>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Euro-doliczony czas gry

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak nie trudno zauważyć to prawie w każdym meczu sędziowie doliczają do 1. połowy 1 min. a do drugiej 3 min. Wydaje mi się ze można na tym zarobić. Taka symulacja przyjmując stawkę 1 j. :

1)Szwajcaria-Turcja
-doliczony czas w 1. poł. - 1 min.
kurs:1,45 (BAH)
-doliczony czas w 2. poł - 3 min.
kurs: 1.7 (expekt)

2)Chorwajca-Niemcy
kurs: 1.75 (expekt)
kurs: 1.8 (expekt)

3)Austria-Polska

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To są tylko trzy mecze bo chcę sprawdzić czy jak bym tak obstawiał przez całe Euro to czy bym wyszedł na plus, bo jak na razie z obserwacji moich wynika ze można było zarobic, mówię można było ponieważ widzę ze na te zakłady kursy już niezle poleciały w dół (1,45) więc chyba już nie warte ryzyka.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak nie trudno zauważyć to prawie w każdym meczu sędziowie doliczają do 1. połowy 1 min. a do drugiej 3 min. Wydaje mi się ze można na tym zarobić. Taka symulacja przyjmując stawkę 1 j. :

1)Szwajcaria-Turcja
-doliczony czas w 1. poł. - 1 min.✅
kurs:1,45 (BAH)
-doliczony czas w 2. poł - 3 min.⛔
kurs: 1.7 (expekt)

2)Chorwajca-Niemcy
-doliczony czas w 2. poł - 3 min.✅

3)Austria-Polska
-doliczony czas w 2. poł - 3 min.✅
Z tych trzech spotkań weszło 5/6 typów, czyli można zarobić, choć teraz mniej bo kursy na te zakłady pospadały i są w okolicach 1,45

R 0

rzeznikkkkk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
mi sie wydaje że to dobre ale najbardziej pewne jest 3 minuty w 2 polowie...
A jak myslicie... czy w fazie pucharowej tez beda doliczali po 3 minuty ? czy np przy remisie odpuszcza i poczekaja na dogrywke ? bomogla byc taka sytuacja ze te 3 minuty doliczone przez sedziow to byly w jakis sposob narzucone przez UEFE ale byc moze tylko do fazy grupowej.... bo przeciez nie moze byc przypadku ze wszyscy doliczali akurat i tylko po 3...

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
mi sie wydaje że to dobre ale najbardziej pewne jest 3 minuty w 2 polowie...
A jak myslicie... czy w fazie pucharowej tez beda doliczali po 3 minuty ? czy np przy remisie odpuszcza i poczekaja na dogrywke ? bomogla byc taka sytuacja ze te 3 minuty doliczone przez sedziow to byly w jakis sposob narzucone przez UEFE ale byc moze tylko do fazy grupowej.... bo przeciez nie moze byc przypadku ze wszyscy doliczali akurat i tylko po 3...
to było dobre do grania na początku turnieju kiedy kursy oscylowały ~1,8 a teraz to ~1,5 i należy mieć na uwadze, że teraz każdy będzie chciał za wszelką cenę bronić korzystnego dla siebie wyniku w końcówkach, moga symulować i wtedy będzie więcej doliczane więc wg mnie juz teraz się nie opłaca grać.

punkix91 0

punkix91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Ale w I polowie doliczyl 1minute.
U jakich bukmacherow mozna stawiac na doliczony czas gry?