>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Eurovision Song Contest 2016

sampras 2

sampras

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurcze a top10 to jednak duże ryzyko chyba z tymi Węgrami?

Laski będą na niego głosować bo jak czytam to fejm ma w całej Europie.

D 0

damain555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najprzystojniejszy na tej Eurowizji w sumie to nie ma co sie dziwić.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Rosja 1.66
Australia 3.50
Ukraina 9.00

Kursy nieproozumienie.

Nie rozumiem tych spadkow na Australie i tak duzego wzrostu na Ukraine. Pamietam jak 5 lat temu na Azerbejdzan byl w dzien finalu podobny kurs co dzisiaj na Ukraine i wiadomo jak to sie skonczylo.

Grac Lazareva po tak marnym kursie to samobojstwo.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +26 Punkty (to już 5 lat? masakra)
dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szwecja TOP 5 @2
To ze ktos nie skacze jak malpa i nie tanczy w 64 miejscach sceny na raz to wcale nie znaczy, ze ma gorsza piosenka. Ta piosenka szwedzka jest naprawde znakomita. Od razu nasuwa sie takie skojarzenie z Justin Bieberem, ktory ostatnio wrocil na top (zwlaszcza z piosenka Love yourself). Uwazam, ze piosenka jest duzo lepsza niz ukrainska czy francuska, ale w tych dwoch przypadkach akurat swoja role odgrywaja tez czynniki polityczne. Poza tym wokalisci skandynawscy zawsze maja przewage nad innymi artystami (wylaczajac Brytyjczykow i Australijczykow), jezeli idzie o czystosc spiewania w jezyku angielskim.
Tekst jest na pewno madrzejszy niz jakies &quot;You&#39;re the only one&quot;. Australia ma bardzo dobra piosenke, ale czy Europejczycy docenia kraj z Antypodow bardziej niz kraje wlasnego kontytentu. Nie wiadomo. Gospodarze maja bardzo dobra i przyjemna piosenke i sadze, ze bez problemu zmieszcza sie w &quot;piatce&quot;.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mocce +4 Punkty (wlasnie sluchalem szwedów w radiu wlaczylem sobie open i leca z eurowizji, szwecja bedzie wysoko)
orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Dla mnie piosenka szwedzka to oczywisty plagiat , który od razu mi się kojarzy z inną piosenką i wystarczy posłuchać. Nie zasługuje na top 10. Nie wiem czy Ci Węgrzy mają szanse na top 15

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie piosenka szwedzka to oczywisty plagiat , który od razu mi się kojarzy z inną piosenką i wystarczy posłuchać.
A z ktora sie kojarzy, tak z ciekawosci spytam?

sampras 2

sampras

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne że nikt nie bierze pod uwage Francje.

maite-radar 2,1K

maite-radar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Niestety to samo mamy w przypadku Belgii, chociaż Laura jest bardzo uroczą dziewczyną
Widzę, że mamy naprawdę podobne odczucia co do tych piosenek ; )
Dobrze, że nie wybrano Margaret, bo byłoby to samo. Z tym początkiem to tak jak mówiono - Rihanna jak nic.

Usuńcie potem mój post, ale celowo nie gram Szwecji, także nie popieram kopiowania ;)
A z ktora sie kojarzy, tak z ciekawosci spytam?
https://www.youtube.com/watch?v=0tf6DnPj_BA
https://www.youtube.com/watch?v=Rip0bX2qrIs

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Faktycznie jest podobienstwo. Przyznaje.
Z drugiej strony, mysle ze moze to moze miec tylko znaczneie dla wybitnego obeznanego melomana, a dla przecietngeo sluchacza Eurowizji jendak nie bardzo. ALe dzieki.

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
A to , że Włosi - dostaną over 1.5 po 12 pkt?

Od Malty na bank dostana

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam daję na Hoviego, czyli Izrael w pierwszej 10 po 2,25 w Bet365. W innych bukach są nawet wyższe kursy. Izrael będzie w TOP 10, wspomnicie moje słowa ????

kopytko1337 1,2K

kopytko1337

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To jak wy tak na węgry dajecie bety bo facio przystojny to ja ulokowałem top 10 armenii po 1.30. Sexi babeczka super oceny od dziennikarzy, będzie grana jako ostatnia na eurowizji. Musi wejść ????