Pozytywny jest fakt,że nasz zespół gra coraz lepiej. Z Gruzją graliśmy może z 5 minut dobrze. Z Czechami graliśmy jakieś 15 minut dobrze. Z Chorwacją graliśmy jakieś 25 minut dobrze. Czyli z Hiszpanią wyjdzie około 35minut dobrej gry co powinno wystarczyć żeby pokryć handi.
Dla mnie nie ma żadnych pozytywów...Kolejne przegrane mistrzostwa. I to jest fakt niepodważalny. W sporcie nie rozliczamy nikogo za 15 minut dobrej gry. Rozumiem o co Ci chodzi, że były momenty dobrej gry, ale były też momenty totalnej katastrofy - cały mecz z Gruzją, 1 kwarta w Chorwacją czy końcówka z Czechami. Fakt jest taki, że są to kolejne przegrane mistrzostwa, a skład nie jest z
PLK...
Wczoraj o dziwo udało się w miarę dobrze przytypować, więc próbujemy i dziś. Sporo ciekawych spotkań dziś nas czeka.
????
Grecja -
Włochy (HC
-3,5/0) -->
1 - 1,47 bet365
Mecz o 1wsze miejsce w grupie D. Grecy dziś wygrywają i zostaje im "tylko" spotkanie z Finlandią. Miejsca w grupie mają duże znaczenie, bo 1 miejsce będzie grało z teoretycznie słabszą drużyna z innej grupy. Włosi bardzo pozytywnie zaskoczyli, choć z 2 strony widząc co grają Turcy i Rosjanie, a w zasadzie co nie grają to aż tak bardzo bym tych zwycięstw nie przeceniał. Dziś prawdziwy test dla Włochów i wg mnie skończy się zwycięstwem Greków i ich 1 pozycją w grupie.
????
Wielka Brytania -
Niemcy (HC 0/
-3,5) -->
2 - 1,47 bet365
Mecz o zachowanie szans na awans. Kto przegrywa praktycznie traci szanse na awans.
Niemcy wszystkie 3 spotkania na pograniczu. Co fartownie wygrali z
Francja, to pechowo przegrali z
Belgia po dogrywce i z Ukrainą w końcówce.
Wielka Brytania od początku wskazywana jako najgorszy team na tych mistrzostwach, a jednak sobie jakoś radzi stąd takie a nie inne linie i kursy.
Niemcy mimo osłabień wg mnie jednak powinni ich pyknąć i dalej walczyć o awans tym bardziej, że ostatni mecz grają z fatalnie grającym już o nic Izraelem.
????
Hiszpania -
Polska (HC 0/
+22,5) -->
2 - 1,41 bet365
???? M.Lampe -->
over 11 pkt - 1,85
unibet
Bez przekonania podaję ten typ. Niby
Hiszpania może olać ten mecz i wygrać sobie w okolicy 10 pkt, ale prawda jest taka, że może się tylko lekko spiąć i już wygrać dużo więcej. No, ale mam nadzieję, że grając już bez presji (presja - ulubione słowo w kontekście gry Polski) przegrają poniżej 20 pkt (nadzieja, że przegrają poniżej 20 pkt...:;/: ). No i over punktowy na Lampiona. Licze na dodatkową motywację związaną z występami w przyszłym sezonie w Barcelonie. Poza tym może wreszcie będzie lepsza skuteczność, bo na razie słabo.
????
Słowenia - Chorwacja (HC
-1,5/0) -->
1 - 1,44 bet365
Krótko. Argumenty takie jak wczoraj, czyli dalej gra na gospodarzy - pełna hala fanatycznych kibiców robiących kocioł. Słowenia wygrywając z Hiszpanią rozdaje teraz karty w walce o 1 miejsce. No i dziś wygrywając ten mecz zostaje im ostatni z Polakami i w zasadzie kończą bez porażki. Dla Chorwatów i tak decydującym spotkaniem będzie ostatnie z Czechami. Słowenia nie powinna sobie skomplikować sytuacji przegrywając z Chorwatami.
To by były takie 4 propozycje ode mnie. Bardzo ciekawie jest w grupie B. Teoretycznie powinni wygrać i Litwini i Serbowie po wpadce z Macedonią.