Parkerowi dokuczał ból nogi w meczu z włochami dlatego zagrał tylko 24 min. Dziś również trener może go lekko oszczędzać aby nie narazić swojego najlepszego gracza na kontuzję. Moim zdaniem warto zastanowić się nad underem punktowym Parkera.
Chyba się zgodzę - też go oglądałem i nie potrafię sobie przypomnieć lepszego!Żyje 21 lat, ale piękniejszego meczu w eurobaskecie jeszcze nie widziałem jak ten dzisiejszy pomiędzy Francją a Serbią, co za walka, poświęcenie, takie rzeczy aż chce się oglądać
Brawo Żabojady! ;D
Właśnie jak ktoś oglądał ten mecz to może mi ktoś powiedzieć co się stało, że Espańa tylko 2 punkty? Przecież to jest nie wyobrażalne, taka dobra obrona Turków czy nieskuteczność Espańców?Co to za historia, że Hiszpania nie dość, że przegrywa z Turcją, to jeszcze w 4-tej kwarcie rzuca 2 (dwa) punkty :O ??
Właśnie jak ktoś oglądał ten mecz to może mi ktoś powiedzieć co się stało, że Espańa tylko 2 punkty? Przecież to jest nie wyobrażalne, taka dobra obrona Turków czy nieskuteczność Espańców?
Fajnie powiedziane
jednakże każdy z tych meczy ma mniej lub bardziej wyraźnego kandydata do zwycięstwa.