>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Expekt - opinie

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Barti wez daj sobie bana, albo idz strajkowac ze stoczniowcami pod dom tuska, bo inteligencja i slowa te same. nie dali mi to juz zlodzieje..zalosne, tak sie sklada, ze tez mialem na age, z tym, ze akurat wiedzialem jak mi rozlicza bo to maja w regulaminie i tyle. A expect nie jest taki zly, uczciwi sa.

goly78 17

goly78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
A ja dzis otwieram poczte , patrze a tu bonus od Expecta 150 zł ???? ???? ???? . Miał ktoś podobny przypadek ?

O 0

ordi89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja również dostałem bonus ale w wysokości 50 zł ;D około godziny 11 00 nie wiem za co może ktoś wyjaśnić za co dostałem ??

B 0

barti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na pewno w regulaminie tych Waszych bonusów z expekta jest zawarte, że trzeba kwotę postawić za stawkę singla min. 3.00 i obrócić 5 razy, po czym przysłać przed ewentualną wypłatą skan aktu urodzenia wraz z odciskami palców poświadczonymi przez 3 notariuszy ???? Pozdrawiam

corradovr6 0

corradovr6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac kase?
Zobaczcie na swoją pocztę, Ja też dostałem, ale wcześniej otrzymałem maila że Expekt chce mnie przywitać na nowo, czyli, że jak wpłacę kase, to tak jak bym pierwszy depozyt składał i dostaję bonus 100 % aż do 150 zł, to tak jak byście byli tam pierwszy raz. Napewno w ostatnim czasie musieliście wpłacić kase... ordi89, Ty pewnie wpłaciłeś 100 zł :p

corradovr6 0

corradovr6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac kase?
aha, no i oczywiste żę trzeba wykonać obrót, ale nie tak jak barti pisze że po kursie 3 ???? wystarczy po kursie 1,50

M 0

macio44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Ja już ponad 20 minut próbuje postawić zakład. I albo mnie nie chce zalogować, a jak już za którymś razem się uda to przed zatwierdzeniem kuponu wywala mnie i muszę się znów logować. Szał

T 0

typerlbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
tragedia ! jestem z expektem od polowy sierpnia i uwazam ze to o miesiac za dlugo, co z tego ze obrot 600 rozwalilem w 17 dni jak jest tak denna oferta, że nie można za bardzo się wzbogadzić, poza tym jak chce stawiać live to co chwilke wylogowuje, szczegolnie wieczorami beznadziejnie, bo wczoraj bezskutecznie sie logowalem chyba z 12 razy... do tego zlapać jakiś kurs to naprawde wyczyn w takich dyscyplinach jak siatka czy kosz, co chwile zawieszaja, bez porownania do bwin nawet jesli chodzi o LIVE.. jeszcze raz- tragedia

T 0

typerlbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
nie marudze tylko wyrażam opinie o jednym z najgorszych buków w necie :/ jak można nie dać LIVE spotkania Holandia- Włochy a jak jakieś bambusy grają to nawet się da oglądać. Bezczelnie gnidy !

M 0

michjack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wkurza mnie w expekcie mała ilość opcji na inne mecze niż piłka nożna, a jeśli już są to często pojawiają się praktycznie przed meczem. Bardzo mało jest żużla, w tenisie też są braki poza naprawdę dobrym bonusem dla nowych, nie ma za wiele opcji do zaoferowania.

J 0

jukar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
dna
Mam pytanie, czy serwer na Expekcie tak często &quot;pada&quot;, bo od 2 dni mam u nich konto i jest tragicznie

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Support pisze że mają ataki DDOS i strona &lt;pada&gt; ⛔ Wcześniej już były takie sytuacje ale po paru dniach sobie radzili.

gutek84 0

gutek84

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A ja muszę pochwalić chłopaków z Expekta. Miałem ostatnio dłuższą przerwę w bukmacherce. Po kilku miesiącach braku aktywności u nich przysłali pocztą list z info, że dostaję od nich 200zł bonusa na zachętę.

M 0

mslad

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
DB
Support pisze że mają ataki DDOS i strona &lt;pada&gt; ⛔ Wcześniej już były takie sytuacje ale po paru dniach sobie radzili.

Dziś znowu jest padaka z serwerem od 2 godzin nie mogę się zalogować, też tak macie dziś, chyba czas pomyśleć na zmianą buka :-?