>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Elitserien i Allsvenskan 2015

Status
Zamknięty.
robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
F. Lindgren - Lindbaeck - 2 ✅
@1,72
Betsson
Dzisiaj spróbuję zaufać Lindbaeckowi, choć trzeba przyznać jest to nieobliczalny zawodnik. Jednak jak do tej pory punktuje w Elitserien solidnie (same dwucyfrówki). Radzi sobie dużo lepiej niż Fredka, który jeździ bez błysku. Dziś to Antonio poprowadzi parę. Rok temu na torze w Vetlandzie Lindbaeck pojechał przyzwoicie. Oby tylko nie było defektów i wykluczeń.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
omen75 +3 Punkty
J 7

jungingen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
K. Larsen - P. Kildemand - 2 ✅
@1.35

Równo jeżdżący Kildemand bez problemu powinien zdobyć dwucyfrówkę i przy okazji być lepszym niż Larsen. Dodatkowo będzie jechał jeden bieg więcej dzięki z/z za Musielaka.

Martin Vaculik over 12.5 ✅

@1.70

Vacul od początku sezonu jest w gazie. Myśle że zakręci się koło 15. Tak jak w poprzednim przypadku będzie miał dodatkowy wyścig z/z za Walaska. Powinno gładko wejść

Betsafe

santoro86 +7 Punkty (+++)
T 140

tajski26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
K. Larsen - P. Kildemand - 2
@1.35

Równo jeżdżący Kildemand bez problemu powinien zdobyć dwucyfrówkę i przy okazji być lepszym niż Larsen. Dodatkowo będzie jechał jeden bieg więcej dzięki z/z za Musielaka.

Martin Vaculik over 12.5

@1.70

Vacul od początku sezonu jest w gazie. Myśle że zakręci się koło 15. Tak jak w poprzednim przypadku będzie miał dodatkowy wyścig z/z za Walaska. Powinno gładko wejść

Betsafe

A w Szwecji nie jest czasami tak że zawodnika za którego jest stosowana Z/Z nie może zastępować zawodnik z wyższą średnią biegową?

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Elit - Indianerna
Typ: Indianerna +16 @1,9
Milenium (Fortuna @1,8)
Fortuna i Milenium zdecydowanie przesadzili z linią (Chociażby STS -12.5). Oczywiście Elit jest zdecydowanym faworytem, ale liga szwedzka ma to do siebie, że zwykle różnice punktowe nie są zbyt duże. Indianerna musi wykręcić 52:38. Wiadomo, Elit to skład naszpikowany gwiazdami, ale wiemy też, że gwiazdy pokroju Hampela czy Woffindena nie zawsze traktują Elitserien priorytetowo. Z drugiej strony też przecież nie ułomki: bardzo dobrze dysponowany Protas, wracający na właściwe tory PUK, nieobliczalny Tonio i zawsze solidny Lindgren. Do tego dochodzi ZZ za Schleina, czyli Protas i PUK/Tonio pojadą w sześciu biegach. Jak dla mnie spokojnie do pokrycia linia.

S 3

szymon2002

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rydzykowo
Elit - Indianerna
Milenium (Fortuna @1,8)
Fortuna i Milenium zdecydowanie przesadzili z linią. Oczywiście Elit jest zdecydowanym faworytem, ale liga szwedzka ma to do siebie, że zwykle różnice punktowe nie są zbyt duże. Spójrzmy zresztą na linię wystawioną przez innych: STS -12.5, Bet365 -8. Indianerna musi wykręcić 52:38. Wiadomo, Elit to skład naszpikowany gwiazdami, ale wiemy też, że gwiazdy pokroju Hampela czy Woffindena nie zawsze traktują Elitserien priorytetowo. Z drugiej strony też przecież nie ułomki: bardzo dobrze dysponowany Protas, wracający na właściwe tory PUK, nieobliczalny Tonio i zawsze solidny Lindgren. Do tego dochodzi ZZ za Schleina, czyli Protas i PUK/Tonio pojadą w sześciu biegach. Jak dla mnie spokojnie do pokrycia linia.
Gdzie na bet365 masz +8 dla Indianerny? (+16)

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Elit - Indianerna
Milenium (Fortuna @1,8)

Fortuna i Milenium zdecydowanie przesadzili z linią. Oczywiście Elit jest zdecydowanym faworytem, ale liga szwedzka ma to do siebie, że zwykle różnice punktowe nie są zbyt duże. Spójrzmy zresztą na linię wystawioną przez innych: STS -12.5, Bet365 -8. Indianerna musi wykręcić 52:38. Wiadomo, Elit to skład naszpikowany gwiazdami, ale wiemy też, że gwiazdy pokroju Hampela czy Woffindena nie zawsze traktują Elitserien priorytetowo. Z drugiej strony też przecież nie ułomki: bardzo dobrze dysponowany Protas, wracający na właściwe tory PUK, nieobliczalny Tonio i zawsze solidny Lindgren. Do tego dochodzi ZZ za Schleina, czyli Protas i PUK/Tonio pojadą w sześciu biegach. Jak dla mnie spokojnie do pokrycia linia.

Protasiewicz nie wystąpi w tym spotkaniu.

rodzyn7 +1 Punkty
rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie na bet365 masz +8 dla Indianerny? (+16)
Oczywiście spojrzałem na handicap do ósmego biegu, mój błąd, przepraszam.
Protasiewicz nie wystąpi w tym spotkaniu.
Hm, możesz podać źródło informacji? Bo w takim wypadku ta linia nie wygląda już tak ciekawie.
EDIT: Już znalazłem, wielkie dzięki za info, trzeba będzie jeszcze raz przysiąść do analizy. ????

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
ktoś wie jakie są składy na mecz Piraterna-Rospiggarna ? Bo Walasek na pewno nie jedzie i też nie wiem co z AJ
Mikkel Michelsen - Kacper Gomólski 2.05 Bet365 //6-2 ✅
Ostatnie występy rudego nie napawają optymizmem, fatalny występ w Lesznie ,a wcześniej zaledwie 3 punkty w lidze szwedzkiej w meczu na własnym torze. Michelsen natomiast notuje zwyżkę formy czego wyrazem był świetny występ na torze w Bydgoszczy gdzie zdobył 10+1 pkt. W dodatku w jedynym meczu na własnym torze w lidze szwedzkiej zdobył 9 pkt (0,3,1,3,2)
Grigorij Laguta - Poniżej 11 pkt 2.50 Bet365 //12 pkt , ehh końcówka zniszczyła wszystko ;( ⛔
Gdyby to był któryś ze wcześniejszych sezonów brałbym powyżej 11 pkt w ciemno lecz w tym Griszka w ogóle nie przekonuje. Zwłaszcza w lidze szwedzkiej gdzie punktował:
wyjazd vs Vetlanda 3 (d,0,2,1)
u siebie vs Indianerna 6 (1,3,2,d)
mimo iż rywal słaby liczę że nie przekroczy tej granicy

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
K. Larsen - P. Kildemand - 2
@1.35
zajebiste info ????
za takie bzdury powinno być co najmniej ostrzeżenie...
drugie info o Vaculiku też zapewne trefne, ale autor ma szczęście że przerwali mecz i nie da rady tego zweryfikować
e: drugie info(?) dobre...

J 7

jungingen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zajebiste info ????
za takie bzdury powinno być co najmniej ostrzeżenie...

drugie info o Vaculiku też zapewne trefne, ale autor ma szczęście że przerwali mecz i nie da rady tego zweryfikować

e: drugie info(?) dobre...

Mój błąd. Mea culpa.
Co nie zmienia faktu że 2x✅ ;)

pablo32 33

pablo32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
GW 66400
N. Pedersen - G. Laguta 1 1,60 Ónibet
Co tu dużo pisać. Nicki w mistrzowskiej formie. Póki co średnia biegowa w Eliteserien u siebie 3,000. Lider Dackarny. Laguta przeplata dobre występy ze słabymi. Póki co w tym sezonie w Szwecji nie zachwyca. Dla mnie to bardzo dobra lokata.
AJ - Hampel 2 1,55 Ónibet
Forma Szweda a forma Polaka to jak ogień i woda. Każdy widzi co ostatnio jedzie AJ. Po drugie pewnie nie pojedzie Walasek, z którego będzie ZZ, ale z tego co przeanalizowałem to Andreas nie może jechać za Grega tzn. nie jechał za niego w poprzednim spotkaniu, więc zakładam, że w tym także nie będzie mógł. Jeśli się mylę, to mnie poprawcie, ale nawet mimo to dla mnie bardzo dobry typ.

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
N. Pedersen - G. Laguta 1 1,60 Ónibet
Co tu dużo pisać. Nicki w mistrzowskiej formie. Póki co średnia biegowa w Eliteserien u siebie 3,000. Lider Dackarny. Laguta przeplata dobre występy ze słabymi. Póki co w tym sezonie w Szwecji nie zachwyca. Dla mnie to bardzo dobra lokata.

AJ - Hampel 2 1,55 Ónibet
Forma Szweda a forma Polaka to jak ogień i woda. Każdy widzi co ostatnio jedzie AJ. Po drugie pewnie nie pojedzie Walasek, z którego będzie ZZ, ale z tego co przeanalizowałem to Andreas nie może jechać za Grega tzn. nie jechał za niego w poprzednim spotkaniu, więc zakładam, że w tym także nie będzie mógł. Jeśli się mylę, to mnie poprawcie, ale nawet mimo to dla mnie bardzo dobry typ.

Walasek ma wystąpić w czwartkowym meczu w Grudziądzu, więc jest również szansa że pojedzie i dzisiaj w Szwecji.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Dackarna + Vetlanda @1.85 bet365
Dackarna -10 + Vetlanda -2 @3.66 bet365
W obu meczach mamy zdecydowanych faworytów i nie powinni oni zawieść. Dackarna dysponuje bardzo silnym składem z Nickim Pedersenem na czele. Mocno pomagać mu będą Doyle i Buczkowski, a bardzo solidną drugą linię utworzą Kylmaekorpi i Max. Zdecydowanie bardziej przemawia to do mnie niż Larsen i Michelsen na pozycjach liderów. Jedynie Grisza Łaguta prezentuje tutaj podobny poziom do gospodarzy, ale Rosjanin jakoś słabo jeździ w Szwecji. Ostatnio w domowym meczu pojechał swoje, ale rywal był bardzo słaby. Wcześniej zaledwie 6 punktów u siebie z Indianerną i 3 na wyjeździe z Vetlanda (nota bene oba te mecze Smederna przegrała). Na pozycjach rezerwowych potencjał zbliżony, choć Jepsen Jensen również może być dostarczycielem sporej ilości punktów, a Przedpełski słabo spisuje się w Elitserien.
Z kolei Vetlanda to trzy armaty - Woffinden, Hampel i Zmarzlik i sami powinni zrobić 35 punktów. Powalczyć z nimi może jedynie Vaculik, bo Jonsson jest w fatalnej formie (katastrofalne występy w Polsce, bardzo przeciętne w Anglii i Szwecji). Korneliussen i Woźniak to owszem, uznane marki, ale chyba jednak nie ten poziom. Rospiggarna przegrała z Dackarną, przegrała z Piraterną, i przegra z Vetlandą, gdyż ma po prostu słabszych zawodników od całej tej trójki. I czy dom, czy wyjazd tego nie zmieni.
@down No to kto gdzie gra, tam sobie zagra. Ja gram tylko w całorocznym, to i innych kursów mi się nie chce szukać. :razz:

santoro86 +7 Punkty (dzięki za typy :))
T 140

tajski26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Dackarna + Vetlanda @1.85 bet365
Dackarna -10 + Vetlanda -2 @3.66 bet365
Tak szczerze polecam Ci pierwszego dubla zagrać w Ónibecie - raz ze wyzsze AKO, a dwa w przypadku przerwania któregokolwiek meczu ale objechaniu 9 wyścigów uni rozliczy Ci to na plus , a w bet365 bedziesz miał zwrot.
A jeśli chodzi o drugi dubel no to betsson - AKO mniejsze ale i linia na Dackarnę niższa bo 8.5, a tu masz 10.5

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z/Z za Walaska:
http://www.vetlandaposten.se/artikel/132932/livechatt-1845-rospiggarna-elit-vetlanda
Jednak tak jak mówię, mogą za niego jechać wszyscy oprócz AJ.
Po drugie pewnie nie pojedzie Walasek, z którego będzie ZZ, ale z tego co przeanalizowałem to Andreas nie może jechać za Grega tzn. nie jechał za niego w poprzednim spotkaniu, więc zakładam, że w tym także nie będzie mógł

Tutaj nie ma co analizować, Jonsson jechał Z/Z bodajże w 10 biegu. Bo jakby miał 5 występów w 14 biegach ( mecz po tylu się zakończył)?
Oczywiście zakład i tak jest dobry bo przed rokiem Jonsson 5 pkt z Vetlanda, a Jarek 10. Do tego teraz forma to jest przepaść ale jednak w biegach może być 6-5 z miejsca gdyby Jonsson pojechał solidnie i także w nominowanym. Ale z Pedersenem w dublu i tak to dobrze wygląda.
Do tego bet365
Max - Zetterstreom 1 (-1) 2.05
Max u siebie śmiga ładnie, dobry numer startowy. Magnus na wyjazdach bardzo dużo traci. Tak było w poprzednim sezonie, tak jest od początku tego. W poprzednim sezonie 4 pkt zdobył na tym torze jadąc z rezerwy. Niski handicap i dobry kurs.
Gram to w połączeniu z Vetlandą chociaż strach jest bo jeżeli zawiedzie ktokolwiek z trójki mocnych będzie ciężko. Rezerwa też jest niepewna ale znowu kursu 1.30 bym nie ruszył, 1.61 w takim dublu spróbujemy.
Ale na szwedzką ligę i tak nie ma co szaleć ze stawkami.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Tutaj nie ma co analizować, Jonsson jechał Z/Z bodajże w 10 biegu. Bo jakby miał 5 występów w 14 biegach ( mecz po tylu się zakończył)?

Jonsson - Hampel 2 aktualnie @1.45 w Unibecie wygląda wybornie do dubla z Dackarną.

coolmen7 +8 Punkty
coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Jonsson - Hampel 2 aktualnie @1.45 w Unibecie wygląda wybornie do dubla z Dackarną.
I taki dubel zrobiłem. Pisałem wcześniej, że nie gram za dużą stawkę ale takiego dubla szkoda przepuścić.
Sorry za wtopę z Z/Z.
Edit:
Typowe dla tej ligi. same wtopy

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Vaculik over 9,5 w czterech startach @1.90 STS ⛔
Ostatnie występy Vacula to 2 czerwca - 5. Martin Vaculik - 18 (3,3,3,3,3,3) w Szwecji u siebie z Vetlandą, 4 czerwca - 9. Martin Vaculik - 15 (3,3,3,3,3) w Polsce u siebie z Toruniem i 8 czerwca Martin Vaculik - 18 (3,3,3,3,3,3) w jakimś ogórkowym turnieju w Żarnowicy. Ten zawodnik to obecnie jakaś maszyna do robienia punktów. Kto dzisiaj może mu zagrozić ? Chyba tylko Kildemand. Ani Kasprzak w obecnej formie, ani Okoniewski, ani Musielak po kontuzji, ani tacy jeźdźcy jak Aspgren czy Thornbloem nie powinni dziś &#39;wąchać spalin&#39; Vaculika. Parowi raczej również powinni się znowu skupiać, aby przywozić 4:2, gdy Martin wygrywa, a nie &#39;przeszkadzać&#39; Słowakowi. Martin powinien znowu puszczać sprzęgło i gnać do przodu i moim zdaniem nie straci więcej niż 2 punkty w rozstawionej fazie meczu. Jest na to obecnie za mocny.
Kurs zaraz poleci do 1.70.
Cały team jechał słabo, mecz przegrany, to i Vacul może coś testuje, albo po prostu jest dziś słabszy. Choć nie chce mi się wierzyć, że nic nie jest na rzeczy, gdy taki as, jak Aspgren &#39;mija go, jak rowerzystę&#39;... Jedynym rozwiązaniem jest całkowite odpuszczenie tej śmiesznej ligi.

Status
Zamknięty.