Kaman nie pogra tak łatwo w pomalowanym
Pau Gasol może odczuwać ból po skręceniu kostki więc wcale nie powiedziane że Kaman sobie nie pogra.
Kaman nie pogra tak łatwo w pomalowanym
samin kompletnie nie rozumiem co chciałeś przez to powiedzieć?ednak nie będzie to spacerek bo granie 6 zawodników na pewno wyjdzie. Może nie jutro ale trzeba bacznie ich obserwować i zagrać przeciwko gdy tylko nadarzy się okazja
nie zgadzam sie wogóle z tym co piszesz o Litwie.Mają doświadczony i dobry zespół,może kilku graczy pomału myśli o emeryturze a to nadal bardzo mocny zespół z którym trzeba sie liczyć.Powołujesz sie głównie na mecz z hiszpania ale masz chyba klapki na oczach bo nie widziałeś jak fenomenalną skutecznośćPolecam bardzo granie dziś na Serbów. Dla mnie ten kurs jest zupełnie nie zrozumiały, bo moim zdaniem faworytem może nie zdecydowanym, ale dość pewnym są właśnie Serbowie. Obok Francji i Hiszpani to według mnie główni kandydaci do złota. Może nie mają aż takich gwiazd z NBA jak te dwie drużyny, jednak zdecydowanie przewyższają ich współpracą zespołową, obroną również i ja się wcale nie zdziwie jak wygrają te mistrzostwa. Oglądając kilka ich meczy towarzyskich i kilka na tych ME cały czas odnosiłem wrażenie, że grają oni sobie tak spokojnie, żeby się nie zmęczyć, mimo młodego wieku grali poprostu jak niezwykle doświadczona drużyna. Przez 3 kwarty dość spokojnie, (w przeciwieństwie do np Hiszpani która potrafi już prowadzić wtedy 20pkt), a jeśli ewentualnie wynik po trzech kwartach jest nie za dobry, wtedy jakby dopiero uruchamiali wyższy bieg i bez problemów ogrywali przeciwnika w końcówce. Z francją przegrali jednym pkt, ale tak naprawdę taki wynik mówi nam jedynie to, że są to dwie równe drużyny. A Litwa moim zdaniem jest bardzo słaba na tym turnieju. Doświadczeni i świetni gracze pod koszem zapewniają oczywiście wysokie wygrane z Polską czy tez Portugalią, ale z całym szacunkiem to co zrobiła z nimi Hiszpania pokazało tylko, że najlepsze lata mają już dawno za sobą i w starciu z tymi najlepszymi, kompletnymi zespołami są bez szans. Gdyby drużyna faktycznie była dobra, to przed własną publicznością nie pozwoliłaby sobie na taką pierwszą połowę jak z Hiszpanią. Dziś może powalczą, może dobrze zaczną, bo i Serbowie jak mówie często słabo zaczynają i grają tak jakby na pół gwizdka, jednak kiedy będzie trzeba jestem pewien że przycisną i bez problemu uciszą publiczność.
Pau Gasol może odczuwać ból po skręceniu kostki więc wcale nie powiedziane że Kaman sobie nie pogra.
A ja mam takie pytanko, bo mnie zaciekawiło, a pewnie ludzie tu piszący mają na ten temat pojęcie.Czy gracze z naszej ligi grają w jakiś reprezentacjach na Eurobaskecie, oczywiście prócz naszej?
Niech ktoś się wypowie kto może lepiej się zna : dla mnie co druga zasłona postawiona na górze przez Valanciunas jest ruchoma przez co daje im możliwość rzutową. W wielu meczach to się non stop gwiżdże ale nie gospodarzom. Czy się mylę ?.....