>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

EuroSuper Poker 10 euro bez depozytu

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ściagamy soft www.eurosuperpoker.com/PL rejestrujemy się i później wysyłamy maila z nickname pod ten adres [email protected] po kilku godzinach ksaka na koncie. Robiłem osobiście także wsyzstko chodzi. Można wypłacać wysztko ponad te 10 euro (dostępne moneybookers) na innych forach kasa dochodziła także wiarygodna firma.

Jeśli temat już był to przepraszam ale przy okazji odświeżam dla osób,które nie skorzystały.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ściagamy soft www.eurosuperpoker.com/PL rejestrujemy się i później wysyłamy maila z nickname pod ten adres [email protected] po kilku godzinach kaska na koncie. Robiłem osobiście także wsyzstko chodzi. Można wypłacać wszytko ponad te 10 euro (dostępne moneybookers) na innych forach kasa dochodziła także wiarygodna firma.Najważniejsze,że bez depozytu :spokodfhgfh:

Jeśli temat już był to przepraszam ale przy okazji odświeżam dla osób,które nie skorzystały.
:spokodfhgfh:

frans 0

frans

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ściagamy soft www.eurosuperpoker.com/PL rejestrujemy się i później wysyłamy maila z nickname pod ten adres [email protected] po kilku godzinach ksaka na koncie. Robiłem osobiście także wsyzstko chodzi. Można wypłacać wysztko ponad te 10 euro (dostępne moneybookers) na innych forach kasa dochodziła także wiarygodna firma.

????Zgadza się temat już był!

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aktualne. Napisałem,że jeśli był to przepraszam a dla tych co nie skorzystali to korzystać dopóki mod nie usunie.

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aktualne ale z linka innego forum podobno jak ktos z naszych ostatnio dostal to niech napisze

t0l 0

t0l

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rejestrowałem 2 dni temu i nic do tej pory nie dostałem...

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakieś 2 tyg temu korzystałem z tego. I kase dostałem dopiero jakiś tydzień po wysłaniu e-maila do gościa. Więc może dostaniecie jeszcze kaskę. ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wysłałem 2 maile i po drugim po kilku godzinach dostałem kasę. Od poniedziałku do piątku chyba dodają.

peter06 0

peter06

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co dziwne też dopiero dzisiaj dostałem kasę, po jakichś 2-3-ch tygodniach.

S 117

stanleey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Juz stracilem nadzieje ale dzisiaj po kilku dniach 10e na koncie

B 0

bielmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też otrzymałem 10e. Z tego ugrałem do 30E i zlecilem wyplate . Zobaczymy czy przeleją.