>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Expekt - 70pln Reload Bonus

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
To będzie weekend pełen emocji - nie tylko mnóstwo sportowych atrakcji ale także specjalna oferta od Expekt.com!

Oto jak otrzymać dodatkowy bonus w naszej ofercie:

Dokonaj wpłaty depozytu w kwocie min. 70 PLN

Złóż dowolny zakład za stawkę między 70 a 140 PLN, po kursie min. 2.00.

Otrzymasz bonus w kwocie 70 PLN!

Wpłać i złóż zakład aby zakwalifikować się do bonusa 70 PLN!

UWAGA: Oferta ważna jest wyłącznie dla depozytów i zakładów złożonych w dniach 17/04 - 21/04 23:59 CET. Jeśli zlecona zostanie w tym czasie jakakolwiek wypłata z konta gracza, bonus nie zostanie przyznany.
BONUSY PRZYZNANE ZOSTANĄ PO 72 GODZINACH OD ZAKOŃCZENIA OSTATNIEGO SPOTKANIA.

cinek68 0

cinek68

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pamiętajcie o dość ważnym punkcie regulaminu
- Zakłady systemowe, zakłady wielokrotne oraz zakłady na handicap azjatycki nie wliczane są do promocji.

D 0

dziczyzna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatniego spotkania w dniu 21 kwietnia? Dobrze rozumiem? Czyli bonus dopisza około 24 kwietnia?

M 55

meggie1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czestochowa
Lipna ta promocja strasznie, skoro nie mozna nawet zrobic zakladu wielokrotnego. No ale nie narzekam najwyzej poprostu nie skorzystam, moze komus sie przyda ????

janek87 19

janek87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli single wchodza w gre, dobrze rozumiem??

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
obserwator-m +1 Punkty (dezięki za pomoc)
hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba obrot robic? I czy depozyty z mb i przelewy 24 tez mozna robic?

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Lipa promocja i tyle...

Już wam się całkiem we łbach poprzewracało .
:zoltakartka:
Buk daje wam 70 pln za darmo a wy biadolicie . Niektórzy pewnie chcieliby dostawać bonusy prosto na konto w MB , bez podejmowania jakichkolwiek działań oprócz podania adresu e-mail

fracek 11

fracek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już wam się całkiem we łbach poprzewracało .
:zoltakartka:
Buk daje wam 70 pln za darmo a wy biadolicie . Niektórzy pewnie chcieliby dostawać bonusy prosto na konto w MB , bez podejmowania jakichkolwiek działań oprócz podania adresu e-mail

Chodzi o to ze niemoze byc ako na kuponie...i napisałem jak wyglada ta promocja dla mnie. Mimo tego gram na expekcie;P Ty dla mnie :zoltakartka: a ja dla ciebie ???? i koniec tematu:p

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Chodzi o to ze niemoze byc ako na kuponie...i napisałem jak wyglada ta promocja dla mnie. Mimo tego gram na expekcie;P Ty dla mnie :zoltakartka: a ja dla ciebie ???? i koniec tematu:p

A po cóż ci akumlator dziewczynko ?
Jeśli chcesz grać AKO , zagraj za 70 pln singla , a wygraną postaw na dowolny akumlator . Na to samo wyjdzie .
:jezora:
Moim zdaniem zresztą granie akumlatorów jest dla frajerów , bo jedyny skutek jaki przynosi , to zwiększenie twojego ryzyka i prowizji bukmachera.

fracek 11

fracek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chcesz grać AKO , zagraj za 70 pln singla , a wygraną postaw na dowolny akumlator . Na to samo wyjdzie .
Moim zdaniem zresztą granie akumlatorów jest dla frajerów , bo jedyny skutek jaki przynosi , to zwiększenie twojego ryzyka i prowizji bukmachera.

Granie Ako jest dla frajerów!? Czyli dla 99% uzytkowników tego forum!!! Zeusie ????

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Jak dla mnie promocja spoko i tak muszę puścić kupon a że gram przeważnie single to tym bardziej ok.

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
hahaha graj sobie single a ja wole akumulator 2,8 ktory ladnie wszedl... czlowieku co ty wiesz o obstawianiu...

A 0

arszawin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z krainy hazardu
rozumiem ze wystarczy wplacic 70zl i zrobic zaklad za te 70zl po min kursie 2.0 zeby dostac bonus 70zl?
promocja obejmuje wplaty moneybookers?

batoniq 64

batoniq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cybeRPrzestrzen
rozumiem ze wystarczy wplacic 70zl i zrobic zaklad za te 70zl po min kursie 2.0 zeby dostac bonus 70zl?
promocja obejmuje wplaty moneybookers?
Tak właśnie, np wpłacasz 100 zł i za te 100 jak postawisz zakład pojedynczy z kursem min 2,00 to po jego zakończeniu dostajesz po 72 godzinach drugie 100 zł ????
Wszystkie sposoby dokonania depozytu wliczają się w promocje :-D
i dodatkowe info... nie trzeba od razu po wpłaceniu grac singla z kursem min 2,00 ???? można sobie obstawiać najpierw mecze jakie się chce (pojedyncze z mniejszymi kursami, kupony wielokrotne itp itd :-D), a jeden raz jeśli się obstawi do 21 kwietnia godz 23:59 za kwotę depozytu jaki się dokonało to później drugą taką kwotę w formie bonusu dopisują do konta ????

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BatoniQ moim zdaniem dostaje sie freebeta tylko 70 zl a chodzi o to ze max mozemy puscic mecza za 140zl aby dostac te 70zl... np 150zl i bonusa nie dostajemy
ja to tak rozumie , jesli zle mysle to niech mnie ktos poprawi ????

A 0

arszawin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z krainy hazardu
Tak właśnie, np wpłacasz 100 zł i za te 100 jak postawisz zakład pojedynczy z kursem min 2,00 to po jego zakończeniu dostajesz po 72 godzinach drugie 100 zł ????
Wszystkie sposoby dokonania depozytu wliczają się w promocje :-D
to fajnie ze promocja obejmuje wszystkie metody depozytu.
ale z tym bonusem 100zl to chyba cos pokreciles. Bonus to 70zl