>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Expekt - Wpłaty i wypłaty

M 0

magicfellow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie dotyczące wpłaty za pomocą poczty.

Pani w okienku powiedziała mi że taki adres nie wystarczy: EXPEKT.COM LTD. bo musi być przynajmniej miasto. :przeklina: Drugie pytanie to czy w polu tytułem numer referencyjny ten obok nicku musze wpisać w nawiasie i czy musze tam jeszcze napisać swoję imię i nazwisko?

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam mam pytanie za ile dni mi kasa wejdzie do depozytu jeśli wpłaciłem przez Moneybookers?

Powinna od razu.

Mam pytanie dotyczące wpłaty za pomocą poczty.

Pani w okienku powiedziała mi że taki adres nie wystarczy: Expekt.COM LTD. bo musi być przynajmniej miasto.
Do okienka tytulem dopisz jaki bank i gdzie (np. Bank BPH w Warszawie). Zobacz na stronie expektu jaki to bank i go dopisz.

Drugie pytanie to czy w polu tytułem numer referencyjny ten obok nicku musze wpisać w nawiasie i czy musze tam jeszcze napisać swoję imię i nazwisko?

Wystarczy sam numer bez zadnych nawiasow i podawania nazwiska.

M 0

magicfellow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisałem do Expekt i dostałem taką odpowiedź.

Witam,

Oto dane konta, na ktore nalezy wplacac depozyt w walucie PLN:

Odbiorca: Expekt.com Ltd

Adres (o ile wymagany jest przez Bank/Poczte w poleceniu wplaty):
114 The Strand
GZR02 Gzira, Malta

Bank: BPH Poland

Numer konta: 92106000760000321000091844

Tytulem: Tutaj prosze wpisac Panski numer gracza ID -unikalny przypisany do kazdego konta., oraz prosze
podac koniecznie sam tytul wplaty, jakim sa &quot;Uslugi bukmacherskie&quot;.

Minimalna kwota wplaty na nasze konto, wynosi 40 PLN

Przepraszam za czas oczekiwania

Pozdrawiam,
Piotr Chojnacki
Support
Expekt.com Ltd

To dla tych co będą mieli podobny problem ;-)

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy nie da sie przyspieszyć księgowania wpłaty poprzez wysłanie skanu dowodu wpłaty???

A 0

aa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chce wybrać troche pieniądzy z expekt a bede robić to pierwszy raz i nie wiem co nalezy wpisac w tej ulicy. Wiem, ze to bylo juz pisane, ale nikt nie udzielił na to dokładnej odpowiedzi. Czyli mam wpisac w ulice banku w moim mieście czy co :?:

zamora 0

zamora

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam zawsze wpisywałem ulice swojego zamieszkania i nie było problemów.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Jeśli dokonałem 1 wpłaty przelewem to ile potem musze wplacic przez MB, żeby była możliwość wypłacenia do moneybookers?

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
London
Jeśli dokonałem 1 wpłaty przelewem to ile potem musze wplacic przez MB, żeby była możliwość wypłacenia do Moneybookers?

Minimum jakie jest dopuszczone w transakcjach za pomocą moneybookers

A 0

arpo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wykonalem dzisiaj wplate za pomoca przelewu bankowe w punkcie przyjmowania oplat, mila Pani powiedziala mi ze najpozniej pieniadze beda w czwartek po poludniu, jesli zalozmy najgorszy scenariusz ze w czwartek pod wieczor dojda pieniadze kiedy moge oczekiwac pieniedzy na swoim koncie czy jakos zostane poinformowany o tym?

stykacz 0

stykacz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sanok | Kraków
Wykonalem dzisiaj wplate za pomoca przelewu bankowe w punkcie przyjmowania oplat, mila Pani powiedziala mi ze najpozniej pieniadze beda w czwartek po poludniu, jesli zalozmy najgorszy scenariusz ze w czwartek pod wieczor dojda pieniadze kiedy moge oczekiwac pieniedzy na swoim koncie czy jakos zostane poinformowany o tym?
Czwartek wieczór to nie jest najgorszy scenariusz ;) Oczekuj pieniędzy wtedy, kiedy powiedziała Ci miła pani i nie panikuj, jeśli będą spóźniać się jeden dzień. Dostaniesz maila na podany przy rejestracji adres, że depozyt został złożony.

redrum 0

redrum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Santiago Bernabeu
Czwartek wieczór to nie jest najgorszy scenariusz ;) Oczekuj pieniędzy wtedy, kiedy powiedziała Ci miła pani i nie panikuj, jeśli będą spóźniać się jeden dzień. Dostaniesz maila na podany przy rejestracji adres, że depozyt został złożony.

czesto tak bywa ale mi najczesciej dochodzi w 2 dni wiec jak bedziesz mial w srode to nic sie nie stanie ????

niedziela1989 0

niedziela1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Saczów ok. Bedzina
DZIEN DOBRY
ZAJREJESTROWALEM SIE W Expekt
DZISIAJ NA POCZCIE PRZELALEM PIENIADZE... NA IMIE I NAZWISKO WSZYSTKO PRAWIDŁOWO ALE MAM PYTANIE JEŹELI NP. NR. KTÓRY PRZYZNAJE Expekt.COM DO KONTA ZOSTAL ŹLE PRZEPISANY A PIENIAZKI POSZLY TO CO TERAZ??

tvn24 0

tvn24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Góral :)
pewnie się zorientują że jest złe id, wtedy albo przeleją na to nazwisko albo na id :mrgreen: ale pewnie poproszą o skan dowodu wpłaty i będzie trzeba wysłać :;/: mam nadzieje że nie pomyliłeś tego nr :jezora:

mardokk 0

mardokk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konin
A mam takie pytania wplacalem na moje konto gracza rowne 40zl za pomoca przelewu przez internet i moj bank pobiera 5ogr prowizji od takiego przelewu , tylko nie wiem czy pobieraja je od kwoty ktora mam na koncie czy od przelanych pieniedzy. Jezeli odciagna mi od tych 40zl ktore przelalem to nie jest juz minimalna stawka w Expekcie i co wtedy ta kasa mi sie jakos wroci czy co :?:

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
London
Bank pobiera opłatę za przelew, czyli nie odejmują od kwoty przelewy, tylko odtrącają od konta bankowego.

G 0

gromek2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sytuacja jest taka:
wplacilem pewna kwote z moneybookers i jesli chcialbym wyplacic pieniazki na konto bankowe (z ktorego juz kiedys dokonalem depozytu) to jest wymagany jakis obrot wplaconej kwoty z moneybookers czy moge ot tak sobie smialo przelewac na konto bankowe :?:

z gory dzieki za info :spokodfhgfh:

masa 0

masa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sytuacja jest taka:
wplacilem pewna kwote z Moneybookers i jesli chcialbym wyplacic pieniazki na konto bankowe (z ktorego juz kiedys dokonalem depozytu) to jest wymagany jakis obrot wplaconej kwoty z Moneybookers czy moge ot tak sobie smialo przelewac na konto bankowe :?:

z gory dzieki za info :spokodfhgfh:

Pisałem do nich bo mialem podobny problem i mi odpisali że trzeba obrócić minimum 50% każdej wpłaconej sumy przed dokonaniem jakiejkolwiek wyplaty.