D
152
damian0012
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Zlecilem wyplate X sumy, Pieniazki oczywiscie z konta znikneły. Ale nie otrzymałem żadnego e-maila od expekt. Na konto normalnie moge sie zalogowac i obstawiac( bo sobie troszeczke zostawilem. Czy expekt po prostu w weekendy nie pracuje nad wyplatami czy moze byc tak ze bez weryfikacji mi wyplaca te pieniadze? ????
Nikt mnie o nic nigdy nie prosił. Jak klikam na dokumenty to mam przesłać sam je...?? Czy czekać aż ktoś mnie poprosi o nie..>?
Nie rozumiem twojej paniki. Zleciłeś wypłatę wysłałes dokumenty zostały zaakceptowane więc czym się martwisz ?. Jest Niedziela a jak byś nie wiedział w niedziele banki nie pracują, wszystkie informacje podane na stronie odnosnie czasu realizacji wyplat odnoszą się do DNI ROBOCZYCH.Tak nie dostałem e-maila od Państwa przez ponad 24h, napisałem do supportu, pracownik wkleił mi parę zdań z regulaminu i wtedy poprosił mnie o podesłanie 2 fotek kolorowych dowodu. Otrzymałem e-maila z potwierdzeniem zaakcepowania dokumentów i nadal cisza.. ???? Czyli teraz to już mam czekać tylko na wypłatę... Czy zostanę poinformowany e-mail że wypłata została zlecona czy to wszystko działa na automacie i po prostu czekac na pieniadze na koncie..?
Czy cos jest nie tak z wyplata z tej firmy na konto bankowe? 4 czy tam 5 grudnia dostalem mailowe potwierdzenie wyplaty, no i czekam tydzien i przelewu brak. Na czacie mowia, ze regulamin daje im 10 dni od momentu zlecenia wyplaty, wiec niby czas jest jeszcze, ale zawsze wyplata u nich byla w ciagu 2 dni roboczych... Czy ktos dostal przelew ostatnio od tego buka albo od BC?
Jak maila z potwierdzeniem wyplaty dostawalem w godzinach 9-12 to kase mialem na drugi dzien na koncie praktycznie zawsze - mowa oczywiscie o dniach roboczych. Tutaj juz trwa to spoooro dluzej, no zobaczymy dzisiaj za 3 godziny, bo zawsze ostatnimi ksiegowaniami to bylo robione.
hej, znacie może odpowiedź dlaczego ostatnio wykonując wpłatę zamiast 'Expekt' jako odbiorca przelewu w zestawieniu przelewów na stronie banku widnieje jakieś szatańskie 'MGM Ltd' ?