marasking
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
każdy widzi to co chce widzieć.. u mnie zaś często gęsto sie zdarzało odwrotnie tzn. jak podnosiłem stawki to wygrywałem, dotyczy to ruletki: gram sobie systemikiem na niskiej staweczce np. 1e i powoli acz nieubłaganie wtapiam, wk..wiony takim obrotem zdarzeń podnoszę nagle stawkę na np. 5 czy 10 e - wóz albo przewóz - i szybko odrabiam straty, myślę że nie ma reguły
5-10 E to nie jest żadne podniesienie stawki ( po prostu nawet jak grasz z 0,5 euro do 5czy 10 euro to i tak nie jest to duzo dla kasyna) . Ja stawiałem po 200-400 euro i widziałem co się działo przy stole. Nie mówie, czasem zdarzały się wygrane ( zwłaszcza jak było sie nowym klientem), ale generalnie dobrze to nie wygląda. Tak naprawdę wszystko jest realne ale chodzi o częstotliwość występowania - ciąg kilkunastu "czarnych" w kasynie naziemnym byś zobaczył bo kilkudziesięciu-kilkuset godzinach gry,w kasynie on-line jak ma cie wyczyścić to dostaniesz taki ciag na dzien dobry !! Jak komuś to nie daje do myślenia to gratuluje