieniądze można wypłacić tylko na swoje konto.

R 0

radzius12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam pytanie zleciłem wypłatę na konto bankowe. W oczekujących wypłatach nic nie ma, a na konto pieniądze jeszcze nie doszły. Niestety nie zwróciłem uwagi na wypłaty oczekujące zaraz po jej zleceniu. Czy to jest normalne? Czy coś źle zrobiłem?.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Dostałeś maila z informacją o tym, że pieniądze zostały już wysłane? Jeżeli tak to czekaj, jeżeli nie to pisz do supportu. Ostatnio wypłacałem od nich kasę na konto w mbanku i zeszło im 3 dni robocze.

X 41

xradzix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cos dziwnie expekt robi wyplaty.Zawsze na drugi dzien mialem, a dzis cisza i nic nie doszlo;/

Ktos kto wyplacac w sobote dostal pieniadze wczoraj lub dzis?

O 16

odlin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też musiałem czekać 3 dni na ostatnią wypłatę, ale wykonywałem ich już z 20 i wszystkie były na drugi dzień. Miejmy nadzieje ze to chwilowa niedyspozycja ;]

B 0

boro87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam kłopot z wpłato na konto. 20.12.2010 wysłałem przelew bankowy i do dziś środki nie wpłynęły. Czy ktoś z was miał podobny problem?

M 0

mikelson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Też mnie to interesuje ???? Bo zakładam właśnie tam konto.
Czy exept jest wypłacalny ?

pietra 5

pietra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ja mam pytanie w pierwszym poście jest napisane że minimalna kwota wypłaty 10zł, do jakiego sposobu wypłaty odnosi się to minimum?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwszy post może być mocno nieaktualny. Obecnie informacje, które są na stronie wyglądają tak:

Karta kredytowa / debetowa - min. 25 zł
NETELLER - min. 40 zł
Moneybookers - min. 40 zł
PaySafeCard - min. 20 zł
Ukash - min. 25 zł
Przelewy24 - min. 5 zł
Przelew bankowy - min. 40 zł / 10 EURO

M 0

mathi00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
Witam, 3x próbowałem wypłacić pieniądze na konto w moneybookers i za każdym razem nie udawało się - niby był komunikat, że wypłata jest w realizacji, ale po 1-2 dniach środki wracały z powrotem na konto w expekt :/ Nie wiem dlaczego tak jest i nie mam pomysłu co zrobić ????
EDIT: Już wiem dlaczego tak jest, nie dokonałem obrotu właconymi pieniędzmi ehh ;P

bartekros 5

bartekros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zarejestrowałem się jakiś czas temu na expekcie. I pisze, że trzeba wrzucić skan dowodu aby zidentyfikować dane personalne plus aby potwierdzić adres rachunek lub wyciąg bankowy oraz zrzut ekranu z konta bankowego. Czy te dwie dodatkowe rzeczy są konieczne?

levain 0

levain

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B-B
raczej tak. jeśli posiadasz konto bankowe to zrobienie screena wyciągu i przelewu na expekta nie będzie dla Ciebie problemem ; )

bartekros 5

bartekros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, jeśli chcę wypłacić pieniądze to wybieram opcję PRZELEWY BANKOWE i w miejscu gdzie pisze ADRES to chodzi o adres banku?