Nie chcesz pewnie bym to skomentował.a co robi w kadrze jakis Majewski?
Siedzisz trochę w swiecie PLK czy tylko Prokom i Anwil?
Nie chcesz pewnie bym to skomentował.a co robi w kadrze jakis Majewski?
Jak dla mnie to jest czysta 2ka. Mysle, ze nikt poza Polska nie jest w stanie tak spaprac sobie eliminacji. Co prawda Belgia tez sie meczyla, ale w koncu wygrala no i nie widze innej opcji z Gruzja. Jedyne co moze byc troche uciazliwe to ta pozna godzina rozgrywania meczu. Jednak jak sie gra ok. 23-24 to mozna byc troche sennym ????z innej beczki..
Portugalia - Gruzja , warto stawiac na Gruzje ?? poradza sobie z teoretycznie slaba ekipa Portugalii ?? prosze o podpowiedz ????
Ja to rozumiem tylko i wylacznie tak, ze promuje Majewskiego a olewa Hrycaniuka. Wiec ja sie z takim czyms nie zgadzam. Bo mozesz napisac, ze promuje Gortata a olewa Hrycaniuka. Promuje Lampego, a olewa Dylewicza i tyle. Ciezko wykorzystac dobrze Dylewicza skoro bardzo dobrze gra Lampe. Jest liderem druzyny. No to wybacz, ale w takiej sytuacji Dylewicz jest jedynie jego zmiennikiem i albo wytrzymuje to psychicznie i w ciagu 5 minut gry pokazuje swoje dobre strony albo nie. Dylewicz nie daje rady w roli zmiennika Lampego. Swoja droga moglby dac szanse Bialkowi bo mial bardzo fajny sezon w PLK. No i do tej pory nie odpisales na konkretny argument - kogo chcesz dac na 3ke zamiast Majewskiego ? Slucham ? Bo to, ze nie widzisz dla niego miejsca to juz wiemy, ale kto za niego ?? Musisz zrozumiec, ze Majewski jest opcja rezerwowa w tej kadrze...i prawdopodobnie gdyby nie kontuzje Kikowskiego, Ignerskiego, Waczynskiego i Chylinskiego to by go nie bylo. ALE NIE BYLO INNYCH OPCJI ZBYTNIO.Jasne, ze mozna olac Hrycaniuka, Dyla a promowac Majewskopodobnych ale to sie konczy wlasnie tak jak z Portugalia.
szawarski
sroka
kitzinger
arabas
woloszyn
roszyk
(wichniarz
diduszko
witos)
i mozna dyskutowac, Roszyk dobry obronca, Arabas pozyteczny w ataku, Szawarski chyba ma dosc kadry chociaz nie wiem jak to u niego wyglada. Raczej bym nie powolala Diduszki, Witosa, Wichniarza ale nad reszta mozna sie zastanowicz. Sroka doswiadczony, Woloszyn mlody zdolny jest przynjamniej 6 opcji nie gorszych niz Majewski a ze 3-4 lepsze niz Majewski. To jest decyzja trenera, podjal taka i obserwatorzy maja prawo oceniac. Praktycznie kazdy wymieniony wyzej posiada wieksze atuty ale samo naziwsko jest gra, to wszystko trzeba dostosowac do taktyki, stylu itd.