>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Expekt - opinie

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nikt tego nie wie. Całą noc serwis był czynny więc to świadczy o ich &quot;profesjonalizmie&quot;. Zamiast takie rzeczy robić w nocy to w piątek podajrze czy czwartek robili koło godziny 17-19 a dzisiaj od rana jak dużo meczy. Ale to dla nich też są straty więc kij im w oko.

wasek1 135

wasek1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wawa
Ściągnijcie aplikację na telefon i tam obstawiajcie. Normalnie działa

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jestem na expie rowno -975zł¤ nie gralem surebetow middle ani innego hałatajstwa tylko normalnie sobie gierzylem i mam limit stawki 200zl ???? ale jaja

S 0

strzygiel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co z ofertą Polskiego Hokeja na Expekcie? Ostatnio często zaczyna brakować - a właśnie dla Polskiego Hokeja założyłem tam konto.
To tylko chwilowe braki czy raczej na dłuższą metę zostanie ta oferta wycofana?

johny35 194

johny35

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
jestem na expie rowno -975zł¤ nie gralem surebetow middle ani innego hałatajstwa tylko normalnie sobie gierzylem i mam limit stawki 200zl ???? ale jaja

Ja grałem na expecie okazjonalnie, jak wystawili wyższy kurs niż reszta buków. Dzisiaj chciałem pograć na Piacenze i okazuje się że mam limit max 80 zł na zakład ... :-| Żenada ...

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Ja grałem na expecie okazjonalnie, jak wystawili wyższy kurs niż reszta buków. Dzisiaj chciałem pograć na Piacenze i okazuje się że mam limit max 80 zł na zakład ... :-| Żenada ...

Grałeś przeszacowane kursy prawdopodobnie, więc tak to się kończy ;)

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To możliwe żeby expekt dał mi limit 20pln po JEDNYM zakładzie za 250zł (wygranym)? jeśli tak to jest co najmniej śmieszne ????
edit: okej, napisałem do nich i rzeczywiście limit jest. no tego jeszcze nie grali. Mój osobisty pierwszy limit w buka ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
brooklynbounce +6 Punkty
E 59

exploser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ktoś podpowie gdzie można zobaczyć podsumowanie wygranych \ przegranych zakładów chodzi mi dokładnie o sumę np w miesiącu styczeń, kiedyś było ale od ostatniego update designu nei widzę ;)

tomashov 0

tomashov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
ogólnie expekt odkąd jest betcliciem straszliwie zdziadział, miałem tam konto wiele lat...a teraz nowe konto wytrzymuje czasem 1, 2 zakłady...nie polecem

P 15

protazy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slaskie
Expekt się miota &quot;wte i wewte&quot;,próbują nieudolnie coś naprawiać co tak dokumentnie spieprzyli w lipcu ubiegłego roku.Różne kurioza funkcjonowanie ich strony można by mnożyć ale to niczego chyba nie zmieni.W tym samym czasie Bet-at-home też zmieniał wygląd strony i zrobił to o niebo lepiej.Nie da się tam już grać...

kicur 2

kicur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska/Malmö
Expekt się miota &quot;wte i wewte&quot;,próbują nieudolnie coś naprawiać co tak dokumentnie spieprzyli w lipcu ubiegłego roku.Różne kurioza funkcjonowanie ich strony można by mnożyć ale to niczego chyba nie zmieni.W tym samym czasie Bet-at-home też zmieniał wygląd strony i zrobił to o niebo lepiej.Nie da się tam już grać...

Święte słowa w ostatnim czasie zapewne nie tylko ja ale i pewnie inni zostali wprowadzeni w błąd szczególnie kuleje w expekt, dział live istna tragedia parę lat tam obstawiałem spore pieniądze ale pałka się przegła. Szukam innego buka który prowadzi rzetelnie dział live a nie jak expekt wyniki i brami są wymyślone co wprowadza gracza w bardzo duży błąd.

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Bonus startowy fajna sprawa,kursy takie sobie na 3 z plusem,oferta uboga aha od dwóch dni modernizują strone...nie można stawiać z tego powodu.w porównaniu np z bet 365 wypadają bardzo słabo.

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Ten Expekt to jakaś porażka. Zagrałem 1 zakład przez komórkę bez ryzyka za 40zł w weekend i nadal nie otrzymałem zwrotu a w regulaminie jest:
9. Zwroty stawek w zakładach rozliczonych w poprzednim tygodniu będą wypłacane w każdy poniedziałek (np. w zakładach postawionych od poniedziałku 7 stycznia 2013, godz. 00:00 CET do niedzieli 13 stycznia 2013, godz. 23:59 CET zwroty będą wypłacane w poniedziałek 14 stycznia 2013.
Na chacie początkowo otrzymałem info, że dziś będzie zwrot a teraz odpisali że dziś raczej nie i że być może we wtorek. Więc jeśli ktoś chce się bawić w te ich niby zwroty to nie polecam. szkoda czasu i nerwów.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdecydowanie odradzam bo jest to typowy znany i amatorski buk. Grając jeden typ z ewentualną wygraną w wysokości klikutysięcy złotych to dla nich za dużo. Chat to jest już w ogóle porażka. Nie mogłem się zalogować na swoje konto, czekałem jakieś 40 minut na to aż odpowiedzieli co jest nie tak, problem w tym że sprawdzali nie moje konto... NIE POLECAM!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
magician +1 Punkty
J 18

joepike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wpłaciłem dzisiaj 200 EUR, postawiłem 1 zakład. po kilku minutach wpłaciłem kolejne 200 EUR, chcąc postawić inny zakład (ten sam rynek co za pierwszym razem, under/over w MLB) pojawił się limit 5 EUR :grin: przyznam że czegoś takiego jeszcze nie widziałem.
zastanawiam się teraz czy expekt wypłaci mi tą kasę czy będzie oczekiwał obrotu wpłatą. jeśli to drugie to będę miał niezłą wojenkę z tym &quot;bukmacherem&quot;*

*nazywając expekt bukmacherem mógłbym obrazić inne firmy- stąd cudzysłów

K 0

killer175

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Co ja patrze... A wie ktoś czy oni przypadkiem nie robili już jakichś limitów w ruletce, dla tych co za dużo wygrali? To są jakieś jaja...