Wypłaciłeś od bukmachera jednego dnia i tego samego dnia sprawdzasz czy nie ma na koncie bankowym?Trochę cierpliwości, bo na na pewno te pieniądze zostały wysłane skoro zniknęły z oczekujących.
Nie ma to ja usmiac sie o 3 w nocy. RUTRA chlopie ogarnij sie moj chrzesniak 4 letni jest bardziej ogarniety niz ty (prawdopodobnie IQ tez ma wyzsze). 10 osob ci pisze ze musisz obrocic depozyt przed wyplata, ty dalej tego zapewne nie kumasz. A teraz myslisz ze jak kliknales WYPŁATA, suma znika i co na koncie ja masz miec od razu? Moze mieli ci zostawic zebys sobie jeszcze "powygrywał". forum jest po to zeby pytac i uzyskiwac odpowiedzi ale bez przesady ... czytanie ze zrozumieniem sie klaniaPo raz pierwszy postanowiłem sobie wypłacić wygraną. Wcześniej podałem wszystkie potrzebne skany, zostało zatwierdzone. W miejscu oczekujące wypłaty była podana ta kwota, którą dziś (właściwie to już wczoraj) wypłaciłem. Wieczorem loguje się na expekta i ta oczekująca wypłata zniknęła. Czy to oznacza, że pieniądze wysłali? Sprawdzałem i na koncie bankowym tych pieniędzy nie ma (na 100% wszystko dobrze wypełniłem, łącznie z numerem konta). Czy to oznacza, że te pieniądze dostanę na konto tylko np. muszą zostać zaksięgowane itp. itd. czy może od tak o sobie cofnęli wypłatę nie podając powodu?
to w weekendy expekt nie wypłaca na mb?
Witam. moglby mi ktos wytlumaczyc sytacje ze skanami ? na poprzednim buku nie bylo to wymagane ...
W Expekt raczej bez weryfikacji się nie obędzie. Najlepiej załadować dokumenty przez ich stronę przed wypłatą i poczekać kilka godzin na weryfikację. Wymagają dokładnie takich dokumentów jak napisał Konrad140.Witam. moglby mi ktos wytlumaczyc sytacje ze skanami ? na poprzednim buku nie bylo to wymagane ...