>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Expekt vs. Bwin

urodzonyzwyciezca 0

urodzonyzwyciezca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam!

Nie wiem czy to dobry dział ale wydaje mi się że tak, gdyż liczę na opinie użytkowników Bwin.

Aktualnie gram u bukmachera zwanego Expekt ????

Jestem w miarę zadowolony.

Wcześniej grałem w naziemnych.

Prosze o wypowiedź czy warto się przenieść do Bwin. Jeśli tak to dlaczego? A jeśli nie to dlaczego?

Z góry dzięki za odpowiedź!
Pozdrawiam ????

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Pytanie jest nieprecyzyjne... Na czym Tobie zależy u buka? Bo takie pisanie bez znajomości Twoich priorytetów jest bez sensu.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
Jak jestes zadowolony to po co chcesz zmienic cos? i to jeszcze akurat na zle chcesz zmienic :]

urodzonyzwyciezca 0

urodzonyzwyciezca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
czy na gorsze to nie wiem, dlatego pytam :-D
a interesuje mnie bogatsza oferta, choć wiem, że kursy są tam niższe.
i ciekawy LIVE
pzdr.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Bogata oferta- nie ma lepszej (większej) oferty niż bwin. Mówię całościowo, nie patrząc na poszczególne dyscypliny.

Live- zdecydowanie szersza oferta niż expekt. Bwin równa się ofertą live bettingu z takimi bukami jak bet365.
Kurs- nie zawsze najgorsze na bwin. Choć grając piłkę nożną lepsze kursy na expekt.

urodzonyzwyciezca 0

urodzonyzwyciezca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Bogata oferta- nie ma lepszej (większej) oferty niż bwin. Mówię całościowo, nie patrząc na poszczególne dyscypliny.

Live- zdecydowanie szersza oferta niż expekt. Bwin równa się ofertą live bettingu z takimi bukami jak bet365.

Kurs- nie zawsze najgorsze na bwin. Choć grając piłkę nożną lepsze kursy na expekt.

Dzięki bardzo za odpowiedź. Rozjaśniłeś mi sytuację troszkę. Muszę pomyśleć czy warto się przenieść ????